Zayıflığım yüzünden özgüvenim sıfır:(

Latinachica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
405
958
228
36
sizlere belki saçma gelicek ama zayıflık durumu beni o kadar çok engelliyo ki...en ufak bir örnek olarak kıyafet bile bakamıyorum.bakmak istemiyorum artık.yani en düşük bedenleri bile dolduramıyorum ben

dışarı çıktığımda hep mutsuzum suratım hep asık.arkadaşlarla bir sürü fotoğraf çektirmiştik geçenlerde fotolarda bakıyorum kendime acıyorum halime cidden...bi de esmerim tıpkı afrikalı çocuklar gibi duruyorum.gokarta gitmiştik geçen orda başa geçirilen kasklardan taktılar adam sonuna kadar sıktı kemeri benim kafaya hala bol geldi:)))kıyafetler bol geliyo hadi de o bile bol geldi ya yüzümün zayıflığından

ikili ilişkilerden hiç bahsetmiyorum.kimsenin beni beğenmiyceğini düşünüyorum.o yüzden kimseye yaklaşamıyorum.aslında fena sayılmam ama bu durum beni çok itici gösteriyor...

hayatımda yapmak istediğim birçok şeyi erteliyorum.sanırım istdiğim bi bedene ulaşmadıkca ben mutlu olamıycam

arkadaşlar çaresizim, ne kendimi böyle kabul edebiliyorum ne de üstesinden gelebiliyorum.bana bi akıl verin nolur artık bıktım:43::43::43:

tatlım oncelıkle neden kılo alamıyorsun bu onemlı. belkı altta yatan bır sebeb vardır bu yuzden bır dr gorunmelısın. onun dısında kalorılı yıyecekler tuketebılırsın.. Ama en onemlısı dr kontrolu .

Ben de zayıfım 42 kiloyum ama zayıf olmamla hep gurur duymuşumdur. :-) tally weijl ve koton da 32-34 beden kıyafetler bulabilirsin. Ben o mağazaları kullanıyorum ;-)

Bi diyetisyene gidip kilo almak için diyete de başlayabilirsin. Senin kilon ve boyun kaç?

arkadasın dedıgı gibi kotonda adlde cok kucuk bedenler bulabılırsın ne guzel ya sevın bence bu duruma bak ben kılo vermek ıcın sırkeler içiyorum neler neler yapıorum :9:

tatlım oncelıkle neden kılo alamıyorsun bu onemlı. belkı altta yatan bır sebeb vardır bu yuzden bır dr gorunmelısın. onun dısında kalorılı yıyecekler tuketebılırsın.. Ama en onemlısı dr kontrolu .
dr a gittiğimde sadece demir ve b12 eksikliğin var diyolar bi de hap veriyolar o kadar.ama ben yiyebilsem yemek yicem ...canım istemiyo sorun orda.düşündüğüm en son şey.kilo almaya çabalarken aklım sürekli yemek yemekte olmalı bu da bana çok zor geliyo.yemek yemek bi ödev bi görev gibi:(

Ben de zayıfım 42 kiloyum ama zayıf olmamla hep gurur duymuşumdur. :-) tally weijl ve koton da 32-34 beden kıyafetler bulabilirsin. Ben o mağazaları kullanıyorum ;-)

Bi diyetisyene gidip kilo almak için diyete de başlayabilirsin. Senin kilon ve boyun kaç?

ben de mangodan çıkmıyorum:)ama dedim ya ben onları bile dolduramıyorum.içime tayt falan giyerek ancak yani...
41 kiloyum ben de ama boyum 167.senin boyun kaç?

arkadasın dedıgı gibi kotonda adlde cok kucuk bedenler bulabılırsın ne guzel ya sevın bence bu duruma bak ben kılo vermek ıcın sırkeler içiyorum neler neler yapıorum :9:

ama canım ben 23 yaşındayım.yani çocuk gibi grünmekten bıktım.böyle kendimi iyi hissetmiyorum hiç ki iyi de görünmüyorum cidden.dedim ya afrikalı çocuklar gibiyim.kara kuru söylemi tam benlik:(
var mı balık etli olmak gibisi...

ama canım ben 23 yaşındayım.yani çocuk gibi grünmekten bıktım.böyle kendimi iyi hissetmiyorum hiç ki iyi de görünmüyorum cidden.dedim ya afrikalı çocuklar gibiyim.kara kuru söylemi tam benlik:(
var mı balık etli olmak gibisi...
sımdı boyunu gordum aslında boyuna gore bıraz zayıfsın canım ya 50 53 olsan çok hoş olursun bencde bı dıyetısyene görünsen çok ıyı olur kısa zamanda kendını yıpratmadan kilo aldırır sana :6:

Son düzenleme:
Canım geçenlerde bir konu açmıştım yakında 3oo kilo olacağım diye o konuyu oku ben ne yapıyorsam aynısını yap kilo garantisi yapabilirim :D

Şaka bir yana üzülme . Gerçekten eğer bir sağlık problemin yoksa da zayıfsan çok sevin . İlerde zaten evlenecek , çocuk doğuracaksın ister istemez alacaksın kilo

Ben de zayıfım bugün komşumuz bana dedi ki sana kilo aldırayım mı ister misin tabi dedim susamı kavur her gün bir avuç ye ben böyle yaparak 3 ayda 10 kilo aldım dedi. Zor bir şey de değil ben kavurdum yiyorum bile denemek isteyenlere söyleyeyim dedim :)

Boyuna göre kilon az evet. Ben 1.55 im. Ben de 23 yaşındayım herkes ortaokul lise öğrencisi sanıyor. Bir de okulda çalışıyorum. Veliler falan öğrenci sanmıştı başta.
Tanıdığım biri var senin gibi. 2 çocuğu var ama o kadar zayıf ki. Diyetisyene gitti 5 kilo aldı. 6 öğün ve hep kalorili yiyecekler yiyormuş. Yumurta, fındık fıstık, şekerli yiyecekler vs.

benimle 1 hafta gezsen 3 kilo garanti :)..şaka bi yana benim de boy 1.72 kilo 67..kilo vermek için ölüyorum ama iştahım durmuyor yani bu durmuş hali bıraksam 80 kg rahat olurum..o yüzden canın ne istiyorsa bol bol benim yerime de ye..bi de inan zayıflar hiç çirkin durmuoyr hatta herkes imreniyor ne güzel diye..çok dert etme Allah sağlık versin hepimize..

E ne güzel boyunda kısa değilmiş, çocuk gibi gözükmüyorsundur eminim. Zayıf kadınlar daha az kadınsı gözüküyorlar balıketlilere göre bu bir gerçek ama giydiklerini daha iyi taşıyorlar, daha stil sahibi görünüyorlar. ÖZellikle tayt, topuklu bot, ceket kombinlerini ya da tunik boyu mini elbiseleri çok yakıştırıyorum ben zayıf insanlara, et göstererek ilgi çekmeye çalışıyormuş gibi gözükmüyorlar çünkü ne giyerlerse giysinler.

Bende 53 kiloyum çokmu zayıfım diye düşünüyodum..canım sen biraz yemek yemeye çabalasan..bende 2 kilo almak istiyorum..ama daha beceremedim ..hep sabit 53te kaldım öyle.

seni anlıyorum ben de yıllarca kilo almaya çalıştım olmadı.gerçekten almak çok zor.evlendim çocuğum oldu hala aynı kilodayım.gerçi bu aralar hamileyim diye kilom arttı ama bebeğim doğsun 2-3 aya aynı kiloya dönerim ben.isterim aslında 50 kilo olmak ama olmuyor işte.bir de şöyle birşey var benim eşim zayıflığı seviyor.ben alsam keşke derim asla kilo almamı istemez.ona göre zayıf değilim normalim.biri zayıf dese abartmayın normal bence neresi zayıf diyor.ben de zaten alamıyorum artık takmıyorum.çocuğun olduğu halde zayıf olmak da güzel. kilolu olmak zayıf olmaktan çok daha kötü canım takma kafana.kansızmışsın düzelirse eğer birkaç kilo alabilirsin.onu da düzeltmeye bak bence faydası olacak göreceksin.

Allahim kimi yemek yemek istememekten , kimisi kilo alamamaktan sikayet eder ve kimiside kilo verememekten kendini yemekten alikoyamamaktan sikayet eder bende dahil tabiki :-) Allah yardimcimiz olsun :-)

ahhh ahha şu diyet topiğinde kadınlar nasıl 3-5 kalori daha az alabilirim diye milimetrik hesaplar yapıyorlar, kimisi de kilo almak istiyor..işte kendinde olmayan hep cazip gelir insana, düz saçı olan kıvırcık ister, kıvırcık olan düz ister...
zayıflık her zaman kilodan daha güzeldir bence. en azından sağlıklı görünür insan. vucut orantın nasıl? boy kilo kaç mesela? bir de markalar beden küçükltmeye gitti galiba kadın psikolojisini etkilemek için. örneğin journey in 34 bedeni başka markalarda 36 hatta 38 bile olabiliyor.bence bu ayrı güzel bir pazarlama taktiği

bende kendimi bildim bileli 39-40 kiloydum bebe bisküvisi mamasıya 5 kilo alabildim
bu 5 kiloyla bile özgüvenim yerine geldi yine zayıfım ama eski sağlıksız görüntüm gitti çok şükür
sende dene bu yöntemi ama hiç aksatmada hergün yiyeceksin
ayrıca fındık, fıstık, kuru üzüm, tahin pekmez ye bak nasıl kilo alıyorsun :)

Bu bebe büsküvisini bende deniyorumm bakalımm ne olacakk :) ahhhhhhhhhhhh ahhhh hem zayıfım hem de boyum kısa. 1.55 41 kiloo düşününn artıkkk .. ÇOkk özeniyorummm manken gibilerine. allahımdan gelen herşey güzeldir diyorum azcıkta olsa özgüvnm geliyor yerine. yanii aynı durumdayz!

bende kendimi bildim bileli 39-40 kiloydum bebe bisküvisi mamasıya 5 kilo alabildim
bu 5 kiloyla bile özgüvenim yerine geldi yine zayıfım ama eski sağlıksız görüntüm gitti çok şükür
sende dene bu yöntemi ama hiç aksatmada hergün yiyeceksin
ayrıca fındık, fıstık, kuru üzüm, tahin pekmez ye bak nasıl kilo alıyorsun :)

bebe bisküvi maması nasıl canım öyle kuru kuru bebe bisküvisi yesek olmuyor mu?

Back
X