Zayn Malik'in One Direction'dan ayrılması olay oldu

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Zayn Malik'in One Direction'dan ayrılması olay oldu
Dünyaca ünlü One Direction grubunda yaşanan şok ayrılık gençler arasında büyük üzüntüye sebep oldu.

zayn_4829.jpg
one-direction_9054.jpg

ONE DIRECTION HAYRANLARI DEPRESYONA GİRDİ

Zayn Malik'in ayrılması grubun hayran kitlesi tarafından ağır karşılandı. Gençlerden oluşan hayran kitlesi sosyal medyada paylaştıkları görüntülerle ne kadar üzüldüklerini dile getirdiler.Depresyona giren hayranlar ağladıkları videoları paylaştılar.

one-direction_4837.jpg

one-direction_3456.jpg

ay bunlarla ilgili bi haber açtıydım da üyenin biri olur olmaz yazıyosunuz bunun yeri burasımı, ağzı olan konuşuyo diye çemkirdiydi:KK53::KK53:

neyse habere gelirsem, bu gençler hiç dayak yememiş ondan hep bunlar:KK53::KK53:

Gayet normal
duyguların inişli çıkışlı olduğu yaşlar bende gençken odamın duvarlarını john travolta'yla süslerdim, robert redford hayranıydım , o zaman amerikan filmler daha kaliteliydi

Yapmayın yavrum,yapmayın evladım sonra çok pişman olacaksınız yapmayın böyle şeyler:KK67:

ben ergenken tarkan yeni çıkmıştı ya, birbirininden ayrık dişleriyle kıl oldum abi diyordu kendisi
evet itiraf ediyorum hayrandım kendisine ama ağlamışlığım ya da konserine gitcem diye kendimi paralamışlığım yoktur
yine yaşımı ele verdim neyse:KK53::KK53:

Gayet normal
duyguların inişli çıkışlı olduğu yaşlar bende gençken odamın duvarlarını john travolta'yla süslerdim, robert redford hayranıydım , o zaman amerikan filmler daha kaliteliydi,
halende müzik zevkim 80 yıllar

Ahh ah ergen zamanlarımda dinlediğim rock grupları geldi aklıma... Rockstar gibi hissederdim kendimi... :KK70::KK70:
Bizde ergen olduk da böylesinden de olmadık yahu... :KK48:
Çok değil bi kaç yıl sonra bu videoyu izlesinler. Onlar için intihar sebebi olabilir. :KK45:

X