Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

kafanı hiç birşeye takma hiç bir şey için üzülme canım
insanlar için üzülmeye hiç değmezzz

yok canim oyle bisey degil...esim is bulamiyor aramaktan bikti aramiyorda artik ona uzuluyorum.... eger bulamazsa eylule kadar eylulde ise baslamam gerekiyor benim o cocuga bakamaz onun icin uzuluyorum

canim benim saol beni dusundugun icin bebegim dogru bir kahve iseyim zaten canim istemisti...

canım iç tabi afiyet olsun.
sıkma canını yaa herşeyde bi hayır vardır benim babam 1 yıl işsiz kaldı hemde kardeşim o dönem dersaneye gidiyodu off çok zoz günlerdi köyden gelenlerde yemek yapıyoduk.
allah büyüktür derlerya aynen öyle.işe girdi çok güzel bi işti ve 3 ayda toparladık çok şükür

üzüldüm canım ama eşin iş bulamıyorsa sen nasıl bulcan

canim ben dogum dolayisiyla isten cikmistim ve patronum hic istemiyordu cikmami hatta birakmamak icin yeni kontrat yapayim sana istemiyorsan rapor al doktordan gelme ama istende ayrilma bebek buyuyunce gelirsin demisti...ayrilirken yakinda gorusuruz dedi 6-7 ay sonra yani benim isim hazir bugun istesem gel der patron cok seviyor beni...ama ben calismadim cunku gecinecek kadar haklarim olmustu 1.5 -2 sene kadar ama onlar 3 ay sonra bitecek SIKINTIYA girdim o yuzden...esim is bulsa iyiydi zaten oglum 3 yasinda okula baslayacak o zamana kadar calissa sonra bende girerdim kolay olurdu ama bu sartlarda cok zor nasil bakar dusunemiyorum

evet mehaycım hepimiz zaman zaman kötü günler geçiriyoruz
gerek maddi gerek manevi üzülme canım eşininde bir yerde kısmeti vardır

eşin bakamaz herhalde başka bakabilecek kimse yokmu
oğlun şimdi kaç yaşında kreşe falan versen

eşin bakamaz herhalde başka bakabilecek kimse yokmu
oğlun şimdi kaç yaşında kreşe falan versen

kaynanam varda bakmaz gorumceminkilere bakiyor yasli zaten cok yoruluyor 3cocuga bakamaz..kresede vermem icin esiminde calismasi lazim gittim kayit icin esin calismiyorsa o baksin dediler..oncelik annside babasida calisan cocuklar icinmis offf ya ne yapicam ben ((

evet mehaycım hepimiz zaman zaman kötü günler geçiriyoruz
gerek maddi gerek manevi üzülme canım eşininde bir yerde kısmeti vardır

canim su anda maddi anlamda zorda degilim ama ben ileriyi dusunup strese giriyorum hep bugunu dusunen biri degilim ben sonrasini dusunurum hep o yzden sIKINTISI simdiden basladi bende....

aa saçma bence kreş işi ev hanımları var çocuklarını kreşe veren ayyy ne manyak insanlar
başka kreşe falan bak

canim su anda maddi anlamda zorda degilim ama ben ileriyi dusunup strese giriyorum hep bugunu dusunen biri degilim ben sonrasini dusunurum hep o yzden sIKINTISI simdiden basladi bende....

sıkıntı yapma belkide eşin iş bulur boşuna üzme kendini
yarına çıkacağımız belli dğeil zaten

Neyse sizinde keyfinizi kacirmayayim ...bir sarkisi var fatih uregin cok hosuma gitti sizde dinleyin keyiflenin ...

[video=youtube;gG1x6-kFpIg]http://www.youtube.com/watch?v=gG1x6-kFpIg[/video]

bu hayatta kafaya kimse için hiç bişey için üzülmeye değmez...
evladınızla,annenizle babanızla kardeşiniz ve eşinizle huzurluysanız gerisi teferruat.
olsada oluuuurrrr olmasada olurrr çok taa fiffiiiiiiiii

(içimden geldi )

Son düzenleme:

aynen öyle canım yaaaa
bak anlaşamazsak falan silerim seni haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…