- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
ya bir diyetim yok sabah 1 yumurta ekmek arası yapıyorum kepekli sandiviç ekmeğine
ara larda galeta öğlede iş yerinde ne çıkarsa pilav ve makarna hariç akşam yine ne pilav ve makarna hariç yiyorum eğer akşam evde çok acıkırsam süt yoğurt yiyorum öyle yani gazlı içecekleri bıraktım tatlı hafta da 1 defa sütlü şerbet li fark etmiyo
Bir ara eve gidince sadece 1 adet meyve(hiç farketmez ne olduğu) gece yatmadanda yağsız yoğurt içine pul biber koyup yiyordum 1 haftada 1,5 kilo vermiştim çok dikkat ediyordum yine öyle yapcam sanırım mecburiş yerinde yemeye çalış mesela etimek al üzerine krem peynis sür çayla 2 tane ye bu seni tok tutar
peksimet olmasa iyi olur bence kalorisi cok..Bende dikkat ediyorum fakat otururken aniden midem kazınıyor peksimet yiyorum hemen bir dilim hata ediyorum sanırım:)
Görünüşe göre konu sahibi sizden az yiyor tebrik ederim güzel kilo vermişsiniz çokta aç kalmadan
Bugün açtığım bir diğer konuydu kendime sigara bırakma arkadaşı arıyordum:) Bir türlü bırakamıyorum.Tek bir gün bile hiç içmemişliğim yokÜfff Benimde zayiflamam lazim 165 boyum 65 kiloyum 3 ay önce sigarayı bıraktım inanilmaz bir şekilde tam 10 kilo aldım hayatim boyunca ben 53- 56 kilo arasındaydım ilk defa bu kiloya çıktım çok üzgünüm ama yemedende duramıyorum
Sigaraya tekrar başlama fikri beni deli ediyor eger başlarsam yine eski halime gelirim gibi bir düşünce beynimde dolaşıyor
Önerileriniz süperrrr..Çok teşekkür ederim mutlaka uygulayacağım.:)
Sigaraya Tekrar başlamayı gerçekten hiç istemiyorum çünkü böyle çok daha mutluyum her anlamda ama gel görki öyle bir iştahım varki neredeyse bütün gün birşeyler yiyorum geçici bir durum diye başlarda sorun yapmadım ama sanki midem gitgide büyüyor sonra önüne nasıl gecerimBugün açtığım bir diğer konuydu kendime sigara bırakma arkadaşı arıyordum:) Bir türlü bırakamıyorum.Tek bir gün bile hiç içmemişliğim yokLütfen kendine bu yanlışı yapma ne güzel bırakmışsın.Darısı başıma.
Limonlu suyu bende duymuştum ama hiç denemedim. Denicem.peksimet olmasa iyi olur bence kalorisi cok..
sabahlari ilik limonlu su ic mutlaka metobolizmani hizlandirir..
benimde tek dewrdim meyve cok yiyorum maalasef
Limonlu suyu bende duymuştum ama hiç denemedim. Denicem.peksimet olmasa iyi olur bence kalorisi cok..
sabahlari ilik limonlu su ic mutlaka metobolizmani hizlandirir..
benimde tek dewrdim meyve cok yiyorum maalasef
iradenize hayran kadim ne güzel birakmissiniz sigarayi bidaha baslama fikrini de aklinizdan cikarin bence... sürekli yeme isteginizi bastirmak icin arada badem ceviz yiyin, suyunuzun icine tarcin koyun..Üfff Benimde zayiflamam lazim 165 boyum 65 kiloyum 3 ay önce sigarayı bıraktım inanilmaz bir şekilde tam 10 kilo aldım hayatim boyunca ben 53- 56 kilo arasındaydım ilk defa bu kiloya çıktım çok üzgünüm ama yemedende duramıyorum
Sigaraya tekrar başlama fikri beni deli ediyor eger başlarsam yine eski halime gelirim gibi bir düşünce beynimde dolaşıyor
ise yariyor ben normalde cok kabiz oluyorum afedersin ama basladigimdan bu yana problemim ortadan kalktiLimonlu suyu bende duymuştum ama hiç denemedim. Denicem.
HaklısınSigaraya Tekrar başlamayı gerçekten hiç istemiyorum çünkü böyle çok daha mutluyum her anlamda ama gel görki öyle bir iştahım varki neredeyse bütün gün birşeyler yiyorum geçici bir durum diye başlarda sorun yapmadım ama sanki midem gitgide büyüyor sonra önüne nasıl gecerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?