Zayiflarken bana yardimci olucak yada benle beraber zayiflayacak arkadaslar ariyorum

dudi

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2008
1.488
182
29 yasinda iki cocuk annesiyim 6 ay once dogum yaptim evlenirken 57 yi gösteren tartim suan 68,5 69 kilo arasinda gidip geiyor.70,5 ile iki hafta once spor ve duzenli beslenmeye basladim ama cokta bir kilo kaybim olmadi maalesef :KK43:ilk hedefim 60 kiloya düsebilmek ondan sonrada bi kac kilo verbilirsem ne ala :cool:ama bu sürec icerisinde bana burda eslik edebilicek daha dogrusu gaz verebilicek bi arkadasa ihtiyacim var belki sen ne yaptin en ne yaptim derken daha verimli sonuclar alabiliriz.Destek olan olmayan herkeze simdiden tesekkurler:KK68:

yok yok ben varım kuzum bende 68-69 arasında gidip geliyorum
seni takipteyim ona göre:KK55::KK55:
Sevindim desem kızmazsın umarım :oops:arkadaş bulduğuma sevindim.Yaşın,boyun posun nedir canım bide Zayıflamak için neler yapıyosun bilgi alışverişinde bulunalım:KK59:

Sevindim desem kızmazsın umarım :oops:arkadaş bulduğuma sevindim.Yaşın,boyun posun nedir canım bide Zayıflamak için neler yapıyosun bilgi alışverişinde bulunalım:KK59:
yok kız ne kızıcam
yaş 30 boy 160
cnm belli başlı bir diyet programım yok herşeyden azar azar yiyorum belli bir saatten sonra yememeye çalışıyorum hergün mutlaka 2.5 lt su içiyorum yeşil çay içiyorum haftanın 3 4 günü 40 dakika spor yapıyorum

yok kız ne kızıcam
yaş 30 boy 160
cnm belli başlı bir diyet programım yok herşeyden azar azar yiyorum belli bir saatten sonra yememeye çalışıyorum hergün mutlaka 2.5 lt su içiyorum yeşil çay içiyorum haftanın 3 4 günü 40 dakika spor yapıyorum
Hemen hemen herseyimiz aynı bende 160 boyundayım maalesef :KK61:boy kısa kilo nerdeyse 69:KK57:dogumdan kalan kocaman bir göbegım var nasıl gidicegini bilmiyorum :KK43:bende haftada uç gün şu bisiklete benzeyen yürüme aletınde yarım saat yürüyorum yarım saatte Göbek eritme hareketlerı yapıyorum( mekik,sağa sola dönmek gibi)Inşallah biran önce zayıflarız

Bide o kadar yemiyorum spor yapıyorum dün 68.3 ken bu sabah 68.7 çıktım zayıflayım derken kilo alıyorum yani :KK43:

kız bende aynıyım bugün 68.7 yim halbuki dün 68.1 dim .

herşeyimiz aynı kuzum ya bende eliptik bisikletle spor yapıyorum.ama ne zaman spor yapsam ertesi gün fazla çıkıyorum ya anlamış değilim

Ikinci günde bir yürüyüş mekik yapıyorum diğer ara günlerdede 500 ip atlayıp mekik yapıyorum ıkı haftayı geceyi tık yok desem yerı.millet bir haftada 3-4 kilo nasıl verıyo acaba

Ikinci günde bir yürüyüş mekik yapıyorum diğer ara günlerdede 500 ip atlayıp mekik yapıyorum ıkı haftayı geceyi tık yok desem yerı.millet bir haftada 3-4 kilo nasıl verıyo acaba
ohh senin sporlar süper cnm ya hiç baktırdınmı insülin direncine falan bende var mesela kolay kolay veremiyorum kilo

Bende düşündüm acaba insülin direncı olabilirmi diye ama ben yurtdışında yasıyorum burda öyle ahım şahım bi şikayetın olmadan gıdip şunu ıstiyorum deyınce delimisin diye bskıyolar hol mık gereksiz bir Sürü Şey yapacaklar diye gitme zahmetınde bulunmadım hiç

Bu sabah yıne 68.3 çıktım :KK53:sevıneyimmi üzüleyimmi bilemedım inşallah yarın yine rakam yükselmez:63:bi 67 leri görsem ona bile sevinicem artık :KK45:

Bu sabah yıne 68.3 çıktım :KK53:sevıneyimmi üzüleyimmi bilemedım inşallah yarın yine rakam yükselmez:63:bi 67 leri görsem ona bile sevinicem artık :KK45:

dudi günaydın cnm bu sabah 68.0 ım ama dün varya resmen çozuttum yedimde yedim ona rağmen almamışım.sabah kalkar kalkmaz 40 dk spor yaptım

Bu işin Sırrı yemedemi dersin :KK53:akşam resmen aç uyudum sabah kilom ıkı gün öncesiyle aynı Bı gün bi kaç yüz gram fazla bi gün bi kac yüz gr az ama suana kadar 68.3 un altını görmedım başarırsam büyük moral olucak:KK50:bide ben sabahları spor yapamıyorum canım ya den neler yapıyosun sabah bıde neler yedın Yada yiyeceksın:kk77:

Bu işin Sırrı yemedemi dersin :KK53:akşam resmen aç uyudum sabah kilom ıkı gün öncesiyle aynı Bı gün bi kaç yüz gram fazla bi gün bi kac yüz gr az ama suana kadar 68.3 un altını görmedım başarırsam büyük moral olucak:KK50:bide ben sabahları spor yapamıyorum canım ya den neler yapıyosun sabah bıde neler yedın Yada yiyeceksın:kk77:
canım bende sabahları spor yapmıyorum haftasonu kızım erken uyandığı için sabah yaptım .normalde akşam 8-10 arası yapııyorum bende daha 68in altına düşmedim bigün eksilerdeyim bakıyorum ertesi gün +lardayım anlamıyorum yani aç yattığım zamanlarda oldu ama sabit kalıyorum genelde vermek yerine

kahvaltımı az önce yaptım uzun zaman sonra patates salatası yaptım.labne peyniri domates salatalık ve 1 dilim kepek ekmeği yedim ama sanırım patates fazla oldu biraz:oops:
:oops:

Evet canım hem ekmek hem patates olmamış :KK76:bende kahvaltıda ne yiyeceğimi bilemiyorum ÇOĞU diyetlerde kahvaltıda domates Salatalık leıgt krem peynır falan deniyo be hıc ekmek yok hadi domatesı biberi yerımde krem peyniri neyle ıyıcem:110:ögle be aksam yemeklerı tamamda ekmeksiz kahvaltı olurmu hiç:KK47:

Evet canım hem ekmek hem patates olmamış :KK76:bende kahvaltıda ne yiyeceğimi bilemiyorum ÇOĞU diyetlerde kahvaltıda domates Salatalık leıgt krem peynır falan deniyo be hıc ekmek yok hadi domatesı biberi yerımde krem peyniri neyle ıyıcem:110:ögle be aksam yemeklerı tamamda ekmeksiz kahvaltı olurmu hiç:KK47:
cnm biara diyetisyene gitmiştim o ekmek vermişti.bence sabahları yenirse sıkıntı olmaz

Valla versin vermesin ben ıkı dılım sıyah ekmek yedim ekmeksız kahvaltı yapamıyorum maalesef o_O

X