Zayifliyorum çünkü kilolu görünmekten sıkıldım

Bende iki ay diyetisyene gittim 87.1 ile başladım diyetisyene 80 ile bıraktım şimdi 74 um işte . Aslında ben ilk iki gün baş ağrısı oldu bende ama listem o kadar doluydu ki hiç aç kalmadim çok güzel tarifler veriyordu dolu dolu geçiyordu şu ana kadar hic aç kalmadim canımin istediği şeyleri de yedim ama mutlaka dengeledim şu ana kadar hiç eksi görmediğim bir hafta olmadı çok şükür beyinde bitiyor tatlı krizleriniz olursa hurma gün kurusu kuru kayısı kuru dut ile ara öğün yaparsanız geçiyor inanın mideniz küçüldükçe yedikleriniz ağır gelmeye başlıyor zaten

önceden çalışırken diyetisyenimin verdiği listeyle devam ediyorum ben aynı kilodayım hemen hemen başlarda zorlamamıştı beni çalışıyordum şimdi ssatlerini düzenledim ona göre yiyorum
Cayi şekersiz icemezdim şekeri.kestim üç aydır ekmek yemiyorum asla hamur işleri yok tatlı pasta yok ama hiç aramiyorum da hem sağlığım için hemde kilom için hepsini bıraktım hedefim 61 inşallah bakalım ilk hedefim yılbaşına kadar 69 u gormek

inşallah görürsün şuan bende önceki yediğim her ıvır zıvırı kestim bn şekersiz içemediğim için hiç çay içmiyorum2. günüm kaçamaksız devam

inşallah görürsün şuan bende önceki yediğim her ıvır zıvırı kestim bn şekersiz içemediğim için hiç çay içmiyorum2. günüm kaçamaksız devam
Harikasın canım bak bir hafta devam et tartıda goreceksin nasıl güzel sonuç aldığını sakın suyu ihmal etme yoksa ne kadar kisarsan kis su icmezsen istediğin kiloyu veremezsin bol bol su

evt su çok içiyorum içtikçe afedersin sık sık çiş olarak geliyorşuan bebeğim uyumuyor bnde uyuyamıyorum açlık uykusuzluk hissediyorum aklım açlığımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…