Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah akşam yürümeye çalışıyorum tabi pek tempolu olmuyo ama başka spor şansım yok o yüzden yediklerimi azaltmaya çalışıyorum ama olmuyo işte herşeyde çok iradeliyim ama yemek konusuna geldimi iş irade kayboluyo![]()
Biraz tempoyu arttır mesela kendine padometre (adımsayar) al.. Hergün 1 adım daha fazla atmaya çalış canım spor yapabiliyor olman çok güzel :) yediklerini kesmelisin ama mutlaka un tuz şeker
günaydın canım yemek yemeği bende çok seviyorum ama işte sonu üzücü olabiliyo :) çok canın çektiğinde salatalık domates biraz b.peynir yersin.. yeme şeklini değiştirdiğinde bile kilo vermeye başlıyorsun zaten. birde yaseminli yeşilçayı tavsiye ederim iştah kesiyor :)günaydın
evet yediklerimi azaltmaya ve sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum
yemek yemeyi çok seviyorum ve çok sık acıkan bi insanım acıkınca yemezsem elim ayağım titremeye başlıyo![]()
o tarz çaylerı içemiyorum ben sadece siyah çay nescafe ve kahve ıhlamur bile çok zor hasta olunca ancakgünaydın canım yemek yemeği bende çok seviyorum ama işte sonu üzücü olabiliyo :) çok canın çektiğinde salatalık domates biraz b.peynir yersin.. yeme şeklini değiştirdiğinde bile kilo vermeye başlıyorsun zaten. birde yaseminli yeşilçayı tavsiye ederim iştah kesiyor :)
Belki ufak ufak dediğim gibi içmeye başlayabilirsin canım yasemin koyarak içine veya papatya dene bu şekilde :)o tarz çaylerı içemiyorum ben sadece siyah çay nescafe ve kahve ıhlamur bile çok zor hasta olunca ancak![]()
içim kabul etmiyo ama deniycem ıhlamur işe yararmı senceBelki ufak ufak dediğim gibi içmeye başlayabilirsin canım yasemin koyarak içine veya papatya dene bu şekilde :)
Evet canım diyet yapıyorum. Listemi sayfamda yayınlamıştım istersen bir göz gezdir. Küçük tüyolarda verebilirim istediğin zaman :) Bildiğim ve okuduğum kadarıyla ıhlamur sadece şifa olarak işe yarıyor. yağ yakımı veya metobalizmaya etkisi olduğunu düşünmüyorum. Ihlamur ve ekinezyalı yeşilçay alabilirsin istersen marketlerde var canımiçim kabul etmiyo ama deniycem ıhlamur işe yararmı sence
bu arada sende diyet yapıyomusun ( hoş ben diyet yapıyo sayılmam ama )
Az kalorili bol ara öğünlü ve sporlu haftalar olsun canım hepiimize :) ben cumadan bugüne yine 1kg daha verdim çok şükür daha hiç kaçırmadım .. Bu haftasonu balık ağırlıklı beslendim faydasını gördüm hemencik :)merhaba yeni bi haftaya
ben bu hafta kilo veremedim ama buna pek şaşmadım çünkü aşure ler sayesinde bayağı kalori aldım
herkese güzel bi hafta olsun inş ve az kalorili :)