Zayıflığım yüzünden özgüvenim sıfır:(

Bende zayıfım canım önceden çok takardım :) çocuk gibi duruyorum işte yok arkdaslarım yanımda negüzel duruyorlar yok kıayfet bulamıyorum vs:) milletin çoook zayıfsın demesiyle ağlamam bir olurdu . şimdi takmıyoum sağlığım yerinde şükür zamanla zaten vücut oturur özellikle evlenince kilo alan biçok bayan var:) salla gitsin:) bol bol şekerli yoğurt ye patates haşlaması ye :)

neden bu kadar dert ediyosun kendine benimde boyum 1,67 kilom 44 üstelik ikiz bebeklerim var..hamilelik döneminde almıştım vermek için hiç çaba harcamadım yinede bütün kilolarım kendiliğinden gitti..
34 beden alıyorum haydi terziye gidiyorum daraltmak için çok bol oluyor çünki ama yinede hiç dert etmedim halimden benide çocuk gibi görüyolar olsun ne kadar güzel işte kolay kolay yaşlanmayacagız demektir :))
hiç sıkma canını sağlığın yerindemi ona bak sen güveninde yerine gelsin lütfen bizim gibi olmak isteyen nice kadın var bunu unutma mutlu oll derim...

Bıldırcın yumurtasını kaynar suya at 2 dk da pişiyor normal yumurta tadında ama çok küçük.İştah açıyor ve çok besleyici.

Günde bir tatlı kaşığı suyla iç.(ilaç gibi)Faydalarını internetten araştırabilirsin.

Sabahları 3 tane zeytinle başla. Zamanla göreceksin iştahın açılacak. 30 dan sonra az yiyim de kilo almiyim der hale geldim. Hepsi geçiyor tatlım üzülme.

canım seni anlıyorum ama üzülme bu kadar,en güzeli bir diyetisyenle bu işe başlaman sonuçta o senin kendi vücut değerlerinle hareket edecektir... yani sağlıksız besinlerle ŞİŞMEKTENSE,orantılı sağlıklı kılo alman lazım diye düşünüyorum.. yani bazı şeyler genetik olabilir dünyayı yesen almazsın.. hem ayrıca kendinle ne olursa olsun barışık ol zayıf olmak imrenilen bi durum ve çok avantajlı unutma... kafaya bişyleri takmazsan ve yemeği görev olarak değilde, zevk alarak yersen alırsın... ilginç gelebilir ama spor yaparak kasları kalınlaşıyo insanın zayıf olsan bile daha yapılı daha şekilli duruyosun ve iştahın artıyo kendin için doğru sporu bul bence..

Bu insanlara yaranılmıyor kilo alırsın şişmansın derler zayıflarsın zayıfsın derler. Aslında sen farkında değilsin ama zayıf olmak çok güzel bişey bence. Ben de kilo vermekle uğraşıyorum yani. Boşver takma bi yaştan sonra biraz daha kilo alırsın heryıl bi kaç kilo vücuda yerleşiyor hem hafifsin işte ya çok güzel bişey bence :)

bıldırcın yumurtasını kaynar suya at 2 dk da pişiyor normal yumurta tadında ama çok küçük.iştah açıyor ve çok besleyici.

Günde bir tatlı kaşığı poleni suyla iç.(ilaç gibi)faydalarını internetten araştırabilirsin.

Sabahları 3 tane zeytinle başla. Zamanla göreceksin iştahın açılacak. 30 dan sonra az yiyim de kilo almiyim der hale geldim. Hepsi geçiyor tatlım üzülme.

polen yazacaktım

Sen zayıfım diye kimse beni beğenmez diyorsun, ben kiloluyum diye kimse beğenmez diyorum iyi de Allah aşkına bu herifler kimi beğeniyor. Artı hepsi brad pitt mi tom cruise mu? Sokakta bakıyorum gayet alelade adamlar onları beğendigimize şükretsinler.

Kızlar bazı arkadaşlar ..ne güzek zayıfsın..demiş ama bence arkadaş haklı çünkü 1,67 boya 41 kilo gerçkten çok az..

ben de bazen dışarda aşırı zayıf bayanlar görüyorum da kesin bir hastalığı var Allah şifa versin diyorum..yani zayıflık da bir yere kadar neresi güzel sağlıksız görüntünün???

ama anladığım kadarı ile arkadaşın zayıflığı iştahsızlık/yememe kaynaklı..yani yese alacak..

belki iştah açıcı vitamin vs alabilir doktor kontrolünde..

ya da sabah akşam tahin pekmez karıştırıp ekmek banıp yemesini tavsiye ederim..acayip kilo aldıran birşeydir..

bence hemen en az 5 kilo almalısın canım..

bunu bikaç kez daha yazdım konulara ama... Keşke organ bağışı gibi yağ bağışıda olsada versek:1:. hani demişsinya yemek yemek bir ödev, bir görev gibi diye. vallahi öyle:27: keşke kilo konusunda tembel bir öğrenci olsamda ödevimi unutsam :56:...

araştırma hastanesine mi gittin bunun için. yıllardır bacaklarım uyuşur nörolojiye giderim b12 düşmüş der iğne verirdi. araştırmaya gittim. demir ve d vitamini neredeyse hiç kalmamış vücutta meğerse ondan uyuşuyormuş.şimdi çok iyiyim.devlet hastanelerine gittiysen ayrıntılı bakmadıkları için önemsememiş olabilirler.

canım bende kilomu kafama taka taka kendimi hasta ettim bekarken boyum 1 70 kilom 58 kiloydum manaken gibiydim ne çok zayıf ne kilolu bir doğum ettim şimdi 68 iloyum bir türlü zayıflayamadım çok abur cubur pasta börek yiyorum hamilelikte 85 kilo oldum dana gibi herkes dana diye severdi beni ben çok kafama takıyorum seni çok iyi anlıyorum ama emin ol zayıf olmak çok daha iyi yiyip yiyip şiştim..

canım kaç yaşındasın???

eğer imkanın varsa başka bir diyetisyene ve bir spor salonuna git.Ve ne istediğini tam olarak anlat ,ben kilo almak istiyorum de.
Yeni nesilde zayıflık problemi olan kişiler görüyorum mesela gittiğim spor salonunda da bir kız var ama hiç de öyle çekingen davranmıyor hoca farklı bir program uyguluyordur ona, eminim, zaten yanyanayken hocayla konuşmasını duydum sonra dikkatimi çekti kız.
eğer ergenlik çağında değilsen hormon içermeyen supplement de kullanabilirsin.Ama o konu hakkında benim de pek bilgim yok.Onu da mutlaka bilen birine sorman lazım gideceğin diyetisyene sorabilirsin ama onları sakın ama sakın bilinçsizce kullanma çünkü bazılarının içinde hormon olur ve bu hormon erkeklik hormonu sonra yüzünde sakal ,bıyık çıkma tehlikesi de var.

canım ben kendimi bildim bileli zayıftım halada zayıfım...
bekarken annemler dalga geçerdi sana koca bulamayacaz diye...ama şükür eşim kilodan haz etmez...:) şanslıyım...
şuan biraz aldım ve cici bebe sayesinde inan..bende çok çabaladım, neler neler denedim doktora gittim denemediğim yöntem içmediğim balık hapı kalmadı...
ama yok biraz metabolizma meselesi...sağlıklıyım şükür ama kilo da lazım... iskelet gibiydim inan bana...birde maşallah deve gibi boyum var :) resmen iskeletor gibiydim :)
172 boyum var, kilom 50 idi... :)
kemiklerim sayılıyordu....ama sonra cici bebeyi duydum deneedim ve 54 kilo oldum halen 54 kilodayım...daha eksiğim ama eşim fazla almamı istemiyor...:)
böyle kaldım şükür...cici bebeyi sütle mama yapıp muhallebi kıvamında her gece ve her kahvaltıdan sonra mutlaka yiyeceksin...tiksinme sakın zorla yiyeceksin...bir kase....
bak gör zmanla nasıl alıyorsun...
benim çocuğum var 3 yaşında inan görsen hala genç kız sanırlar :) bi yönden iyi bişey ama bi yönden kötü işte...

beren saat de 1.64 boyunda 34 beden giyiniyormuş ama gayet hoş bir bayan onun tarzına bir bak istersen esmerlik konusunda çağla şikel gibimisin oda 34 36 bedendir işte

Kızlaar merhaba tekrar:)

yazdıklarınızı okudumm şöyle genel bi cevap vermek istiyorum.

bazı arkadaşlarım zayıflığın güzel bi şey olduğundan kyfini cıkarmam gerektiğinden bahsetmiş.kesinlikle öyle değil:( ne bi vücut hattım var ne bi çıkıntım...elimi kalçama attığımda bile yandan kemikler geliyo artık...hatta erkek arkadaşlarım bazen dalga geçiyorlar seni kim napsın diyerek:(boyum uzun sayılır evet ama o kadar ufak duruyorum ki kilodan dolayı onu bile gösteremiyorum.zaten sopa gibi bişeyim göstermek de istemem:)

hangi birin sayıym ki dezavantajlarının.kıyafeti geçtim parmagınıza yüzük kolunuza bilezik veya saat bile alamıyosunuz çünkü bol geliyor.biri elini omzuma attığnda,ya da bana dokunduğunda o kadar rahatsız oluyorum ki kemiklerimi hissettiğini düşününce...hayatında hiç etek,elbise giyemeyen tek bayan benimdir belki de...küçükken zayıflığım için söylenen şeyler öyle yerleşmiş ki zihnime,özgüvenime en byük etki eden faktör bu olmuş...insanların beni izlemesinden nefret ediyorum.çünkü benim hakkımda ilk düşündükleri şey belli 'ayy ne kadar zayıf'...bi arkadaş demiş hatta sanırım bi rahatsızlığı var Allah şifa versin diyorum icimden diye...yani bunu düşünmeye bile yol acıyo

benim en büyük sıkıntım çabalarımı devam ettirememem.yoruluyrum sürekli yemek düşünmekten.ki işim gücüm var yapmam gereken şeyler var.evden çıkınca zaten yemek düşünmek hak getire,en son şey benim için...ertele de ertele:)

kendimi hiç sevmiyorum ve böyle kaldıkça sevmiycem de.ahh ahh ne olcak bu halim bilmiyorum cidden

canım kaç yaşındasın???

eğer imkanın varsa başka bir diyetisyene ve bir spor salonuna git.Ve ne istediğini tam olarak anlat ,ben kilo almak istiyorum de.
Yeni nesilde zayıflık problemi olan kişiler görüyorum mesela gittiğim spor salonunda da bir kız var ama hiç de öyle çekingen davranmıyor hoca farklı bir program uyguluyordur ona, eminim, zaten yanyanayken hocayla konuşmasını duydum sonra dikkatimi çekti kız.
eğer ergenlik çağında değilsen hormon içermeyen supplement de kullanabilirsin.Ama o konu hakkında benim de pek bilgim yok.Onu da mutlaka bilen birine sorman lazım gideceğin diyetisyene sorabilirsin ama onları sakın ama sakın bilinçsizce kullanma çünkü bazılarının içinde hormon olur ve bu hormon erkeklik hormonu sonra yüzünde sakal ,bıyık çıkma tehlikesi de var.

23 yaşındayım:( ben sporu çok istiyorum ama utanıyorum biliyo musun.incecik çöp gibi kollar bacaklar:(hiç ek bişey kullanmadım.korkuyrum bu tarz şeylerden Allah korusun dediğin gibi bi yan etki yaparsa çok üzülürüm

canım ben kendimi bildim bileli zayıftım halada zayıfım...
bekarken annemler dalga geçerdi sana koca bulamayacaz diye...ama şükür eşim kilodan haz etmez...:) şanslıyım...
şuan biraz aldım ve cici bebe sayesinde inan..bende çok çabaladım, neler neler denedim doktora gittim denemediğim yöntem içmediğim balık hapı kalmadı...
ama yok biraz metabolizma meselesi...sağlıklıyım şükür ama kilo da lazım... iskelet gibiydim inan bana...birde maşallah deve gibi boyum var :) resmen iskeletor gibiydim :)
172 boyum var, kilom 50 idi... :)
kemiklerim sayılıyordu....ama sonra cici bebeyi duydum deneedim ve 54 kilo oldum halen 54 kilodayım...daha eksiğim ama eşim fazla almamı istemiyor...:)
böyle kaldım şükür...cici bebeyi sütle mama yapıp muhallebi kıvamında her gece ve her kahvaltıdan sonra mutlaka yiyeceksin...tiksinme sakın zorla yiyeceksin...bir kase....
bak gör zmanla nasıl alıyorsun...
benim çocuğum var 3 yaşında inan görsen hala genç kız sanırlar :) bi yönden iyi bişey ama bi yönden kötü işte...

maşallah sana:)öyle bi koca bana da nasip olsun diycem ama ben kendimi kabul etmediğim sürece o kabul etse bile inandırıcı gelmez bana:/

cici bebe çok mide bulandırıcı ya ama zorlamak lazım sanırım ayy ayy derde bak komedi resmen:)

beren saat de 1.64 boyunda 34 beden giyiniyormuş ama gayet hoş bir bayan onun tarzına bir bak istersen esmerlik konusunda çağla şikel gibimisin oda 34 36 bedendir işte

beren 48-49 vardır ama hoş görünüyo o yüzden ben o kadar bile değilim.esmerliğiim çağla kadar değil belki ama şuan bi örnek bulamadım ya.sütlü çikolata mı diym ne diym öylebişey:))

sizlere belki saçma gelicek ama zayıflık durumu beni o kadar çok engelliyo ki...en ufak bir örnek olarak kıyafet bile bakamıyorum.bakmak istemiyorum artık.yani en düşük bedenleri bile dolduramıyorum ben

dışarı çıktığımda hep mutsuzum suratım hep asık.arkadaşlarla bir sürü fotoğraf çektirmiştik geçenlerde fotolarda bakıyorum kendime acıyorum halime cidden...bi de esmerim tıpkı afrikalı çocuklar gibi duruyorum.gokarta gitmiştik geçen orda başa geçirilen kasklardan taktılar adam sonuna kadar sıktı kemeri benim kafaya hala bol geldi:)))kıyafetler bol geliyo hadi de o bile bol geldi ya yüzümün zayıflığından

ikili ilişkilerden hiç bahsetmiyorum.kimsenin beni beğenmiyceğini düşünüyorum.o yüzden kimseye yaklaşamıyorum.aslında fena sayılmam ama bu durum beni çok itici gösteriyor...

hayatımda yapmak istediğim birçok şeyi erteliyorum.sanırım istdiğim bi bedene ulaşmadıkca ben mutlu olamıycam

arkadaşlar çaresizim, ne kendimi böyle kabul edebiliyorum ne de üstesinden gelebiliyorum.bana bi akıl verin nolur artık bıktım:43::43::43:

bende öyleydim evlenene kadar ne kadar uğraştım ya.şimdide vermeye çalışıyom :27: keçi boynuzu pekmezi iç.

Back
X