Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ay valla ilk olarak konusmama ohaa diye baslamak istiyorum izninle
kizim derdin neydide okadar pastayi yedin, madem yiyecek kimse yok kucuk yapsaydin, bide gunduzleride yiyemiyosun, bi aksamlari nasil bitindin, hadi gunduzde olsa normal yersin dicem ama kesin sen diyete baslicam yiyim daha yiyemicem dedin dimi
valla simdi ben ne yersem bikac gunum kaldi ne yersen ye diyerek daliyorum bugun canim feci beignet istedi franboiseli 6 tane alip 3 tanesini huplettim iyimi
hergun tartiliyorum 69 70 arasiyim, bugun sabahta 70 ciktim ,zaten diyete 70le baslamis olcam bi 3 ayimiz gidecek:18: ama sonrasinda fistik fistik

bizim burasida cok fena sicak ama bizim evin salon taraf gunes gormediginden cok serin oluyor, hele balkona cikalim kufur kufur eser, evdeyken sicakligi cok aramiyorum valla
yarinda cok sicak ama pazar gunu en sicak olcak sanirim,bayramin birinci gun, Allah'tan oruc bitmis olcak

Müsade senindir istedigin kadar ohaa diyebilirsin canim ya canim normalde pastayi oglumda sever ,esimde...ama bu sefer yemeyip beni mahvettiler ve 8 kisilik pasta benim mideme indi dolayisiylaaslinda yiyeyim gitsin diyete basliycam sonra yiyememde demedim 1 dilim yesem yeterdi ama iste evdekiler yemeyince kalmasin diye yedim, tamamen suçsuzum yani:101::101:

kiz beignet dedin simdi benimde canim istedi bak ...soyleme burda bana boyle seyler canim herseyi istemeye hazir bu siralar:97::97: yoksa bu bir taktikmi beni sismanlatip sen zayiflayacaksin dimi hadi itiraf et ama yemezler bayramdan sonra kilit vurucam agzima

evet yaa bayramin ilk gunu feci sicak olacakmis, neyseki su içebilicez...sonraki birkac gunde çok sicak olacakmis tam deniz havasi ama burda deniz yok yaa 20 sene denizi olan buyuk bir sehirde yasadiktan sonra burda denizi temiz bir golu bile olmayan bu sehir çok zor gliyor bana....serin sulara atmak istiyorum kendimi ben:84: çok ozledim yaa
inanirmisin 6 senedir denizede havuzada girmiyorum 2 sene once Türkiyeye gittigimde oglum 8 aylikti gidemedim ondan oncede 3 senedir gitmiyordum zaten hep 3 senede bir gidiyorum turkiyeye biktim yaa...sen kaç senede bir gidiyorsun???genelde herkes bir sene gidiyor bir sene gitmiyor burda yada bazilari her sene gidiyor ben haric..... 9 senelik evliyim 3 kere gittim turkiyeye yazin bir kerede kardesimin dugunu için tatil için degildi....çok dertliyim bu konuda ben...

Son düzenleme:
Ay canim Bayram geleli giremedim yogun gecti hele bide sicaklar mahvetti bizi bugunde bilgisayar bozuldu kaldık cebe , ceplede burya yazmayi hic sevmiyorum ama artik bundan sonra mecburum beklediğimiz gun geldi :). Daha diyete başlamadım yarin başlasammi yada bayramın bitisinimi beklesem bilmiyorum, yarin 1 saatlik uzağa ev bakmaya gitcez hem cok sicak hem öğle sıraları buyuzden evden bisey yiyemen belki biraz kalırız orda diye bir gun daha bekleyim diyorum, sen başladın heralde , ha bide çizelgeyi sormusun senin bu yaptığın uygun degil heralde cunku Çizelge yerinde lilypie yaziyo lilyslim degil , zaten lilyslimede ordan giriyosun ama o gecerli olmuyor bende daha once denemistim ama sonra bakarım telden bakamam

Meraba canim bugun itibariyle diyete baslamis bulunmaktayim vatana millete hayirli olsun

aslinda bayramin 2. gunu baslamistim ama buraya girdim ne sen varsin nede bir baskasi bende bayram sonrasina erteledim ki ertelemez olaydim ...o son 2 gunde 1 kilo daha alip oturdum asagiya 65 oldum nihayetinde dun bir yedim bir yedim anlatamam....yatana kadar yedim, can SIKINTISINDAN ama yaaa

bundan sonra cok dikkat edicem tabi...ben kendime belirli zamanlara kadar hedefler koyup ulasabilirsem sadece o gunun bir ogunu kendimi odullendirmek istiyorum , abartmamak kaydiyla tabi...boylece diyette daha eglenceli olacak benim için ( diyetisyenler bile boyle yapiyor artik) surekli aç kalma ve diyet keyif birakmiyor insanda çunku, istekte birakmiyor , bikkinlik getiriyor...o yuzden hedeflerime ulasinca ödül var

mesela bugun 65 ile basladim eger 30 agustosa kadar 63.5 gorursem 30 agustosta kendimi odullendiricem....

daha sonrada eylulun 20 sine kadar bir hedefim olacak....eger o zamanda 60 i gorursem yine ödül

boylece hem odullenerek mutlu olmus olucam hem zayiflayarak , nasil fikir ama

bu sekilde ilerlersemde tam 1 ayda 5 kilovermis olucamki bu da çok ideal bir kilo...

ondan sonraki aylarda yavaslar kilo vermem, ama oglum okula baslayacagi için zamanim olacak ve sporla destekliycem...hergun en az 30 dk stepper yaparak basliycam sonra arttiricam...hiç olmadigi kdr selulit oldu bu sene bende onlardanda kurtulmam lazim....

iste boyle canim...bak ne kadar azimli ve istekli basladim insallah boyle devam eder...ayni ciddiyeti sendende bekliyorum...

hergun burada mutlaka paylasimda bulunalim...bir onceki gun ne yedigimizi içtigimizi yaptigimiz sporlari (eger yapabiliyorsak) harfiyen yazalimki amacimiza ulasalim olurmu???hadi bakalim kolay gelsin

Son düzenleme:
Bu ara bizim kadar zayiflama hayali ve arzusuyla donanmis arkadaslar varsa aramiza katilabilirler....ilerki zamanlarda çogunluk elde edildiginde yarismalar duzenlenecektir....

selam kızlar geçmiş bayramınız kutlu olsun
başladınızmı bu gün sanırım sempatik yarın başlıyacak
kolay gelsin sağlıklı zayıflamalar diliyorum

bugun itibariyle ben de spora basladim biraz da diyet tam diyet degil ama aksamlari dikkat edicem tatildi bayramdi derken hazirandan beri 3 kilo almisim ve 7 kilo vermem lazim 2 ayda hadi bakalim bugun basladik:)

Guya ben bugun diyete baslamistim, sabah ne guzel karatay kahvaltımı yaptim sonrasinda benim kaynana sabah erkenden manti hamuru yogurmus onlari kes yap derken dediler hadi bide pisirip yiyelim dediler e bende aciktim kendimede yemek olmayınca bı tabak yedim galiba tam baslamadigim icin oldu yarin soz kesin başlıyorum amaa nete giremicem , demistimya bilgisayarin ekrani bozuldu diye onu kullanamıyorum , telefonuda yarin esim götürecek kilidini kirdirmak icin , aksama insallah getirir yani tel gelene kadar giremem haberiniz ola , ama tel gelince yediklerimi yazarim. Odul isi pek guzel benimde hosuma gitti bende oyle yapayim , teldende ne yazdigimi bilmiyorum su bilgisayar bi yapilsaydi, iste yarin basliyorum ben yokken siz yazin

Tesekkur ederim canim seninde gecmis bayramın kutlu olsun, bayramda baklavaları huplettim valla diyete baslican daha yiyemiceksin dedim :). Ben tam olarak ins yarin başlıyorum , sen karataya devam ediyosun dimi

bugun itibariyle ben de spora basladim biraz da diyet tam diyet degil ama aksamlari dikkat edicem tatildi bayramdi derken hazirandan beri 3 kilo almisim ve 7 kilo vermem lazim 2 ayda hadi bakalim bugun basladik:)

Hosgeldin canim hepimiz ayni anda başlıyoruz bu daha guzel olcak, kolay gelsin bize senin vermem gereken azmış benimki 2 kati

seninde geçmis bayramin mubarek olsun canim benim evet ben dun basladim...biraz yan cizdim aksam ama mecburiyetten oldu:26:
hosgeldin aramiza canim peki boy ve kilonuda yazarmisin???
tamam canim dert etme sen....ama sonrasinda ihmal etme burayi olurmu
günaydıın kızlaarrrr,bende geldim burdayıııımmmmmm :)))

canimmm hosgeldin yeniden sefalar getirdinnnn....

Selam kizlar hemen dun neler yedigimi paylasayim sizlerle...Elestiri ve önerilere açigim her zaman...
sabah : 1 kase kellogs k yiyerek basladim

2 dilim (evde kendi yaptigim) uzumlu ekmek, cay

oglen: 1 tabak sebze çorbasi, 2 kasik tavuk sote,2 dilim ekmekve 1 bardak meyve suyu:26:

ara 1 kellogs barre

aksam: fasli bir arkadasim var bana ozel fas tavuklarindan yapti 2 kucuk but yedim ondan,1 bardak kola 1 kucuk kare peynir, 1 tatli kasigi bal (ne alaka dimi ama tavugu ekmeksiz yedim arkasindanda bunlari ) 2 dilim ekmek

sanirim baya abartmisim simdi toptan yazinca farkettim ...bugun daha dikkatli olucam...

bu sene bayramda pek kilo alan olmadi sanirim...herkes dikkat etmis belliki hiç ses seda yok

ben varım malesef kilo almışım.bide regl dönemim çok fena şişim acilen bişeyler yapmam lazım hatta bugün ayran detoksu yapıyorum ,kilolar üstüme yapışmadan kurtulabilirmiyim acaba
bayramda ne bulursam yedim off off

dert etme dikkat edersen verirsin niye veremiyesinki? bayramda herkes ne bulursa yiyor yalniz degilsin

Hosgeldin canim hepimiz ayni anda başlıyoruz bu daha guzel olcak, kolay gelsin bize senin vermem gereken azmış benimki 2 kati

bana hic az gelmiyo ama bakalim:) ayni anda baslamamiz benim icin de iyi olacak cunku ilk defa kontrollu bi sekilde kilo verme eylemine girdim ilk defa olunca da tek basima zor geliyordu hep beraber daha guzel olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…