- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
- Konu Sahibi Latinachica
Kızlaar merhaba tekrar:)
yazdıklarınızı okudumm şöyle genel bi cevap vermek istiyorum.
bazı arkadaşlarım zayıflığın güzel bi şey olduğundan kyfini cıkarmam gerektiğinden bahsetmiş.kesinlikle öyle değilne bi vücut hattım var ne bi çıkıntım...elimi kalçama attığımda bile yandan kemikler geliyo artık...hatta erkek arkadaşlarım bazen dalga geçiyorlar seni kim napsın diyerek
boyum uzun sayılır evet ama o kadar ufak duruyorum ki kilodan dolayı onu bile gösteremiyorum.zaten sopa gibi bişeyim göstermek de istemem:)
hangi birin sayıym ki dezavantajlarının.kıyafeti geçtim parmagınıza yüzük kolunuza bilezik veya saat bile alamıyosunuz çünkü bol geliyor.biri elini omzuma attığnda,ya da bana dokunduğunda o kadar rahatsız oluyorum ki kemiklerimi hissettiğini düşününce...hayatında hiç etek,elbise giyemeyen tek bayan benimdir belki de...küçükken zayıflığım için söylenen şeyler öyle yerleşmiş ki zihnime,özgüvenime en byük etki eden faktör bu olmuş...insanların beni izlemesinden nefret ediyorum.çünkü benim hakkımda ilk düşündükleri şey belli 'ayy ne kadar zayıf'...bi arkadaş demiş hatta sanırım bi rahatsızlığı var Allah şifa versin diyorum icimden diye...yani bunu düşünmeye bile yol acıyo
benim en büyük sıkıntım çabalarımı devam ettirememem.yoruluyrum sürekli yemek düşünmekten.ki işim gücüm var yapmam gereken şeyler var.evden çıkınca zaten yemek düşünmek hak getire,en son şey benim için...ertele de ertele:)
kendimi hiç sevmiyorum ve böyle kaldıkça sevmiycem de.ahh ahh ne olcak bu halim bilmiyorum cidden
canım seni öyle iyi anlıyorum ki çalışmaya başlayana kadar ben de çok zayıftım ve gerçekten kafaya çok takardım lise sonda 39 kilo olduğumu hatırlıyorum ünv deyken de çok zayıftım en sinir olduğum şey mağazada kıyafet denerken en küçük bedeni isteyip olmayınca da tezgahtarın ama daha küçüğü çocuk bedeni olur lafını duymaktı.ve ben hep çok yiyip kilo almadığımı düşünürdüm ama gerçekten çok yemiyormuşum çalışmaya başlayınca en azından her öğlen doğru dürüst yemek yemeye başladım ve galiba bu yüzden kilo aldım şu anda çok memnunum halimden 55 kiloyum boyum 1.65.Gerçi hala parmaklarım bileklerim falan ince ama o biraz da yapıyla ilgili galiba vücudumun şu anki halini çok seviyorum.
Öncelikle o utangaçlığı kendini sevmemeni bir kenara atacaksın ha bu hemen yapılıverecek bişey değil tabii ki söylemesi kolay uygulaması zor.Ama öncelikle bunu kırman lazım kendini bedenini sev ve ona iyi bak,onun için uğraş.Hemen sıkılıp yılgınlığa düşme.Başkalarının ne dediği ne düşündüğü de aslında hiç umurunda olmasın onlar bugün var yarın yok.
Diğer okuyan arkadaşlara da birşey söylemek istiyorum nasıl ki kilolu birisine bu ne ya amma kilolusun azıcık az yemek ye demek nasıl birşeyse zayıf birine bu ne ya sen hiçbirşey yemiyormusun azıcık ye falan demek aynı şeydir.Çünkü ben zayıfken de çok karşılaşırdım böyle saçma sapan insanlarla.