Zayıflamanın şok yolu!!

senaozgur

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
6
1
39
Arkadaşlar arkadaşımın önderdiği bir diyetle karşınızdayım. Ben güvenemedim ama o etkili olduğunu söylüyor. Tam bir sigaranın külünü bir bardak suya kattığınızda sabah akşam olmak üzere uygular ve normal yemenizi uygularsanız haftada 6 kilo gibi bir düşüş olduğunu söylüyor. Lütfen beni bilgilendirin doğru mu deneyen var mı? Biraz mide bulandırıcı olsa da denemek istiyorum.

cnm eskiden bende böyle güzelce zayıflamıştım sonra yapmaya üşendim ama çok etkili biraz daha tontiş olursam bu gidişle bende yapıcam :KK16:

sigara külünü nerde bulacam ne ben ne eşim sigara içmiyoruz ki ıyyyy içememe ki zaten...

yapmayın arkadaşlar daha iğrenç birşey söyleyip zayıflayacaksınız deseler yapacakmısınız biraz dengeli ve düzenli beslenin zaten zayıflarsınız ben herşeyden yiyerek ve sağlıklı beslenerek 5ayda 12 kilo verdim lütfen mantıklı olalım

Bunu bir yerde daha duymuştum aynen kulağa çok iğrenç geliyor ama deneyeceğim çünkü yemeden duramıyorum :110:

Arkadaşlar arkadaşımın önderdiği bir diyetle karşınızdayım. Ben güvenemedim ama o etkili olduğunu söylüyor. Tam bir sigaranın külünü bir bardak suya kattığınızda sabah akşam olmak üzere uygular ve normal yemenizi uygularsanız haftada 6 kilo gibi bir düşüş olduğunu söylüyor. Lütfen beni bilgilendirin doğru mu deneyen var mı? Biraz mide bulandırıcı olsa da denemek istiyorum.
ilk kez böyle birşey ne duydum ne okudum...
ayol sigara külü nasıl zayıflatır..
üstteki yorumları okudum etkili oldupunu söyleyenler var..
şok oldum..nasıl zayıflatıyor sigara külü?

Son yazdığım günden beri uyguluyorum bir haftada 3 kilo verdim arkadaşlar vu kadar etkili olacağını tahmin etmiyordum :KK49::KK49:

Kızlar gerçekten etkili bir diyet denemenizi tavsiye ederim diğer diyetler gibi yememe dikkat etmiyorum ya da spor filan yapmıyorum 7 kilo verdim sağlıksal açıdan hiçbir problem yaşamadım aksine mutlu ve huzurluyum. Boru mu tan 7 kilo :KK54:

Kızlar gerçekten etkili bir diyet denemenizi tavsiye ederim diğer diyetler gibi yememe dikkat etmiyorum ya da spor filan yapmıyorum 7 kilo verdim sağlıksal açıdan hiçbir problem yaşamadım aksine mutlu ve huzurluyum. Boru mu tan 7 kilo :KK54:

Perşembe den bu yana mi 7 kiko canim :KK57:

Aç mı tokmu içiyorsunuz,nasıl kullanıyorsunuz.Sizi merakla takip ediyorum,inşAllah kaybedilen su değildir.Bende iki gündür kullanıyorum,içtikten sonraki metabolizma hızlanmasını hissediyorum.Lütfen tam olarak nasıl kullandığınızı yazınız....

yapan arkadaşlar içtiğinizde iştahmı kesiyor, nasıl bi değişiklik oluyor,mide bulandırıyormu

X