Zayiflik

yusuferen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
10
0
1
27
Meraba ben 11 ay adet olmadım sonrada odlum Aralık'ta tartildiğımda 51 çikiyodum ramazandan öncede 49 çikiyodum bugünde 48.700 çıktım korkmaya baslaidm normalmi bir de bebek emziriryorum

Muhtemelen emzirdiğiniz için vücudunuz normalden daha çok kalori yakıyor ama siz gün içinde bu kaloriden fazlasını almıyorsunuz. Yediklerinize dikkat edin düzelecektir.

Meraba ben 11 ay adet olmadım sonrada odlum Aralık'ta tartildiğımda 51 çikiyodum ramazandan öncede 49 çikiyodum bugünde 48.700 çıktım korkmaya baslaidm normalmi bir de bebek emziriryorum
ha 49 ha 48.700
arada ne fark var ki? esofman- südyen - sabah tuvaletine cikmak bile 300 gr farkeder
bence takilmayin böyle milimetrik hesaplara.
emziriyorsaniz bi kan testi verin vitamin minerallerinize baksinlar, takviyeye ihtiyaciniz var mi diye. onun disinda boyunuzu bilmiyorum ama 49 kilo 165ten kisa insanlar icin öyle korkulacak bir zayiflik degil. ben de yillarca 48 kiloydum, sonra daha da uzun süre 50ye ciktim, simdi bayagidir 52yim. annem cok uzun yıllardır 48di, simdi biraz aldi ama hala tam 50 değil.
gayet de saglikliyiz şükür. ama vitamin minarel icin bazen gidiyoruz doktora, takviye veriyor. siz de gitmeyi ihmal etmeyin

Boyunuzu bilmeden sorduğunuz şey mantıklı değil 180 iseniz farklı düşünürüm 150 iseniz farklı

Aralık'ta tahlil verdim her şey normal çıktı

Anımı verdim ondan dolayı korktum acikcasi

155 ben kiloyu anımı verdim ondna korktum diye sordum

155 boy, 49 kilo, 26 yaş
vücut kitle endeksiniz 20,4
gayet de sağlıklı bir aralik
zayıf diye gecmiyorsunuz bile. gayet ortalamadasiniz. hatta benimki 19,6 benden daha fazla vucut kitle endeksiniz.
hic de korkacak, endiselenecek "cok zayif" denecek bir durumda degilsiniz.
alt tarafi 300 gram verdim diye kendinizi korkutmaya gerek yok. daha dengeli beslenin, kalori nasil sayilir öğrenip harcadiginizdan az kalori kazanmayin, daha fazla kilo kaybetmezsiniz

hayatımda en iskelet olduğum dönem emzirdiğim dönemdi. iyi de yiyordum ama çok zayıflamıştım, bebek de iyi kilo almıştı. endişelenmeyin, emzirmeyi bırakınca kilo alırsınız tekrar

Emzirirken dengeli beslenmek gerekiyor. Su içmeyi ihmal etmeyin, protein ve sağlıklı yaplar (kuruyemiş gibi) tüketmeyi ihmal etmeyin kalsiyum da kemik sağlığınız için önemli. Diş kayıpları kemik erimeleri hamilelikle beraber başlıyor emzirmeyle katmerleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…