Zayıflayınca göğüste küçülür mü

Ben bir de göğüsten alıyorum, göğüsten gider dimi? Benimki de 90 beden 80 yapmaya calısıyorum, yani 85 gibi oldu ama 80 iyidir benım içiiin. büyük göğüs sevmiyoruum :))

bence çok fazla gitmez kilo kaybedince sırt ölçümüz inceliyor daha çok..

Bende diyete başlayınca önce bel ve göbek bölgemden gider.

Diyetlerimi genellikle uzun süre sürdüremediğim için
göğüsdende gidiyor mu göremedim hiç :36:

Göğüs büyüklüğünün genelde genetik olduğunu düşünüyorum. Ama madem diyetleriyle küçülenler olmuş..
Şöyle güzel bir diyete başlasam bir iki beden küçülse göğüslerimde ohhh ne güzel olur :21:

bende kilo verınce ıkı beden kadar kuculdu ama deforme oluyor içi boşalmış gibi yumuşak oluyor iyimi kötü mü bilemedim..

kesinlikle küçüklüyorr

78 kilodan 58 e düştüğüm zaman 90 bedende 80 inmişti göğüslerim hatta 80 bol bile geliodu

ama arkadaşların dediği gibi kesinlikle yumuşak ve içi boş gibi oluooo pekte iyi olmuooo yani

ama vücuduna göre büyük duruosa rahatsız olmakta haklısınnn :26::26:

Özenilecek bir şey değil bence. Şahsen göğüslerim olmasa zayıf dururdum sıfır göbek ve 36 beden pantolon giyiyorum tek sorun göğüs. Boyum 1.60 - 48 kiloyum.

kızlar kesinlikle kilo verınce göğüsler küçülüyo hatta ben çok kılo alıp verdim çatladı üsteri çok kılo vermememe ragmen çok daha fazla küçüldüler. yegenımde özel bı nedenden dolayı strese girip yemek yıyemedı halıyle zayıfladı gögüsler küçücük kaldı çatlaklar oluştu

Kücülen de var kücülmeyen de..
Hele de benim gibi gögüs fakiri olup bide zayıflayınca olanı da kaybettigin zaman senligi gör..
:52:
Oglan cocuklarına dönmüstüm resmen ya.. :53:
Zaten kücüktü, iyice gitmislerdi alınca da ordan almıyorum ne yazık ki, yani diger bölgelere göre cok daha az alıyorum..

Canım senın armut vücudu, armut ilk üstten verir, çok uğraştıgında da alttan gider. Vallahi sana kolay gelsiiin :23: Benım altta olmadıgı için direk üstten gidiyoo, tabi altta gidiyoo :52:

Back
X