Zayıflayıp hamile kalan var mı

Çoğu zaman kilo da hamile kalamamaya engel oluyor. Hele ki polistikover varsa

Kızlar zayıflayan hamile kalan var mı yada hamile kalamayan arkadaşlarım kilolarınız neler
Ben çok sağlıklı beslendiğim ve ortalama 8 kilo verdiğim bir ayda ovulasyon gününden 2 gün önce ilişkiye girerek gebe kaldım ve doktorum direkt bunun çok önemli bir faktör olduğunu söyledi.

Ben çok vermedim ancak uzun süreç içerisinde bir spor desteği işe 5 kilo verdim sporu bıraktım sonraki ay gebelik öğrendim

Kızlar zayıflayan hamile kalan var mı yada hamile kalamayan arkadaşlarım kilolarınız neler
1 sene olmak üzere uğraşıyorum ve her gittiğim doktor kilo ver dedi. 170 boy 90 kiloyum. Görsen demezsin 90 diye. Göstermiyorum ama bu 90 kilo olduğum gerçeğini değiştirmez. Zaten kilo aldıktan sonra adetlerim düzensizleşti ve yumurtlayamaz oldum. Bi ara düzelir gibi oldu ama yine bozuldu. Doktor biraz versen yetecek dedi. Ben hareketsiz kaldıkça yan gelip yattıkça yumurtalıklarım da yatıyor onu farkettim. Bu ay bol su ve yürüyüşe başladım. Clife da tüketiyorum. Umutluyum. Zaten yumurtaların çatlamayıp kiste dönmesinin sebeplerinden biri hareketsizlikmiş.

1 sene olmak üzere uğraşıyorum ve her gittiğim doktor kilo ver dedi. 170 boy 90 kiloyum. Görsen demezsin 90 diye. Göstermiyorum ama bu 90 kilo olduğum gerçeğini değiştirmez. Zaten kilo aldıktan sonra adetlerim düzensizleşti ve yumurtlayamaz oldum. Bi ara düzelir gibi oldu ama yine bozuldu. Doktor biraz versen yetecek dedi. Ben hareketsiz kaldıkça yan gelip yattıkça yumurtalıklarım da yatıyor onu farkettim. Bu ay bol su ve yürüyüşe başladım. Clife da tüketiyorum. Umutluyum. Zaten yumurtaların çatlamayıp kiste dönmesinin sebeplerinden biri hareketsizlikmiş.
Bende bu ay dikkat etmeye çalışıyorum inşallah olur canım ikimizinde

Pcos la alakasi vardir ama kilo da engel oluyor gebelige diye cok duydum. Benim gebe kaldigimda da asiri kilom vardi ama ilk denemede hamile kaldim. Zayif olan arkadaslarimda var 2 tane 2 si de hamile kalamiyorlar pcos lular. Bence ben kendi acimdan soylemem gerekirse kilo hamile kalmaya engel degil. Baska sorunlar vardir adet duzensizligi pcos vs vs hormonal bozukluk vardir en iyisini doktorunuz bilir

Back
X