ZAYIFLAMAYA KESİN ÇÖZÜM! KIZLAR BURAYAAAA :)))

deadia

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2015
230
125
53
Fazla kilolarından şikayetçi kadınlar, uzun süren araştırmalarım ve deneyimlerim sonucunda harika bir diyet listesi yaptım kendime içinde kür ve detoksta var artı spor... eğer dişinizi sıkıp yaparsanız bayağı bir zayıflarsınız hem de aç kalmadan :)))) ben 1 ayda 6 kilo verdim geçen yıl... bu yıl yine aldım sporu bırakınca 1 haftada 2 kilo verdim :)))

İşlerimin yoğunluğundan dolayı yazamadım... sorry..

şimdi önce ilk 1 ay sıkı diyete giriyoruz ben sabahları muz ya da elma ile kahvaltı gün içinde bol bol yeşil çay öğlen ve akşam tavuklu, ton balıklı salata şeklinde bir günümüzü geçiriyoruz.. aynı saatler yemeye dikkat ediyoruz ara öğünlerde form atıştırmalıklar yenebilir... aç kalmıyoruz kesinlikle... sebzeyi bol tüketiyoruz... 1 aylık squat challange uyguluyorum son 4 günüm :)) pazt. çarş. cuma'ları akşam 1'er saat yürüme-koşma kombini. en fazla 6 ayda bir yeşilçay süt detoksu yapılabilir ben bu ayın içinde yaptım bir kez. haftada 2 zencefil tarçın kürü- 1 kez de yoğurtlu biber kürü... bunun yanında haftada 3-4 gün bacaklara kahve ve kakao yağı masajı :DDD ayy yazarken yoruldum vallahi ama belim 62 kızlar :))) 60'a kadar devam... eğer inanıp düzenli uygularsanız çenenizi de tutup spor yaparsanız zayıflamamak imkansız... unutmadan günde 2,5 - 3 lt su içiyorum... umarım işinize yarar <3

İşlerimin yoğunluğundan dolayı yazamadım... sorry..

şimdi önce ilk 1 ay sıkı diyete giriyoruz ben sabahları muz ya da elma ile kahvaltı gün içinde bol bol yeşil çay öğlen ve akşam tavuklu, ton balıklı salata şeklinde bir günümüzü geçiriyoruz.. aynı saatler yemeye dikkat ediyoruz ara öğünlerde form atıştırmalıklar yenebilir... aç kalmıyoruz kesinlikle... sebzeyi bol tüketiyoruz... 1 aylık squat challange uyguluyorum son 4 günüm :)) pazt. çarş. cuma'ları akşam 1'er saat yürüme-koşma kombini. en fazla 6 ayda bir yeşilçay süt detoksu yapılabilir ben bu ayın içinde yaptım bir kez. haftada 2 zencefil tarçın kürü- 1 kez de yoğurtlu biber kürü... bunun yanında haftada 3-4 gün bacaklara kahve ve kakao yağı masajı :KK70:DD ayy yazarken yoruldum vallahi ama belim 62 kızlar :))) 60'a kadar devam... eğer inanıp düzenli uygularsanız çenenizi de tutup spor yaparsanız zayıflamamak imkansız... unutmadan günde 2,5 - 3 lt su içiyorum... umarım işinize yarar <3
bunu yapıp iki üç kilo mu veriyorsun sadece bırak bırak git başka bir şey yap :D

bunu yapıp iki üç kilo mu veriyorsun sadece bırak bırak git başka bir şey yap :KK70:

daha fazla istesem de veremem aşırı kilom yok ki :KK14: kilonuza-boyunuza göre verdiğiniz kiloların oranı değişir tatlım, ve inan bana bazen o 2-3 kilo çok göze batar ve 6-10 kg arası zayıflayıp son 2-3 kilosunu veremeyenler için kızlara fikir olsun, yardımcı olmak adına yaptıklarımı yazıyorum... iradesi güçlü olan herkes yapabilir... tıpkı benim gibi... :KK59: ayrıca komik olan ne onu anlamadım...

daha fazla istesem de veremem aşırı kilom yok ki :KK14: kilonuza-boyunuza göre verdiğiniz kiloların oranı değişir tatlım, ve inan bana bazen o 2-3 kilo çok göze batar ve 6-10 kg arası zayıflayıp son 2-3 kilosunu veremeyenler için kızlara fikir olsun, yardımcı olmak adına yaptıklarımı yazıyorum... iradesi güçlü olan herkes yapabilir... tıpkı benim gibi... :KK59: ayrıca komik olan ne onu anlamadım...
Yaklaşık otuz kilo fazlam olduğundan mütevellit uç kilo için o kadar çaba bana ağır geldi guluşum bunadır zannımca ;)

Yaklaşık otuz kilo fazlam olduğundan mütevellit uç kilo için o kadar çaba bana ağır geldi guluşum bunadır zannımca :KK66:

fazlan 30 kiloysa sen buna benzer bir diyet uygularsan çok daha fazla kilo verirsin emin ol.. eğer uyguladığın diyet-spor falan varsa tez zamanda fazla kilolarından kurtulmanı temenni ediyorum :KK60: ben bi kaç kilo alınca canım sıkılıyor allah yardımcın olsun

fazlan 30 kiloysa sen buna benzer bir diyet uygularsan çok daha fazla kilo verirsin emin ol.. eğer uyguladığın diyet-spor falan varsa tez zamanda fazla kilolarından kurtulmanı temenni ediyorum :KK60: ben bi kaç kilo alınca canım sıkılıyor allah yardımcın olsun
Allah razı olsun

Back
X