Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence kesinlikle squat yapmalısın üst bacaklarımın çevresi 46 cmdi şu an 52 cm öer tabii kilo da aldım ama sıkı selülitsiz bacaklar için hemen başla bugün faydasını görürsün:)
Benim de boyum 158 şu an 50 kiloyum ben de biraz daha almak istiyorum ama spor yaparak kas olarak kalsın istiyorum:)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sen bence çok normalsin almana bile gerek yokyemek yedikçe alıyorum aslında ama kalçaya gidiyor o kötü belim incecik kalıyor
![]()
Boşver canım belin incecik kalsın zaten:) egzersizle sen dengeli dağılmasını sağla selülit olursa benim gibi çok uğraşman gerekir
Hatta çatlak da olabilir hızlı alırsan ama spor yaparsan sorun olmaz :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUO
egzersizle yediklerim erir diye yapmıyordum pek egzersiz işe yararsa yaparım tabikimillet zaten belim zayıf olduğu için zayıfsın diyor belimden de alamıyorum malesef
Bence kesinlikle squat yapmalısın üst bacaklarımın çevresi 46 cmdi şu an 52 cm öer tabii kilo da aldım ama sıkı selülitsiz bacaklar için hemen başla bugün faydasını görürsün:)
Benim de boyum 158 şu an 50 kiloyum ben de biraz daha almak istiyorum ama spor yaparak kas olarak kalsın istiyorum:)
Canım bu squat nedir ben de platese başlamayı düşüyodum zayıfım ama sıkılaşmak istediğimden bu da sıkılaştırıyor mu :)
Squat sadece kalça bacak için pilateste başlayacaksan ne ala tabi en güzel tüm vücut çalışmak ve zamanla gerçekren güzel sonuçlar alınıyormuş:) ben de inşallah seneye vaktim olduğunda gideceğim pilatese çok istiyorum
Hıı anladım canım :) squati spor salonunda mi yaptin peki yoksa kendin mi :))
Squat sadece kalça bacak için pilateste başlayacaksan ne ala tabi en güzel tüm vücut çalışmak ve zamanla gerçekren güzel sonuçlar alınıyormuş:) ben de inşallah seneye vaktim olduğunda gideceğim pilatese çok istiyorum
Kendim yapıyorum :)
nasil yapildigi konusunda haberlessek olur mu ben de baslayim :)))