zebra ve kruvaze bir arada nasıl olur?

dagci

bal peteklerim
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
4.295
5.167
bu takımı aldım.
image.jpg

perdelerimi değiştireceğim.
kırık beyaz zebra ve uçuk turkuaz kruvaze düşünüyorum.
kruvaze yukardan olacak.zebrayı çok kapatmayacak.
perde baktığım mağazalardan biri zebra kuruvaze olmaz.stor olur dedi.
ben de sizlere sormak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben de salonuma zebra ve kruvaze perde yaptırmak istiyorum. konu açmıştım ama cevap veren olmadı. yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar

Öncelikle hayırlı olsun gayet zevkli bir seçim olmuş:) Şahsi fikrim zebranın salona yakışmadığı yönünde. Evet mutfakta belki kruvaze ve zebra hoş durabilir ancak salona gereken ağırlığı katması bakımından, kruvaze ve stor ikilisini daha uygun görüyorum. Ancak tercih sizin tabiki:)

kruvaze-fiyatlari.jpg
1701_th.jpg
kruvaze123.jpg

Güzel durup durmayacagi sizin diger mobilyalarla yapacaginiz kombine bagli. Ekledigim 2. fotoda cok güzel durmus...1.de idare eder... 3.fotoda ise berbat durmus... tabiki son karar senin sen yinede nasil begeniyorsan öyle yaptir önemli olan senin begenmen :))

Biz de yeni ev aldık ve ben bu tarz düşünüyorum salona canim.alta zebra üste kruvaze hatta bide fon yapıyolar hiç hoş durmuyo düğün salonu gibi kat kat her türden perde oluyor.Kruvazenin altına storu yakıştırıyorum ben .

canımmm benim hem yatak odam hemde salonum zebra ve kruvaze olcak bence gayette hoş olurr valaa:))9 storu düz sevmiyorum yaa:))zebra daha bi şıkk duruyor bence hiç düşünmeden zebrave
kruvaze yaptır :))

ben de salonuma zebra ve kruvaze perde yaptırmak istiyorum. konu açmıştım ama cevap veren olmadı. yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar
canım burayamı açmıştın n göremedim:)) neyse şimdi yazim bari yaptır canım bence stordansa zebra daha şık duruyor:))

canım burayamı açmıştın n göremedim:)) neyse şimdi yazim bari yaptır canım bence stordansa zebra daha şık duruyor:))
Sorular sorunlar bölümüneaçmıştım canım. Teşekkür ederim cevabın için. Zebra perdenin temizliği kolay mı evinde kullanıyor musun canım

Sorular sorunlar bölümüneaçmıştım canım. Teşekkür ederim cevabın için. Zebra perdenin temizliği kolay mı evinde kullanıyor musun canım
canım düğünüme bir ay var bi fikrim yok :)) ama bazı kullananlar çook kolay diyor bazıları ise çok zor olduğunu söylüyordu:)) bende temizliğiyle ilgili bi araştırma yaptım stor yada zebra perdeleri yıkamıycakmışsın siliniyormuş:)) ama once elektrik süpürgesiyle tozunu ala sonraa sil çünkü leke kalıyormuş direk silince:))

Hanimlar yaptiktan sonra olmaz diye bir sey yok ama cok sacma cok anlamsiz ve cok cirkin olur.
Neden?
zebra perde hem tul hem perdedir tul var yani e o zaman tekrar kruvaze tulun anlami ne
ayrica kruvaze tul de zebra da ayri ayri cok hareketli iki hareketliyi bir arada kullanmak goz yormaktan baska birsey degil.
Ve zebra spor bir modeldir kruvaze ise daha naif daha klasik bir modeldir. E bu da elmayla armutu hatta elmayla portakali birbirine karistirmak demektir.
Her ikisi de yapildiginda disaridan gorunusu ya da izlenimi soyleyim size. Birincisi kararsizligi belli ediyor direm. Ne sececegine ve tarza karar verememis insan profili
bir de afedersiniz ama onu da kullanayim onu da onu da seklinde boyle herseyi eve dolduran bir profil ciziyor.
Kruvaze tek cok guzeldir
zebra sade guzeldir.

kızlar böyle söylemeyin ya zaten kararsızım şimdi verdiğim siparişleri iptal edicem offf:KK43:(benimde perdelerim böyle ama ne bilim salonda hoş olur ya biride mutfak ta olur dye yazmış bu şekilde herkesin kendi zevkidir tabide mutfakta olur mu ya zebra üstüne kruvaze:KK43:(

kızlar böyle söylemeyin ya zaten kararsızım şimdi verdiğim siparişleri iptal edicem offf:KK43:(benimde perdelerim böyle ama ne bilim salonda hoş olur ya biride mutfak ta olur dye yazmış bu şekilde herkesin kendi zevkidir tabide mutfakta olur mu ya zebra üstüne kruvaze:KK43:(
Bu soru sakami.
Mutfak ve kruvaze bi aradami???
Yahu biraz sadelik.
Hayatinizi zorlastirmayin bu kadar.satafatli evlerde oturunca kasvet ve resmiyetten baska bisey hissetmiyorum

bizim site full zebra kruvaze olmaz diye bir şey yok. hatta herkes öyle tercih ediyor ama estetik olarak senin zevkine kalmış

ekleme : ben salonumda ve oturma odamda sadece zebra kullanıyorum ama annem ısrarla her gelişinde tül yaptırsan tül yaptırsan diyip duruyor. bence hoş yani böyle
bir yıl oldu ben daha hiç temizlemedim kir ve toz tutmuyor ama pencereyi açmak istediğinde yaz boyu hep sinirlendim bu zebra perdeye... onu da düşünün bayanlar...

Son düzenleme:
Bu soru sakami.
Mutfak ve kruvaze bi aradami???
Yahu biraz sadelik.
Hayatinizi zorlastirmayin bu kadar.satafatli evlerde oturunca kasvet ve resmiyetten baska bisey hissetmiyorum
canım bunu ben sormuyorum ya biri yazmış bende ona şaşırdım zaten :)))

bizim site full zebra kruvaze olmaz diye bir şey yok. hatta herkes öylbende zebra hastasıyımda e tercih ediyor ama estetik olarak senin zevkine kalmış

ekleme : ben salonumda ve oturma odamda sadece zebra kullanıyorum ama annem ısrarla her gelişinde tül yaptırsan tül yaptırsan diyip duruyor. bence hoş yani böyle
bir yıl oldu ben daha hiç temizlemedim kir ve toz tutmuyor ama pencereyi açmak istediğinde yaz boyu hep sinirlendim bu zebra perdeye... onu da düşünün bayanlar...
ayy canımm sade zebrayıda çok severim bende evde çok eşya olunca ruhum sıkılır zaten çok sıkılırsam çıkarırım :)) aslında oturma odamda sade zebram var perdecim çok boş durur dedi hoşuna gtmez fln deyince benimde katlamalı perdem vardı çeyizimde ilk etapta onu kullanıcam evinizde sade zebra çokmu boş duruyor :)) acaba oturma odama da zebrayımı kullansam diyorum cvp yazarsanız sevinirim:))

ayy canımm sade zebrayıda çok severim bende evde çok eşya olunca ruhum sıkılır zaten çok sıkılırsam çıkarırım :)) aslında oturma odamda sade zebram var perdecim çok boş durur dedi hoşuna gtmez fln deyince benimde katlamalı perdem vardı çeyizimde ilk etapta onu kullanıcam evinizde sade zebra çokmu boş duruyor :)) acaba oturma odama da zebrayımı kullansam diyorum cvp yazarsanız sevinirim:))
bu arada oturma odam hariç bütün evimde zebra kullancam ilk etapta hani ilk etapta hangisini kullansam acaba elim hep zebraya gdyr yaa:))

X