Zayıflığım yüzünden moralim çok bozuk

mellissa55

Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2013
24
31
23
öncelikle merabalarr benim sorunum, zayıflığım. 1.73 boyunda ve 49 kiloyum boyuma göre zayıfım ve bu durum beni gerçekten deli ediyo, insanların artık bana "ay ne kadar zayıfsın" demesinden, pantolonun altına kalın şeyler giymekten ve kısa kollu gezmeye çekinmekten bıktım :( bugün sivilce için cildiyeye gitmiştim, orda bi amca bana "ne kadar zayıfsın, yemek vermiyolar mı sana" dedi ve ben her zaman ki gibi gülümsedim tabii, çaktırmıyorum bi de :( bıktım artık böyle şeyleri duymaktan sınıftanda "üflesem uçucan, sopa gibisin kız" gibi şeyler falan çok dokunuyo artık eskiden böyle değildi özgüvenim gitti ya :(( şimdiye kadar hiç öyle kilo alma çabasına falan girmemiştim ama bugünden itibaren başlıyorum bi de diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama çoğu kişi olumlu sonuç alamamış sanırım, o yüzden 1-2 hafta sıkı beslenicem bakalım sonuç ne olucak :((

olumlu sonuç alamayanlar ya uymamıştır listeye ya da doktor ne sorunu olduğuna bakmamıştır
diyetisyene gitmen şart kendi haline zor oluyor
kendimden biliyorum
ve diyetisyene gidince de normalde yediğin yemekleri söyle ona
tuhaf liste hazırlamasına engel olmak için yani

Eğer yemiyorsan; yapacak tek bir şey var. YEMEEEEEK :56: biliyorum zor gözüküyor ilk zamanlarda, yemeye üşeniyoruz, istemiyoruz filan ama önce çok sevdiğin yemeklerle başla. Bi kaç gün öyle git sevdiğin yemekleri ye ye yee, sonra miden genişler. Eh sonrası malum, acıkırsın ve yersin. Kiloları da alırsın :56:

öncelikle merabalarr benim sorunum, zayıflığım. 1.73 boyunda ve 49 kiloyum boyuma göre zayıfım ve bu durum beni gerçekten deli ediyo, insanların artık bana "ay ne kadar zayıfsın" demesinden, pantolonun altına kalın şeyler giymekten ve kısa kollu gezmeye çekinmekten bıktım :( bugün sivilce için cildiyeye gitmiştim, orda bi amca bana "ne kadar zayıfsın, yemek vermiyolar mı sana" dedi ve ben her zaman ki gibi gülümsedim tabii, çaktırmıyorum bi de :( bıktım artık böyle şeyleri duymaktan sınıftanda "üflesem uçucan, sopa gibisin kız" gibi şeyler falan çok dokunuyo artık eskiden böyle değildi özgüvenim gitti ya :(( şimdiye kadar hiç öyle kilo alma çabasına falan girmemiştim ama bugünden itibaren başlıyorum bi de diyetisyene gitmeyi düşünüyorum ama çoğu kişi olumlu sonuç alamamış sanırım, o yüzden 1-2 hafta sıkı beslenicem bakalım sonuç ne olucak :((

Ben 1.63 boyundayım.40 kiloyum.Çok zayıfım çare bulun.....Bir önerisi olan yardım etsinnn..

Son düzenleme:

canm ben 1.61 ım 49 kıloyum aynı sorun bendede war nbr demek yerıne zayısın dıyolarrr

Arkdaşlar sizin yerinizde olmayı isterdim inanın.. bende tam aksine kiloluyum yakın zamanda kısmetse gelin olucam ama sonuç hüsran bazen Allah'ım her insanı tek tip yaratsaydın ya diyorum. Tövbe asla isyan değil sonsuz kere şükürler olsun yine halimize. İnsan kendinde olmayanı istermiş ya hep..

Back
X