- Konu Sahibi mandalings
-
elmaya tutkum okadar güçlü ki...yıllardır hergün bir elma yemeden yaşayamam....sanırım bende elma koliğim..........bir dönem iş yerinde adım elma güzeline çıkmıştı....herkes sigara çay içer bende çantamda sürekli taşıdığım temizlenmiş poşetlenmiş elmalarımdan yerdim ki halaa da öyleyim....kesinlikle tavsiye ederim her acıdan çok faydalı...
merhaba bende hep düşünürdüm benim gibiis var mı die burda arkadaşalrım varmış elma kolik benim gibi.. ben günde 2,3 kilo elma yiyen birisiyim :))) küçüklükten bu yana yemeksiz dururum ama erlmasız duramam selam size arkadaşlar....
ayy Şekerım kendımı gÖrdÜm sende vallahı bende mı baŞlasam o dıyete dıe dÜŞÜnÜyorum naısl gıdıyor dıyet pekı?hani bağımlılar vardır ya canım ben de elma bağımlısıyım keşke herkes bizim gibi zararsız bağımlılıklar yaşasa kaydirigubbakcemile5
sarı kırmızı yeşil hiç farketmez delisiyim ben gün boyu yemek yemesem de olur yeter ki elma olsun bir de ben sabahları kalkar kalkmaz elma yiyorum ve yerken çok mutlu oluyorum delikafadulden
ama şimdi 5 günde 5 kilo diyetindeyim bu diyette sadece 4. Meyve yeniyor iple çekiyorum valla perşembe olsa da hasret gidersem yerimseniben
ayy Şekerİm kendİmİ gÖrdÜm sende vallahİ bende mİ baŞlasam o dİyete dİe dÜŞÜnÜyorum naısl gİdİyor dİyet pekİ?
canım snein bugün elma günün hadi hayırlı olsun :)))))))hihoyyytcanım haftanın4 günü elma yokk delikafadulden
ama dayanabilirsen süper 5 günde 3,5-5 kg gidiyor
offf mutfaktaki elmalarım bekleyin beni perşembeye kadar
ah bi istediğim kiloya insem formumu elmayla koruyacağım :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?