• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zayıflamayı başarmak

sabah akşam yürümeye çalışıyorum tabi pek tempolu olmuyo ama başka spor şansım yok o yüzden yediklerimi azaltmaya çalışıyorum ama olmuyo işte herşeyde çok iradeliyim ama yemek konusuna geldimi iş irade kayboluyo :KK23:

günaydın
evet yediklerimi azaltmaya ve sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum
yemek yemeyi çok seviyorum ve çok sık acıkan bi insanım acıkınca yemezsem elim ayağım titremeye başlıyo :(

günaydın
evet yediklerimi azaltmaya ve sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum
yemek yemeyi çok seviyorum ve çok sık acıkan bi insanım acıkınca yemezsem elim ayağım titremeye başlıyo :KK43:
günaydın canım yemek yemeği bende çok seviyorum ama işte sonu üzücü olabiliyo :) çok canın çektiğinde salatalık domates biraz b.peynir yersin.. yeme şeklini değiştirdiğinde bile kilo vermeye başlıyorsun zaten. birde yaseminli yeşilçayı tavsiye ederim iştah kesiyor :)

günaydın canım yemek yemeği bende çok seviyorum ama işte sonu üzücü olabiliyo :) çok canın çektiğinde salatalık domates biraz b.peynir yersin.. yeme şeklini değiştirdiğinde bile kilo vermeye başlıyorsun zaten. birde yaseminli yeşilçayı tavsiye ederim iştah kesiyor :)
o tarz çaylerı içemiyorum ben sadece siyah çay nescafe ve kahve ıhlamur bile çok zor hasta olunca ancak :(

sabah 2 ince dilim kek yedim öğlen çorba domates salatılık birkaç perça turşu yoğurt ve pilav yedim ( suçluyum biliyorum )
şimdide 1 galeta yedim :( şimdilik bu kadar bakalım akşama daha çok var:KK61:

içim kabul etmiyo ama deniycem ıhlamur işe yararmı sence

bu arada sende diyet yapıyomusun ( hoş ben diyet yapıyo sayılmam ama )
Evet canım diyet yapıyorum. Listemi sayfamda yayınlamıştım istersen bir göz gezdir. Küçük tüyolarda verebilirim istediğin zaman :) Bildiğim ve okuduğum kadarıyla ıhlamur sadece şifa olarak işe yarıyor. yağ yakımı veya metobalizmaya etkisi olduğunu düşünmüyorum. Ihlamur ve ekinezyalı yeşilçay alabilirsin istersen marketlerde var canım

merhaba yeni bi haftaya
ben bu hafta kilo veremedim ama buna pek şaşmadım çünkü aşure ler sayesinde bayağı kalori aldım
herkese güzel bi hafta olsun inş ve az kalorili :)

merhaba yeni bi haftaya
ben bu hafta kilo veremedim ama buna pek şaşmadım çünkü aşure ler sayesinde bayağı kalori aldım
herkese güzel bi hafta olsun inş ve az kalorili :)
Az kalorili bol ara öğünlü ve sporlu haftalar olsun canım hepiimize :) ben cumadan bugüne yine 1kg daha verdim çok şükür daha hiç kaçırmadım .. Bu haftasonu balık ağırlıklı beslendim faydasını gördüm hemencik :)

günaydın
güzel ve az kalorili bol sprolu bi gün olsun herkeze ben kepek ekmek ve zeytinle kahvaltımı yaptım :)

Back
X