Zayiflayinca halsiz ve mutsuz olan var mi benden baska?

Bende1.69 um, suan 52-53 arasi gidip geliyorum, goren hortlak gibisin diyor, 50 daha vahim ya..
1-2 kilo alsaniz?
Benim 48 i de gordugum oldu, inanilmaz depresif oluyorum 52 nin altina dusunce.

Bende1.69 um, suan 52-53 arasi gidip geliyorum, goren hortlak gibisin diyor, 50 daha vahim ya..
1-2 kilo alsaniz?
Benim 48 i de gordugum oldu, inanilmaz depresif oluyorum 52 nin altina dusunce.
Ya o biraz tiple de alakali.ben 50 de olsam 60 da olsam 36 beden giyiyorum.

O boya 50nin altında zaten mutlu olmaman lazım. Sağlıksız bir durum bence.
Ben de bu durum bir kere olmuştu 58'in altında düşünce mutsuz ve halsiz hissediyordum. Boyum da 172 cm bu arada. Sonra öğrendim ki hipertiroid hastasıymışım. Kemikli bir yapım olmasına rağmen aşırı zayıf görünüyordum. İnsanlar da bilerek kilo verdiğimi sanıyordu laflarından usanmıştım ah günler :KK51:

Senin kilona dusmem ucun 35 kg vermem lazim daha kg vermeden yorgun bezgin oluyorum.sporla beraber süt ve haşlanmış yumurta tuketiyormusunuz kahvaltida?

Arkadaşım 170 boya 50 kilonun altına düşersen tabi halsiz kalırsınız. Vücutta ne kas ne yağ hiç bir şey kalmıyor ki. Spor falan yapıyor musunuz?

O boya 50nin altında zaten mutlu olmaman lazım. Sağlıksız bir durum bence.
Ben de bu durum bir kere olmuştu 58'in altında düşünce mutsuz ve halsiz hissediyordum. Boyum da 172 cm bu arada. Sonra öğrendim ki hipertiroid hastasıymışım. Kemikli bir yapım olmasına rağmen aşırı zayıf görünüyordum. İnsanlar da bilerek kilo verdiğimi sanıyordu laflarından usanmıştım ah günler :KK51:
Baktirayim ben de bi nkrmale donelkm de ya ben 50 kilo halimi cok begeniyorum.narin oluyosun incecik manken gibi seviyorum.ve hala gitmeyen sanki hamileymisim gibi bi gobege sahip olsam da...
Ya evdeyiz bari zayiflayayim dedim

Hih iste bunu soruyorum.kilolu olunca daha mutlu hiisetme sebebimiz ne acep.simdi fizifim guzel ama ben niye depresifim aynaya bakip bay be diyip mutlu olmam gerekmiyo muydu🤣🤣🤣🤣
95 kiloyken her şeyi yiyordum gönlümce kilomu hiç düşünmüyordum
şimdi ne yesem kilo yapar eskisi gibi olurum korkusu var hiçbir şey mutlu etmiyor

95 kiloyken her şeyi yiyordum gönlümce kilomu hiç düşünmüyordum
şimdi ne yesem kilo yapar eskisi gibi olurum korkusu var hiçbir şey mutlu etmiyor
Yok yaw ben kilo alirim diye korkmuyorum.oyle bi derdim yok.ben kilo alsam da veririm acayip inatciyimdir ben.o kilo gidecek dedim mi gider.beni mutsuz eden somut bi sey yok.ama mutusuzum depresifim halsizim

Kendim bu kiloda kalmak istiyorum.ama depresif olmak istemiyorum🤣
Göbekli olduğunuzu söylediniz acaba şişkinlik falan mı yaşıyorsunuz? Bir süre hayvansal gıdayı kesseniz. O da olmazsa bir süre gluteni kesin. Belki göbeğiniz sindirim sorunundandır. Olmadı korona işi bitince diyetisyene gidip yağınıza kasınıza falan baktırın.

Göbekli olduğunuzu söylediniz acaba şişkinlik falan mı yaşıyorsunuz? Bir süre hayvansal gıdayı kesseniz. O da olmazsa bir süre gluteni kesin. Belki göbeğiniz sindirim sorunundandır. Olmadı korona işi bitince diyetisyene gidip yağınıza kasınıza falan baktırın.
Siskinlik degil yag var orada erimiyor🤷‍♀️

Back
X