Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ev işine elletmiyordum 1 kere sadece yardım etmesine izin verdim mecbur kaldım yemeğede karıştırmadım arada börek yaptırdım ama :))Kadıncagiz bit kosede oturmuyordu her işinde seninle birlikteydi aktifti maşallah o yuzden sordum çünkü boşluğa düştüğünü tahmin ettim 4 tepsi miinanamıyorum kiz nasil bitireceksiniz onları
![]()
ev işine elletmiyordum 1 kere sadece yardım etmesine izin verdim mecbur kaldım yemeğede karıştırmadım arada börek yaptırdım ama :))
benimkiler obiriks gibiler perşembeye biter komşuma da götürürüm zaten 1 tabak doldurup biter biter hiiiiç zayi olmaz:)
çamaşır odası olarak kullandığım odada üstü ekmek tahtası gibi olan eski bir masam vardı onu mutfağa taşıdım onun üstünde açtım hamuru kesip kıvırdım çabuk oluyor öyle :)Ev isini demiyorum canim benim hani yuruyustu film dizi izlemek cok uyumluydu masallah. Hayalimdeki yaslilikPogacalarinin derdi beni gerdi
fazla gelirse dondurucuya koyabilirsin kiz yeni aklıma geldi sen niye bir günde 4 tepsi yaptın bakim boynun kolların agriyor ya sonra
![]()
bizde de o ezici bakışları babamız atıyor ve hiçte kendine sinir olmuyor boyuna çocuğa oluyor bu ara çok kızıyor sinirlenip bağırıyor oğlana sebepte konuşma tarzıEvet ya o küçük aslancik benim küçük ogluma cok benziyoro ezici bakislarda benimkine cok benziyor bu yuzden sinir oluyorum kendime
![]()
bizde de o ezici bakışları babamız atıyor ve hiçte kendine sinir olmuyor boyuna çocuğa oluyor bu ara çok kızıyor sinirlenip bağırıyor oğlana sebepte konuşma tarzı
sıkıyorsun bence de gülüm beden dilinde elleri ağza sık götürmek ya karşıdaki insanın o kişeye söz hakkı vermemesi yada söylemek istediklerini söyleyememesi anlamına gelirKendime benzettim enisteyi küçük oğlumun ağzını ege ege konuşmasına sinir oluyorum çünkü babasinin sinir oldugum akrabalari gibi konusuyor sürekli uyarıyorum yumuşak bir ses tonuyla degil tabibuyuk oglumunda surekli eli agzinda buna takildim ve yeni.çıktı bu daha once yapmazdi endiseleri mi var acaba. Cok mu sıkıyorum benbu oglanlari yaa
![]()
sıkıyorsun bence de gülüm beden dilinde elleri ağza sık götürmek ya karşıdaki insanın o kişeye söz hakkı vermemesi yada söylemek istediklerini söyleyememesi anlamına gelir
bizim ki bir şey söylediğimiz de derken diyor yani ne demek ne yapayım yerine derken diyor babası da bağıra çığıra bi ton kızıyor çocuğu çok baskılıyor bunu söyleyince de bana da kızıyor![]()
eşimin babası da çok sinirliymiş haksız yere başka şeylerin acısını da ailesinden çıkarırmış eşimde ona çekmiş işin kötüsü oğlum da büyüyünce öyle olabilir büyük ihtimalleKiyamam sana ya babanin sinirli olmasi zor biliyorum babamdan biliyorum küçük şeylere büyük tepkiler verirdi benim de bu tahammulsuzlugum çocukluktan gelme farkındayım
Yeni geup mu... aktif dgil ki burasi...Kızlar selamlar
Yeni grup kurmuşsunuz hayırlı olsun![]()