- Konu Sahibi lightcola fun
Merhabalar, yeni bir üyeniz daha oldu :) Yaş yakında 31, boy 158, kilo 57. İntiharlık bir durum yok yani ama kutlanacak bir durum da yok. Daha ziyade aklını başına devşirip acil önlemler alma durumu var. Bu sebeple 5 gün önce CLA almaya başladım - bir,haftada 3 kez 30-40 dakika spor yapıyorum - iki, yediklerime dikkat ediyorum - üç. Diyetler listesinden uygun bir diyet bakıyorum bir taraftan. Bakalım ne olacak. Bu arada forumda yazılanları okurken ruhum daraldı. Nedir bizim bu kilolardan çektiğimiz, kızlar? Ne çok üzülen, canı sıkılan, keyfi kaçan var şu fazla kilolar yüzünden. Elis'in optimizmi bir yudum taze hava gibi geldi. Gerçekten de, bir sürü diyet var, bir sürü spor var, bize destek olmaya hazır bir sürü arkadaş var burada. Daha ne olsun :) başarırız muhakkak, neler başarıyoruz. Şansınız bol olsun arkadaşlar kaydirigubbakcemile3

bahartlarla tatlandırıyorsun birazda zeytiyağııı
 bahartlarla tatlandırıyorsun birazda zeytiyağııı  

boyle tatlı türü seyler , baklava,seker,cokokrem,bar cikolata falan ... bır vazgecsem zayıflayacagım ama ... bana bunların yerıne ne yememı tavsıye edersınız ?
 boyle tatlı türü seyler , baklava,seker,cokokrem,bar cikolata falan ... bır vazgecsem zayıflayacagım ama ... bana bunların yerıne ne yememı tavsıye edersınız ? 

bi kaç hafta tek tük baktm cromu gördm aldım koştum bi gun attım öbür gün unuttum şimdi süs gibi duruyo lahana dednz almaya yeltendm vazgeçtm neyse üye girişi yapmadan okudum gizli gizli bugun artk adam akıllı başlıyorum diyetime sizin aranıza kaynaşmaya umarım banada destek olursunuz bıktım artık yani... kim bıkmadıki kısaca anlatym benim sorunumu
 bi kaç hafta tek tük baktm cromu gördm aldım koştum bi gun attım öbür gün unuttum şimdi süs gibi duruyo lahana dednz almaya yeltendm vazgeçtm neyse üye girişi yapmadan okudum gizli gizli bugun artk adam akıllı başlıyorum diyetime sizin aranıza kaynaşmaya umarım banada destek olursunuz bıktım artık yani... kim bıkmadıki kısaca anlatym benim sorunumu 22 yaşndym ben ve küçükken gçrdğm hastalıklar neticesnde kortizol insanı olarak hep kilo ötesydm sonra lise1de inatla zayfladm lise sonda süper inceydm 3 sene önce yani bu sonra pat diye şiştm gene çünkü en küçük bi kaçırmam ipin ucunu birden 20 kilo aldırıyo sonra gene zayfladm gene aldm gene gene daha bi sene önce 55 kiloydum 3 ay içnde 96 gördüm :S :C :c kusmayı denedm aç kalmayı denedm artk hiç bişe olmuyor diyetsyene gittim bana para muamelesi yaptı of olmuyo ve itirf ediyorum gene piskoljk bunalm olduğumdn kendmden nefret ettiğimden ne acıkıyorum ne doyuyorm kendime olan sinirimi aynada gördğm kişiye olan nefretimi kat kat duran belimden mishelle reklamı gibi
 22 yaşndym ben ve küçükken gçrdğm hastalıklar neticesnde kortizol insanı olarak hep kilo ötesydm sonra lise1de inatla zayfladm lise sonda süper inceydm 3 sene önce yani bu sonra pat diye şiştm gene çünkü en küçük bi kaçırmam ipin ucunu birden 20 kilo aldırıyo sonra gene zayfladm gene aldm gene gene daha bi sene önce 55 kiloydum 3 ay içnde 96 gördüm :S :C :c kusmayı denedm aç kalmayı denedm artk hiç bişe olmuyor diyetsyene gittim bana para muamelesi yaptı of olmuyo ve itirf ediyorum gene piskoljk bunalm olduğumdn kendmden nefret ettiğimden ne acıkıyorum ne doyuyorm kendime olan sinirimi aynada gördğm kişiye olan nefretimi kat kat duran belimden mishelle reklamı gibi