Zayıflıyorum

Sabah
2 catal soganli haslama patates kavurmasi
2 catal menemen
İki tane mercimek koftesi
3 bardak ayran

Aksam saat( 17:00)
Bir tabak kuru fasulye
iki dilim ekmek

Spor 15 dakika
2 lt su

Kahvalti
5 catal kuymak
2 kucuk dilim ekmek
2 catal peynir
2 catal haslama yumurta
Sekersiz cay

Ara öğun
Bir nektari
Yarim avuç cekirdek
5 tane fıstık

Saat 18:00
Bir krem peynirli etimek
Haslama yumurta 2 tane
Salatalik domates
Bir kaşık kuru fasulye
İki catal peynir
Sekersiz cay

69 kilo olana kadar kilomu yazmicam buraya .69 olunca yazcam insallah birkac güne 69 a kadar inerim :).
Dün de kahvalti seklinde beslendim.
Bugunku menum ;
sabah bir portakal
Öglen biriki catal menemen ,muhlama,zeytin peynir yarim bardak meyve suyu

Ara ogun:iki biskuvinin arasinda lokum yedim bir tane o_O
Aksam saat 18:00
Iki çk çorba
Bir kepce makarna
2 lt su
Spor yok cunku temizlik yaptim bugun yeterince hareket etmis oldum yani :temizlik:

Merhaba . topigin hayirli olsun. Okuduguma gore gayet iyi gidiyorsun. Kilolarimiz ayni. Ben de suan 70kg yum. Diyet yapmaya çalışıyorum kendi capimda. 60 a insem yeter Takip edicem seni.

Merhaba . topigin hayirli olsun. Okuduguma gore gayet iyi gidiyorsun. Kilolarimiz ayni. Ben de suan 70kg yum. Diyet yapmaya çalışıyorum kendi capimda. 60 a insem yeter Takip edicem seni.
Insallah basarirsin canim bende tatile kadar verebildigim kadar kilo vermek istiyorum bakalim kac kilo gidecek

Bugunku menum
Sabah 8:30
Bir orta boy portakal
Saat 11:00
Sodalılimon

Saat12:00
2 kasık kuymak (bu ara sardım baģımlılik yapti ama bu sondu daha yapmam umarım )
Bir tost

Canım tatlı istedi maalesef bir lokum yedim aslında sevmem ama serbetli tatlilar pastalar yapinca bitene kadar zorluyo insani o yuzden yapmiyorum kendime mani olmak icin :)

Akşam
2 kase mercimek corbası

2 lt su
Yarım saat spor

Sabah bir tabak biskuvi
Oglen iki uctane erik
Aksam saat 16:00
1 tabak mercimek koftesi
2 lt su
Bir iki saat sonra acıkırsam erik yada biriki kaşık yoģurt yerim

71 de kaldım :( iniyorum hemen cıkyorum tatile kadar 5 kilo vermem şart yaa :( spor da cok yapamiyorum belim rahatsız bu aralar .neyse napalım saģlık olsun .sonuc olarak ne zmana kadar surerse sursun hedef kiloma ulasana dek devam edicem benimle beraber kilo vermek isteyen olursa menulerini paylasabilir kendimizi strese sokmadan istekli bir şekikde diyet yapalim

Sabah 9 da uyandim
Kahvalti 9:15
4 mercimek köf

Oglen 12:30
bir tost
Zeytin peynir
peynirli yumurta 3 catal
Menemen 4 catal

Spor toplamda 1 saat
Boyun,kol,basen,bacak egzrsizi
15 dakika yuruyus

Saat 16:00yine bir tabak mercimek koftesi ziyan olmasin diye yedim yoksa yemezdim
Yarin daha hafif ve bol sporlu bir gün olur umarım

Dun sabah iki hasama yumurta bir dilime ekmek zeytin peynir
Arada birsey yemedim
Aksam misafirim vardi tatli ve birek yapmistim biraz onlardan yedim ama tüm gun kosturdugum icin olsa gerek tartida hicte fena degildi kilom 70.8 geldim 69 u gormeye az kaldi insallah .
Bu sabah da bir borek ve bir tane daha tatli yedim ama daha yemicem ziyan olcak diye uzulyorum ama yapcak bisey yok kilo vermeliyim
Ara ogun cilek ve erik
Aksamı yazarım

Merhaba, bende katılabilirim. 86.8 le hamileligimi bitirdim daha sonra hergün 1 kg verdim hızla ve 74 kiloya düştüm. 3 ay oldu doğum yapalı. 74 ten de boğazımı kısarak 71e düştüm ve takıldım kaldım. En son 24 Nisanda 71.6 kg idi. Şuan 67.4 kg.

Başlangıç - 86.8
Güncel - 67.4
Hedef - 55 kg
:KK200:

Merhaba, bende katılabilirim. 86.8 le hamileligimi bitirdim daha sonra hergün 1 kg verdim hızla ve 74 kiloya düştüm. 3 ay oldu doğum yapalı. 74 ten de boğazımı kısarak 71e düştüm ve takıldım kaldım. En son 24 Nisanda 71.6 kg idi. Şuan 67.4 kg.

Başlangıç - 86.8
Güncel - 67.4
Hedef - 55 kg
:KK200:
Hosgeldin canim hedef kilolarimiz ayni insallah ulasiriz hedefe .boyun kac?

Dun sabah iki hasama yumurta bir dilime ekmek zeytin peynir
Arada birsey yemedim
Aksam misafirim vardi tatli ve birek yapmistim biraz onlardan yedim ama tüm gun kosturdugum icin olsa gerek tartida hicte fena degildi kilom 70.8 geldim 69 u gormeye az kaldi insallah .
Bu sabah da bir borek ve bir tane daha tatli yedim ama daha yemicem ziyan olcak diye uzulyorum ama yapcak bisey yok kilo vermeliyim
Ara ogun cilek ve erik
Aksamı yazarım
Aksam 18:40
4 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yogurtlu havuç
1 çilek

Back
X