- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #56.201
ay valla ilk olarak konusmama ohaa diye baslamak istiyorum izninle
kizim derdin neydide okadar pastayi yedin, madem yiyecek kimse yok kucuk yapsaydin, bide gunduzleride yiyemiyosun, bi aksamlari nasil bitindin, hadi gunduzde olsa normal yersin dicem ama kesin sen diyete baslicam yiyim daha yiyemicem dedin dimi
valla simdi ben ne yersem bikac gunum kaldi ne yersen ye diyerek daliyorumbugun canim feci beignet istedi franboiseli 6 tane alip 3 tanesini huplettim iyimi
hergun tartiliyorum 69 70 arasiyim, bugun sabahta 70 ciktim ,zaten diyete 70le baslamis olcam bi 3 ayimiz gidecek:18: ama sonrasinda fistik fistik
bizim burasida cok fena sicak ama bizim evin salon taraf gunes gormediginden cok serin oluyor, hele balkona cikalim kufur kufur eser, evdeyken sicakligi cok aramiyorum valla
yarinda cok sicak ama pazar gunu en sicak olcak sanirim,bayramin birinci gun, Allah'tan oruc bitmis olcak
Ay canim Bayram geleli giremedim yogun gecti hele bide sicaklar mahvetti bizibugunde bilgisayar bozuldu kaldık cebe , ceplede burya yazmayi hic sevmiyorum ama artik bundan sonra mecburum beklediğimiz gun geldi :). Daha diyete başlamadım yarin başlasammi yada bayramın bitisinimi beklesem bilmiyorum, yarin 1 saatlik uzağa ev bakmaya gitcez hem cok sicak hem öğle sıraları buyuzden evden bisey yiyemen belki biraz kalırız orda diye bir gun daha bekleyim diyorum, sen başladın heralde , ha bide çizelgeyi sormusun senin bu yaptığın uygun degil heralde cunku Çizelge yerinde lilypie yaziyo lilyslim degil , zaten lilyslimede ordan giriyosun ama o gecerli olmuyor bende daha once denemistim ama sonra bakarım telden bakamam
selam kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun
başladınızmı bu gün sanırım sempatik yarın başlıyacak
kolay gelsin sağlıklı zayıflamalar diliyorum
bugun itibariyle ben de spora basladim biraz da diyet tam diyet degil ama aksamlari dikkat edicem tatildi bayramdi derken hazirandan beri 3 kilo almisim ve 7 kilo vermem lazim 2 ayda hadi bakalim bugun basladik:)
seninde geçmis bayramin mubarek olsun canim benim evet ben dun basladim...biraz yan cizdim aksam ama mecburiyetten oldu:26:selam kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun
başladınızmı bu gün sanırım sempatik yarın başlıyacak
kolay gelsin sağlıklı zayıflamalar diliyorum
hosgeldin aramiza canimbugun itibariyle ben de spora basladim biraz da diyet tam diyet degil ama aksamlari dikkat edicem tatildi bayramdi derken hazirandan beri 3 kilo almisim ve 7 kilo vermem lazim 2 ayda hadi bakalim bugun basladik:)
tamam canim dert etme sen....ama sonrasinda ihmal etme burayi olurmuGuya ben bugun diyete baslamistim, sabah ne guzel karatay kahvaltımı yaptim sonrasinda benim kaynana sabah erkenden manti hamuru yogurmus onlari kes yap derken dediler hadi bide pisirip yiyelim dediler e bende aciktim kendimede yemek olmayınca bı tabak yedimgaliba tam baslamadigim icin oldu yarin soz kesin başlıyorum amaa nete giremicem , demistimya bilgisayarin ekrani bozuldu diye onu kullanamıyorum , telefonuda yarin esim götürecek kilidini kirdirmak icin , aksama insallah getirir yani tel gelene kadar giremem haberiniz ola , ama tel gelince yediklerimi yazarim. Odul isi pek guzel benimde hosuma gitti bende oyle yapayim , teldende ne yazdigimi bilmiyorum su bilgisayar bi yapilsaydi, iste yarin basliyorum ben yokken siz yazin
günaydıın kızlaarrrr,bende geldim burdayıııımmmmmm :)))
bu sene bayramda pek kilo alan olmadi sanirim...herkes dikkat etmis bellikihiç ses seda yok
ben varım malesef kilo almışım.bide regl dönemim çok fena şişim acilen bişeyler yapmam lazım hatta bugün ayran detoksu yapıyorum ,kilolar üstüme yapışmadan kurtulabilirmiyim acaba
bayramda ne bulursam yedim off off
Hosgeldin canim hepimiz ayni anda başlıyoruz bu daha guzel olcak, kolay gelsin bize senin vermem gereken azmış benimki 2 kati
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?