Kekler - Pastalar zebra keki ( harika =)

yasmin ortadan başlamamışın ondan öyle olmuş tam ortasına koy ilk kaşığı sonra üzerine koy devam et ...
bende çok yaparım güzel olur...
gülsu ilk koyduğumu tam ortasına koydum ama kendi o tarafa doğru yayıldı ilk rengi koyduktan sonra bekliyomusunuz yoksa hemen diğer renge geçiyo musunuz? yani art arda döküyomusunuz karışımı birde şekiller vermek için kaşığı bıçağı neyse dibine kadar batırıyo musunuz yoksa üstten üsten mi yapıyosunuz ??? ayy ne çok sordum yaaa kusura bakma şimdiden teşekkür ederimm..eşimde bende tadını çok beğendik ama şekli olmadı çook üzülüyorum gerçi şekli eşim için çokta önemli değilll::)))))

cnm çizgilerin arası çok dar olmasın :56:

Lyre o dar olmama olayını nasıl ayarlıcam ki bilemedim????

yaaa hiç kek yapamam ama bunu görünüşü cok hosuma gtti denedim fırının ısınmasını bekliyorum fırına vercem simdi :D inşlh olur ya..... :))) teşekkrler paylaısm icin :)

$IMG_1325.webp $IMG_1329.webp $IMG_1330.webp

kızlar buda benim kekim görünce canım cok istedi yaptım gayet güzel oldu yapmak isteyenlere tafsiye ederim
konu sahibininde ellerine sağlık
benim kekimle ilgili yorumlarınızıda bekliyorum:56:

Yarına misafirim var,farklı bişeyler olsun istedim.

Yaptım keki ama şekil olarak beceremedım,koyu oldu kıvamı dagılmadı sizinkiler gibi

ebruli bir kek oldu ama sizinkiler kadar güzel şekilli kek elde edemedim:5:

Tosti;

süper görünüyor ellerine sağlık

Yarına misafirim var,farklı bişeyler olsun istedim.

Yaptım keki ama şekil olarak beceremedım,koyu oldu kıvamı dagılmadı sizinkiler gibi

ebruli bir kek oldu ama sizinkiler kadar güzel şekilli kek elde edemedim:5:

Tosti;

süper görünüyor ellerine sağlık

canım teşekkür ederim
sen ununu fazla koymuş olabilir misin kekin hamuru ne kadar cıvık olursa o kadar güzel kabarıyor puf oluyor ve şekil vermende kolay oluyor:42:

$IMG0106A.webp $IMG0107A.webp $IMG0109A.webp
$IMG0112A.webp $IMG0117A.webp
$IMG0116A.webp $IMG0115A.webp

yalnız ben hamuru cıvıktan biraz katı yapmışım:1:,zor üstüste döküldü,:41:bidahakine cıvık yapıcam kolay dökülsün,,neyse ben içine fındıkta kattım acayip lezzetli oldu tavsiye ederim....:56:

canım teşekkür ederim
sen ununu fazla koymuş olabilir misin kekin hamuru ne kadar cıvık olursa o kadar güzel kabarıyor puf oluyor ve şekil vermende kolay oluyor:42:

:26: Belki de fazla oldu unu Canım haklısın...

Yılmadan tekrar tekrar denıiycem ama umarım başarabilirim: )

Çok lezzetli görünüyor

Bende yaptım şimdi zebra kekten şu anda fırında pişiyor inş. güzel olur bakalım:56::52:

Pişer pişmez fırından alın uzun süre pişerse kurur.Kızarıp içi kontrol edilince çıkarılması gerekir biraz daha kızarsın diye fazla beklrese dışı kuru olur.Deneye deneye tutturursunuz.Fırındanda kaynaklanabilir çok koyu hamurdanda olabilir :6:

tam tarifine göre yapınca cıvık oldu sandım unu biraz daha koydum.fakat dökerken anladım ki tam tarifteki gibi olması lazım yoksa tepside yayılımı zor oluyo.şimdi fırında bakalım inş sert olmaz:50:

merhaba
yorumları okumaya vaktim olmadı açıklmaısınızdır belki ama kusura bakmayın. kekin oyle olması için kakaolu ve beyaz hamuru sıra sıra mı döküyorsunuz. bir de bu sadece tepside mi böyle oluyor. kalıba yapamazmıyım
yapan arkadaşlar cevaplarınız bekliyoruum.

Çok güzel görünüyo şekle bayıldım tatlım yaaaaaaa

Back
X