zayıflamak

Konunuz taşınır haberiniz olsun. Kızlar sizleri bizim zayıflama topiklerine bekliyorum :KK54::KK54:

4 gündür başladım sadece günlük abur cuburumu azalttım biraz yürüdüm filan kiloda değişim yok çok :KK43:

Kiyafetsiz tartil hedef tamam :KK45::KK45::KK45: 2 kg nedir ya, nasil 2 kg fazlan oldugunu anladin ki
Kilo alınca direk karın bölgemden alırım. 59 kiloyken göbeğim yoktu fiziğimden memnundum ama bu aralar abuk cubur fazla tükettim 61 oldum göbek ortaya çıktı. O 2 kiloyu karın bölgemdeki fazlalıklardan Anlıyorum yani :KK66:

ben iki haftayı geçmiştir okulda öğrtmn arkdaslarım öğle arası yemeğe gidiyordum bunu artık yapmıyorum öğlenleri bisküvi tarzı seylerden atıştırıyorum. beyaz ekmegı sadece hafta sonları kahvaltı da yıyorum. akşam uzeri yuruyuse cıkıyos eşimle 68 kiloydum suan 66 oldum.

ben iki haftayı geçmiştir okulda öğrtmn arkdaslarım öğle arası yemeğe gidiyordum bunu artık yapmıyorum öğlenleri bisküvi tarzı seylerden atıştırıyorum. beyaz ekmegı sadece hafta sonları kahvaltı da yıyorum. akşam uzeri yuruyuse cıkıyos eşimle 68 kiloydum suan 66 oldum.
bunların yanısıra funda suyu içiyorum.

funda cıcegının suyu. ben daha öncede bu su ile zayıflamıştım 78'den 58' e kadar dusmuştum. ama sonra ılac kullandım ve kilo artısı yaptı. sımdı yeniden başladım. yağların yakılmasını hızlandırıyor.
bi funda suyu tarifinizi alırız... bi de maydonoz suyu gibi mide bulandırmıyodur insallah yaa

X