ZaYıFLıYoRuZ-》MuTLuYuZ -》 iNCeLiYoRuZ :)

Kadıncagiz bit kosede oturmuyordu her işinde seninle birlikteydi aktifti maşallah o yuzden sordum çünkü boşluğa düştüğünü tahmin ettim 4 tepsi mi:KK57: inanamıyorum kiz nasil bitireceksiniz onları :KK70:
ev işine elletmiyordum 1 kere sadece yardım etmesine izin verdim mecbur kaldım yemeğede karıştırmadım arada börek yaptırdım ama :))
benimkiler obiriks gibiler perşembeye biter komşuma da götürürüm zaten 1 tabak doldurup biter biter hiiiiç zayi olmaz:)

ev işine elletmiyordum 1 kere sadece yardım etmesine izin verdim mecbur kaldım yemeğede karıştırmadım arada börek yaptırdım ama :))
benimkiler obiriks gibiler perşembeye biter komşuma da götürürüm zaten 1 tabak doldurup biter biter hiiiiç zayi olmaz:)

Ev isini demiyorum canim benim hani yuruyustu film dizi izlemek cok uyumluydu masallah. Hayalimdeki yaslilik :KK68: Pogacalarinin derdi beni gerdi:KK70::KK70:fazla gelirse dondurucuya koyabilirsin kiz yeni aklıma geldi sen niye bir günde 4 tepsi yaptın bakim boynun kolların agriyor ya sonra:sinirli::sinirli:

Ev isini demiyorum canim benim hani yuruyustu film dizi izlemek cok uyumluydu masallah. Hayalimdeki yaslilik :KK68: Pogacalarinin derdi beni gerdi:KK70::KK70:fazla gelirse dondurucuya koyabilirsin kiz yeni aklıma geldi sen niye bir günde 4 tepsi yaptın bakim boynun kolların agriyor ya sonra:sinirli::sinirli:
çamaşır odası olarak kullandığım odada üstü ekmek tahtası gibi olan eski bir masam vardı onu mutfağa taşıdım onun üstünde açtım hamuru kesip kıvırdım çabuk oluyor öyle :)
annem çok uyumludur hiç demezsin bu kadın 59 yaşında hiç bişeye yok demez hep tmm olur der sağ olsun
hint dizisini de sırf annem seviyor diye izledik yoksa o dakikalarca süren bakışma sahneleri insanı deli ediyor sabrı kalmıyor insanın heheheh

Evet ya o küçük aslancik benim küçük ogluma cok benziyor:KK70: o ezici bakislarda benimkine cok benziyor bu yuzden sinir oluyorum kendime:KK12:
bizde de o ezici bakışları babamız atıyor ve hiçte kendine sinir olmuyor boyuna çocuğa oluyor bu ara çok kızıyor sinirlenip bağırıyor oğlana sebepte konuşma tarzı

bizde de o ezici bakışları babamız atıyor ve hiçte kendine sinir olmuyor boyuna çocuğa oluyor bu ara çok kızıyor sinirlenip bağırıyor oğlana sebepte konuşma tarzı

Kendime benzettim enisteyi küçük oğlumun ağzını ege ege konuşmasına sinir oluyorum çünkü babasinin sinir oldugum akrabalari gibi konusuyor sürekli uyarıyorum yumuşak bir ses tonuyla degil tabi :KK43: buyuk oglumunda surekli eli agzinda buna takildim ve yeni.çıktı bu daha once yapmazdi endiseleri mi var acaba. Cok mu sıkıyorum benbu oglanlari yaa :KK43:

Kendime benzettim enisteyi küçük oğlumun ağzını ege ege konuşmasına sinir oluyorum çünkü babasinin sinir oldugum akrabalari gibi konusuyor sürekli uyarıyorum yumuşak bir ses tonuyla degil tabi :KK43: buyuk oglumunda surekli eli agzinda buna takildim ve yeni.çıktı bu daha once yapmazdi endiseleri mi var acaba. Cok mu sıkıyorum benbu oglanlari yaa :KK43:
sıkıyorsun bence de gülüm beden dilinde elleri ağza sık götürmek ya karşıdaki insanın o kişeye söz hakkı vermemesi yada söylemek istediklerini söyleyememesi anlamına gelir
bizim ki bir şey söylediğimiz de derken diyor yani ne demek ne yapayım yerine derken diyor babası da bağıra çığıra bi ton kızıyor çocuğu çok baskılıyor bunu söyleyince de bana da kızıyor :(

sıkıyorsun bence de gülüm beden dilinde elleri ağza sık götürmek ya karşıdaki insanın o kişeye söz hakkı vermemesi yada söylemek istediklerini söyleyememesi anlamına gelir
bizim ki bir şey söylediğimiz de derken diyor yani ne demek ne yapayım yerine derken diyor babası da bağıra çığıra bi ton kızıyor çocuğu çok baskılıyor bunu söyleyince de bana da kızıyor :KK43:

Kiyamam sana ya babanin sinirli olmasi zor biliyorum babamdan biliyorum küçük şeylere büyük tepkiler verirdi benim de bu tahammulsuzlugum çocukluktan gelme farkındayım

Kiyamam sana ya babanin sinirli olmasi zor biliyorum babamdan biliyorum küçük şeylere büyük tepkiler verirdi benim de bu tahammulsuzlugum çocukluktan gelme farkındayım
eşimin babası da çok sinirliymiş haksız yere başka şeylerin acısını da ailesinden çıkarırmış eşimde ona çekmiş işin kötüsü oğlum da büyüyünce öyle olabilir büyük ihtimalle:(

Çok güzeldi :)) bende ogullarimin çocuklarına boyle yapmalarini istemiyorum. Ramazandan sonra tatilde fırsatı degerlendirip bu konuya egilecegim gerekirse psikiyatriste gidelim hep beraber ilerde pişman olmak istemiyorum pismanligin ihmalden kaynaklanmasi en büyük acı olur zaten.. psikolog olsa keske burda ama yok malesef bakalim. O zamana kadar kendimi düzeltmeye çalışırım.

sabah 10 a doğru
yoğurt içine doğranmış salatalık

öğle 12:20
1 haşlama yumurta
2 patatesli poğaça
domates salatalık
1 dilim peynir

ara (komşum geldi )
bir avuç çekirdek
3-4 yer fıstığı
3 çatal tahin helvası
1 kahve

akşam 19 :30
salata
1 büyük kocamaaaan bardak ayran
bu gün suyu az içtin öğleden sonra uyukladım sonrada komşumla çay içince suya fırsat kalmadı pek :KK43:
yatasıya içebidiğim kadar içerim inşallah