- 7 Kasım 2025
- 36
- 19
- 3
- 34
- Konu Sahibi minaylazulosunannesi
Kızlar nerdesiniz tartılar gelmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maalesef bende az vermişim başlangıç 70 güncel 69,7 -300 gram bu haftaKızlar nerdesiniz tartılar gelmedi
Bende 73.9 ciktimMaalesef bende az vermişim başlangıç 70 güncel 69,7 -300 gram bu hafta
Sen şu an benim bir ay sonraki hedef kilomdasinMaalesef bende az vermişim başlangıç 70 güncel 69,7 -300 gram bu hafta
Hadi bakalım inş bence daha önce de düşersin 69 aSen şu an benim bir ay sonraki hedef kilomdasininşallah 31 Aralık'ta 69 gorurum
Çok teşekkür ederimbaşarılar diliyorum
Bende iki çocuk War canım hemde üst üste onların peşinde koşmaktan Spor olayına baslayamiyorum diyet yapabildigime şükrediyorum bide hastane kontroller vs derken olsun buna da şükürHadi bakalım inş bence daha önce de düşersin 69 a
Maalesef 2 çoçuk iş vs çok nadir spor yaparım
Çok şükür canm okudum yazamadım sen hastalığı atlatmışsın diyet ne ki onda yalar atlatırsınBende iki çocuk War canım hemde üst üste onların peşinde koşmaktan Spor olayına baslayamiyorum diyet yapabildigime şükrediyorum bide hastane kontroller vs derken olsun buna da şükür
İnşallah canım Allah sağlık versin gerisi boş sağlık içinde sağlıklı beslenmemiz şartÇok şükür canm okudum yazamadım sen hastalığı atlatmışsın diyet ne ki onda yalar atlatırsın
Merhaba tabikide katılabilirsiniz hemen hemen aynı kilodayiz her Pazar günü tartilip bildirim yapıyoruz günlük istediğinizi de yazabilirsinizMerhaba, aralık ayı için ben de size katılabilir miyim?
Hedef: ne versem kâr :)
Ocağa kadar spor+diyet düşünüyorum, sonrası için şimdilik planım yok.
Tebrikler bol eksileriniz olsun . Bende üç günlük kabak diyetimi bitirdim odemlerimi iyice attım inşallah bugün sebze ile beslenip yaprindan itibaren üç günlük protein diyeti yapıp pazar günü tartilicam Pazar günü herkes ne kadar kilo verdiğini yazsın lutfenMerhaba herkese,
Dün 2 mil lesli ve 35-40 dakika yürüyüş yaptım. 17.30’dan sonra bir şey yemedim. Aferin bana:)