Zebra perde kullananlar yardımcı olur musunuz?????

Duygu_G

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2011
39
0
36
İstanbul
Salonum küçük olduğu için geniş göstermesi bakımından evime zebra perde yaptoırmak istiyorum, kullananlar memnun mu lütfen yazarsanız sevinirim:))))))

Evi olduğundan büyük göstermek için ayna kullanabilirsin
Zebra perde biraz ofis havası veriyor eve, tamamen tercih meselesi

Salonum küçük olduğu için geniş göstermesi bakımından evime zebra perde yaptoırmak istiyorum, kullananlar memnun mu lütfen yazarsanız sevinirim:))))))

cnm ben perdeciyim zebra perdeyi teizleme derdi yok nemli bezle siliyorsun senede birde kurutemizle yaptırıyorsun evet evleri ferah gösteriyor şimdi herkez bunlardan yaptırıyor bende salon hariç bütün odalarıma yaptırma üzereyim

teşekkürler canım benim koltuklarım sütlü çok açık kahve krem yaptırmak istiyorum, perdeci metresi 40 tlden yaparız dedi bir de altına boncuk takıyorlarmış o şekilde görüntüsü çok daha şıktı, çok kirlenir mi diye dert ediyorum sadece kararsız kaldım bu yüzden

teşekkürler canım benim koltuklarım sütlü çok açık kahve krem yaptırmak istiyorum, perdeci metresi 40 tlden yaparız dedi bir de altına boncuk takıyorlarmış o şekilde görüntüsü çok daha şıktı, çok kirlenir mi diye dert ediyorum sadece kararsız kaldım bu yüzden

kirlenmez cnm merak etme 40 dediyse ii demiş boncuklu falan

ben de salon için zebra perde üzerine yanlardan fon olacak şekilde beğenmiş ve sipariş vermiştim ama akşam camların açılması sorun olacak diye iptal ettim siparişimi, şimdi perde beğenmeye çalışıyorum :s

canım bende mutfagımda kullanıyorum uçları boncuklu ve fon olarakta ip perde kullandım her gelen misafirim çok beyeniyo

ayrica çok memnunum sanırım kalite kalite degişiyo ben tasviye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…