Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlarr:92:

bildirim yapıyorum, aynıyım geçen günkü ilee
yani 61,3 :87:

özgecim yağmurluk arkadaşımız forum yöneticilerinden, tersleme bence kendisini pek:26:

yaa ben 75 olmayı geçtim 80 den aşağı bari düşebilseydim ya çok üzülüyorum valla

ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhh

günaydın kızlarr:92:

bildirim yapıyorum, aynıyım geçen günkü ilee
yani 61,3 :87:

özgecim yağmurluk arkadaşımız forum yöneticilerinden, tersleme bence kendisini pek:26:

günaydın konteskom
yooo terslemedim ki merak ettim sadece normalde editör yönetici falan gibi yazı yazıyor ya onda yazmıyordu hiç birşey o yüzden sordum

kızlar boşu boşuna gittim yaaa sinir oldum sabah sabah
doktor doğuma girmiş hemde üst üste iki sezeryana girecekmiş 1 30 2 yi buşur dediler bende ne yapayım onca saat dedim kitap aldım iki tane geldim eve :95:

Son düzenleme:
günyadın millet gerçi öğlen oldu ama ben hala kendime gelemedim
kilom geçen haftanınki tıpkısının aynısı ne bigr fazla ne bigr eksik:84::95:

neyse kızlar ben şimdilk çıkıyorum yemek yapcam..buarada bişiy yemedm daha
yarım lt su( 1br ılık limonlu)
5tane çilek

kızlar boşu boşuna gittim yaaa sinir oldum sabah sabah
doktor doğuma girmiş hemde üst üste iki sezeryana girecekmiş 1 30 2 yi buşur dediler bende ne yapayım onca saat dedim kitap aldım iki tane geldim eve :95:
iyi yapmışsın canım boşver yat evde
yemek işini halledeyim bi komşu ablam var ona gidicem kaç zamandır çağırıyodu
hemde kafa dağıtmış olurum
tamamc anım kolay gelsin
günyadın millet gerçi öğlen oldu ama ben hala kendime gelemedim
kilom geçen haftanınki tıpkısının aynısı ne bigr fazla ne bigr eksik:84::95:

tamam tatlım not ettim :82:

vaayyy bugun ne kalabalik burasi selam herkese....
mervecim kilo bildirimimi yapip hemen cikicam oglum uyanik o uyuyunca yine gelirim...kilom 62.8 canim...200 gr gitmis iyi bile gitmis o kadar yemeye ragmen ben alirim saniyordum valla...

bende seviyorum burayi en bas sayfalardan beri bu topikteyim 4 seneden beri asagi yukari kimler geldi kimler gitti eskilerden bir ben ve kevser kaldik...

vaayyy bugun ne kalabalik burasi selam herkese....
mervecim kilo bildirimimi yapip hemen cikicam oglum uyanik o uyuyunca yine gelirim...kilom 62.8 canim...200 gr gitmis iyi bile gitmis o kadar yemeye ragmen ben alirim saniyordum valla...
TAMAM CANIM NOT ETTİM :82:
uyarı gelmiş bize:26:
hmmm hmmm da hmm hmm
bende seviyorum burayi en bas sayfalardan beri bu topikteyim 4 seneden beri asagi yukari kimler geldi kimler gitti eskilerden bir ben ve kevser kaldik...

kız bi de ben varım aranıza sonradan eklendiydimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…