Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ikindi yarim muzBugun sabah hicbir sey yemedim.
13.00
5 kasik yogurt, 4 tatli kasigi yulaf ezmesi
1 yesil elma
Simdiye kadar bu
Aksama cocuklara corba yapacagim ben de icerim.
Belki dunden kalan et yemegi ve makarnadan biraz yerim
1 yesil elmaBugun
Sabah kahvalti
2 bardak yesil
3 tane eti form
hadi inşallahMerhaba buraya zayiflama surecimi not alacagim belki bu beni gaza getirir
Sagolun.hadi inşallah![]()
profilinde hesap detayları kısmını tıkla.açılan sayfada tüm kutucukları doldur.biraz altlarda.göz rengi falan soruyor.bu arada bende 3 ayda 10 kilo verdim.azmedereen oluyorSagolun.
Vucut kitle endeksinin altinda yazan yazilari nasil profilimize ekliyoruz tarif eder misiniz ben de yapayim
Doldurdum ama olmadi neyse. Cok iyi vermissin ben de 6 kilo versem yeter. Kac kilodan kac kiloya dustun?profilinde hesap detayları kısmını tıkla.açılan sayfada tüm kutucukları doldur.biraz altlarda.göz rengi falan soruyor.bu arada bende 3 ayda 10 kilo verdim.azmedereen oluyor![]()
doldurduktan sonra kaydete tıklıyorsundur demi?83 den 73 e düştüm.şimdi durdu gerçi ama yeniden bir program yapmam lazkmprofilinde hesap detayları kısmını tıkla.açılan sayfada tüm kutucukları doldur.biraz altlarda.göz rengi falan soruyor.bu arada bende 3 ayda 10 kilo verdim.azmedereen oluyor![]()
Evet bastimdoldurduktan sonra kaydete tıklıyorsundur demi?83 den 73 e düştüm.şimdi durdu gerçi ama yeniden bir program yapmam lazkm
Aksam disari ciktik14.00
4 kasik yogurt
4 tatli kasigi yulaf ezmesi
1 muz karistirdim
14.30
1 yesil elma