bende evime perde yaptırırken bunların hepsini düşünmüştüm.ama araştırmalarıma göre zebra ve stor perdelerin temizliği büyük sorun.ayrıca pencere açamıyorsun.tamamını kaldırman gerekiyor.eğer evinin yakınında içeriyi görecek bir bina yoksa sorun olmaz ama ginede temizliği sorun.tak çıkar.ohooo.ip perdeye gelince o da çok dolaşıyor dediler.bende sonunda gittim bildiğimiz normal tül perde yaptırdım.ütüde istemiyor.söküyorum yıkayıp mis gibi asıyorum valla.sen ginede ii düşün araştır.dünya para veriliyor sonra pişman olma canım.
yok canım ip perdeye garanti veririm en yakınımdan görümcem kullanıyo 4 senedir çok memnun yerimseniben ama ip perdeninde kaliteli ve kalitesiz olanı var onunki yıllardır jilet gibi duruyo harika bişe o yüzden aklım biraz ip perdede gibi. eşimde illa zebra perde diye tutturdu çok beğendi napcaz bakalım CADIARZU zemuszemus
ip perdeyi ben yatak odamda kullanıyorum cnm çok ta memnunum.ilk kez hafta sonu yıkadım ve korktugum kadar da benı zorlamadı.ıp perdeyı kesınlıkle onerırım.zebra perde ise benim pek hosuma gitmiyor tabi bu benim fikrim.ortamda soğuk durdugunu duşunuyorum.fikir senin tabi cnm.perdeni yaptırınca burdada fotoğraflarını görmek isterim.a.s.
teşekkür ederim güzel yorumların için canım opuyorumnanaktan ahh bide şu foto ekleme işini becerebilsem mafoldumben benim anlayacağım yoldan anlatacak yokmu yafff :sinifsinif:
cnm imageshack sayfasını aç.browse ' yi tıkla.resmini seç.daha sonra mavi butonlu yerden şimdi yükle 'yı tıkla.bi kaç saniye içinde resim ekranda gözükücektir.resim gözüktükten sonra doğrudan link butonu var ordaki linki kopyala. sonra kadınlar kulubünde resim ekleyeceğin sayfaya dönerek grafik ekle butonu tıkla. //http ile baslayan kısmı sil ve kendi linkini yapıstır.işte bu kadar.umarım anlatabılmısımdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?