- Konu Sahibi lightcola fun
- #1.281
iyi günler canlarım a.s.
sabah erkenden kalkıp doktora gittim, kardiyolog olmadığı için dahiliyeye gittim
hastane müdürü tanıdık olduğu için ilk hasta bendim
doktor gelene kadar odasında bekledim 2 saat :1shok:
neyse anlattım şikayetlerimi, kalp grafiğimi istedi
kalp grafiğimi çektirdim, baktı, kalbimi dinledi
sonuç ne mi?
kalbimde istemsiz atışlar varmış, yani normalin dışında bir seyirle atıyormuş istemsiz olarak
bir ilaç verdi ve ilaç bitene kadar her gün kullanmamı istedi,
eğer ilacı kullanırken de aynı şikayetlerim devam ederse hemen bir kalp doktorunun görmesini istedi
işin kötü tarafı şu ki: ilaç kilo aldırıyor, iştah açıyor, kabızlık yapıyor, hafızada kayıba neden oluyor, kalp çarpıntısı yapıyor, depresif hallere sokuyor :bbo: yani olumsuz ne varsa yan etkilerde yazıyor. kilo alırsam şaşırmayın lütfen
umarım ilaç geçirir sorunlarımı, kilo işi kolay nasıl olsa...

sabah erkenden kalkıp doktora gittim, kardiyolog olmadığı için dahiliyeye gittim
hastane müdürü tanıdık olduğu için ilk hasta bendim
doktor gelene kadar odasında bekledim 2 saat :1shok:
neyse anlattım şikayetlerimi, kalp grafiğimi istedi
kalp grafiğimi çektirdim, baktı, kalbimi dinledi
sonuç ne mi?
kalbimde istemsiz atışlar varmış, yani normalin dışında bir seyirle atıyormuş istemsiz olarak
bir ilaç verdi ve ilaç bitene kadar her gün kullanmamı istedi,
eğer ilacı kullanırken de aynı şikayetlerim devam ederse hemen bir kalp doktorunun görmesini istedi
işin kötü tarafı şu ki: ilaç kilo aldırıyor, iştah açıyor, kabızlık yapıyor, hafızada kayıba neden oluyor, kalp çarpıntısı yapıyor, depresif hallere sokuyor :bbo: yani olumsuz ne varsa yan etkilerde yazıyor. kilo alırsam şaşırmayın lütfen
umarım ilaç geçirir sorunlarımı, kilo işi kolay nasıl olsa...