ZAYIFLIYORUM

• Konu Sahibi Konu Sahibi smmhh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

smmhh

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2019
1.269
549
123
28
evde günlük tutarsam okurlar diye buraya yazacağım..
kimseden konuya dahil olması beklentim yok, ha onlar da bir şeylerini benimle paylaşmak ister kıvanç duyarım. sadece yaşadıklarımı yaşayanlara destek olmak istiyorum okudukları zaman.

ben lise ve üniversite dönemini ideal kilosunda(51) geçirmiş bir kızım. her zaman güzelliğimle övülürdüm, oyuncu öykü çelik’e ya da beren saate benzetirlerdi. üni sonrası çalışma hayatımda şirket avukatı oldum ve masabaşı çalışmak zorunda kaldım. bu süreçte 16 kilo aldım, şimdi 67 kiloyum ve boynum bile kalınlaştı eski kıyafetlerim zaten olmuyor. kıyafetlerime bakıp ben bunlara nasıl giriyormuşum diye düşünüyorum.. sanki o halime dönemeyecek gibiyim. sma yapacağım.. 3. yılın sonunda artık yeter bu genç yaşları böyle geçiremem diye bir karar verdim. yarın cumartesi ve başlıyorum.
kendimi seviyorum

Tebrik ederim

Bugun 12.209 adım atmisim güzeldi. annem gözleme yapmis sabah ucundan ufacik isirdim sadece akşam da çorba ictim elma yedim

sabah bütün ceviz avokado ve bir haşlama yumurta yedim bir şey içmedim
akşam fasulye yoğurt yedim
2,5 lt su içtim

Harikasin harikaaa

Ben de niyetlendim sana katılabilirsin
tabii ki de katılırım, nasıl haberleşelim? benim de son sürat devam ediyor, bugün yine on bin adımı geçtim işten çıkar çıkmaz yürümeye başlıyorum eve yürüyerek gidiyorum 9 km takriben. sabahları yürümüyorum daha soğuk oluyor ama nisan ayında sabah da yürürüm inşallah. yarın 1 hafta olacak tartılacağım ayyy heyecanlıyım.. ama biliyorum ki verdim çünkü hafiflik hissediyorum.. inşallah öyle olur

bugun sabah badem yedim çiğ 3 tane
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
birazcık peynir bol yeşillikle

öğlen yemiyorum

akşam
kofte ve salata

aradan 2 saat geçti şimdi de yeşil çay içiyorum ananaslı diğer türlü çok aci geliyor bana
birazdan tekrar ter atip (600-800-1000) arasi ip atlıyorum sonra duş alıp yaticam

İnşallah vermissindir azmin harika kaç kilo fazlan var senin peki

Nasıl haberleşsek ki bilemedim çok anlamıyorum bu kadınlar kulübündeki mesaj bölümünden fln ben

Haberleşmek için buraya yazmışsın canım.Fakat sanırım konu sahibi henüz girmemiş ya da yorum yazmamış

Nasıl haberleşsek ki bilemedim çok anlamıyorum bu kadınlar kulübündeki mesaj bölümünden fln ben
merhaba ben de bilmiyorum ki mesaj nasıl oluyor burdan
fotoğraf yüklemek istiyorum her hafta tartıyla çünkü bana sizlere bir söz vermişim gibi hissettiriyor. bugun çok poğaça yemek istedim ama haftaya cumartesi tekrar size kilo vermiş şekilde gelmek için yemedimmmm dayandım
gelelim 1 haftada ne verdim
biraz fazla gibi ilk hafta için ama sanırım ödem gitti çok..
63.7 olmuşum
uhuuuuu çok sevindim tartıda öyle görünce

Haberleşmek için buraya yazmışsın canım.Fakat sanırım konu sahibi henüz girmemiş ya da yorum yazmamış
calistigim için bir yandan da yoğun olabiliyorum siz de kilo vermek isteyenlerden misiniz

) bende 2 gundur basladim. Guncel kilom74kg .hedefim 15kilo vermek.
2 gundurniyi gidiyorum 40 dakka yuruyorum. Hergun buraya yedigimi ictigimi de paylasirsam sizinle motive olurum. Herkese bol sans.

3 yıl sonra tekrardan girdim hesabıma. Ve verdiğim kilonun bir kısmını aldım a dostlar. KK bana motivasyon oldu hep ben yeniden bugün başlıyorum hedef 55-56 güncel kilo 63

3 yıl sonra tekrardan girdim hesabıma. Ve verdiğim kilonun bir kısmını aldım a dostlar. KK bana motivasyon oldu hep ben yeniden bugün başlıyorum hedef 55-56 güncel kilo 63
hoş geldiniz azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz. tekrar başlayın tabii ki. Kalori saymanızı tavsiye ederim. bol eksiler dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…