Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

şöyle 65 lere insem sallarmıyım acep diye düşünüyom ama sonra hayır her zaman böyle yarıda bırakıyodun bu sefer bırakmak yok diyorum

cuma başlıycam canım yani tartıldıktan sonra

özgeee o adamın kafasını patlattılar hala yaşıyomuş ya la
babam diyoki herhangi birinin başına gelseydi doktor götürün bunu ölmüş derdi diyo
herüfü tedavi ettiler iyi halt yediler çok faydalı bi adamdı sank pis terörist

para kızım herşeyin başı para işte
olsun kız ben üzülmüştüm sonuçta insan

9 canlı bunlar anacım ölmezler senin benim başıma böyle bişey gelseydi oooooo....

son yazdığın cümleyi kk da yazmıştım o vurulduğu zaman topik açılmıştı
tartışmıştım konuyu kapattılar bende ceza almaktan döndüm

valla yavruşkam terörist işte napcan.hani insanlar neyini savunuyo bilmiyorum.
hee insan olarak üzülmeleri normal ama gerçekten şu bahsettiğim yönünün savunulacak yönü yok.

ben bu olaylar yüzünden çok gaddar oldum.
sokakta çocuk yere düşse falan annesi türkçe konuşmuyo dimi (bldiği halde) ben o çocuga dönüp bakmıyorum kızmayın nolur ben buyum

ne zaman varırırm acep

az kaldı kızzzz ben haftaya spora başlıyorum uzun zamandır yapmadıgım için çabuk gider diye düşünüyorum

hadi bakalım nişana kadar gitsin kilocukalr

kızlar benım hergun tatlı krizim tutuyor nasıl bastırıyorsunuz sız ya dıyetı falan unutuverıyorum valla dolabı acıyorum ne olsa yıyecek duruma gelıyorum ya(

offfff asker ve polis eşi olmak ...
yorum bile yapmıyorum allah yardımcın olsun
amin canım
hepsi allaha emanet..eli kalkanın eli kopsun inşlh
kızlar benım hergun tatlı krizim tutuyor nasıl bastırıyorsunuz sız ya dıyetı falan unutuverıyorum valla dolabı acıyorum ne olsa yıyecek duruma gelıyorum ya(

canım kuru incir ye böyle zamanlarda baya kesiyo

slm kzılar nasılsınız.ben 2010 kasım anneleri topiğindenim..bitmek bilmeyen aş ermeler :))doğumdan sonra süt olsn diye yediğim tatlılar,daha hiç yemek yemcekmiş gibi yemek yiyip ardından gelen miss gibi uyku:) ve bunların sonucu + 20 kilo son 2 ayrıdır spor ve elmden geldiğinde dikkat etmeme rağmen istedğm kiloya düşemedim.burda sizlerle birlikte kilo vermek istiyorum.ama formn şartları ne bilmyorum.ama bende zayıflamak bende çıtır olmak istyormmm :82::82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…