Canım, merhaba, dediğin gibi üniversitede çok kilo alınıyor ben üniversiteye başladığımda 66 kilo idim. 4 yıl okul hayatım bittiğinde 76 kiloydum. İş hayatı falan derken koşuşturmamla verdim. Evlendiğimde 67 kiloydum.. Evleneli 2 yıl oldu düşün şuan ben tam 77 kiloyum..Bende şimdi kilo vermek istiyorum, senin gibi istediğim kıyafetler olmadığı için canım sıkılıp duruyor.Senin yaşın genç daha rahat verirsin, şimdiden başlaman en doğrusu, bir kaç kilo vereceğini kafana koy ben 1,70 boyundayım 67 kilo çok iyi oluyor benim için çok zayıf olmayıda sevmiyorum. senin boyun kaç ona göre kendini ayarla özellikle hamur işlerinden geri dur. Onlarda ne güzel yeniliyor ama mecburuz bak. Sende ileride gelin olacaksın zorlanırsın, üzülürsün. Hadi kolay gelsin, bakalım bende sabah biraz yürümelere başlasam olmadı evde hareket yapsam gene olur gün 2,5 lt su içmeyi unutma ben yurtta yatağımın baş ucunda şu 1,5 lt lik sulardan koyardım 2 tane onlar bitecek diye kural koyardım. Hem su içince daha çabuk kilo veriyorum, yağları iyi yakıyor.