- 23 Temmuz 2014
- 6.063
- 16.900
- Konu Sahibi zeynepakar
Zaten yediklerini nimetten saymıyor oO daha çok vicdani rahatlatıyor mideyi bilmiyorum da deniyorum olmuyor görüyorsunuz imaji
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten yediklerini nimetten saymıyor oO daha çok vicdani rahatlatıyor mideyi bilmiyorum da deniyorum olmuyor görüyorsunuz imaji
Yok sosyal medyada herkes yapıyor ya meyveli tabağın yanına içinde çok yapılıyor o ben o lapayı yiyemem yaO lapa dediğin pişirilmiş halini mi yiyemiyorsun? O kadar tarif verdim uygulasan yerdin hiç dinlemiyorsun beni
Söylenilenler boşa gidecekse, bundan da "ne yapayım" diye sıyrılacaksan, yazık burdan verilen onca tavsiyeye.Takıntılı biriyim ne yapayım
Kesinlikle doğru bir başkası için kilo verilmez, kilo alinmaz sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap konu sahibiSöylenilenler boşa gidecekse, bundan da "ne yapayım" diye sıyrılacaksan, yazık burdan verilen onca tavsiyeye.
Madem takıntı durumun olduğunu biliyosun, önce bunu çözmeye çalış.
Her gün kendini üzecek bi şey bulursun yoksa böyle; eşimin ailesi saçımı beğenmiyo, kaynanam kilomu beğenmiyo, bana zayıf dediler vs vs. İnsan kendi için, kendini iyi hissetmek için elbette değişim yapabilir de senin durum tamamen milletin ne dediği, neyi konuştuğu üzerine. Memnunsan devam et, ne diyim.
Ayyy gözümde canlandı böyle mıy miy miy.
Bu seni ilgilendirir mi?? Millet tavsiye veriyor sen nerde biliyorsun ben ne yapıyorum kendimi iyi hissetirecej şeyler illaki yapıyorum burası niye var derdimi paylaşıyorum biseykerin katkısı var ki yaziyoruz kaynanam bana seni beğenmiyorum demedi sarışın seviyorum dediSöylenilenler boşa gidecekse, bundan da "ne yapayım" diye sıyrılacaksan, yazık burdan verilen onca tavsiyeye.
Madem takıntı durumun olduğunu biliyosun, önce bunu çözmeye çalış.
Her gün kendini üzecek bi şey bulursun yoksa böyle; eşimin ailesi saçımı beğenmiyo, kaynanam kilomu beğenmiyo, bana zayıf dediler vs vs. İnsan kendi için, kendini iyi hissetmek için elbette değişim yapabilir de senin durum tamamen milletin ne dediği, neyi konuştuğu üzerine. Memnunsan devam et, ne diyim.
Kaynanan sarışın mı?Bu seni ilgilendirir mi?? Millet tavsiye veriyor sen nerde biliyorsun ben ne yapıyorum kendimi iyi hissetirecej şeyler illaki yapıyorum burası niye var derdimi paylaşıyorum biseykerin katkısı var ki yaziyoruz kaynanam bana seni beğenmiyorum demedi sarışın seviyorum dedi
Sen niye yiyorsun Bırak biz yiyelimsen alma.kaloriŞuan yaklaşık olarak 200 kalori alıyorum konu sahibi
E tabi bir magnum tadı gelmiyor ama nar, ceviz, elma dilimlerini ekle bak sen nasıl yiyorsunYok sosyal medyada herkes yapıyor ya meyveli tabağın yanına içinde çok yapılıyor o ben o lapayı yiyemem ya
YokKaynanan sarışın mı?
Ballı kakaolu hurma özlü.E tabi bir magnum tadı gelmiyor ama nar, ceviz, elma dilimlerini ekle bak sen nasıl yiyorsun
Canım istedi Sarıkızımı içtim yatıyorumSen niye yiyorsun Bırak biz yiyelimsen alma.kalori
Kendi saçını boyasın
Beni ilgilendirir, evet. Herkese açık bi forumda, herkese açık bi soru soruyosun. Sen mi karar vereceksin kimin yorum yapacağına?Bu seni ilgilendirir mi?? Millet tavsiye veriyor sen nerde biliyorsun ben ne yapıyorum kendimi iyi hissetirecej şeyler illaki yapıyorum burası niye var derdimi paylaşıyorum biseykerin katkısı var ki yaziyoruz kaynanam bana seni beğenmiyorum demedi sarışın seviyorum dedi
Ahh magnum frigola çikolata sevgililerimekmeği pideyi bile banar banar yerimE tabi bir magnum tadı gelmiyor ama nar, ceviz, elma dilimlerini ekle bak sen nasıl yiyorsun
Önceden 5 li alıyordum zam gelmiş ona da alamıyorum cigerim yanıyorAhh magnum frigola çikolata sevgililerimekmeği pideyi bile banar banar yerim