- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.167
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızkardeşim şimdi evi,ne böyle yaptırıyor Gayet güzel durur canım...bu takımı aldım.http://www.gundogdumobilya.com.tr/u...akimi/bolero-avangarde-maxi-berjer-takim.html
perdelerimi değiştireceğim.
kırık beyaz zebra ve uçuk turkuaz kruvaze düşünüyorum.
kruvaze yukardan olacak.zebrayı çok kapatmayacak.
perde baktığım mağazalardan biri zebra kuruvaze olmaz.stor olur dedi.
ben de sizlere sormak istedim.
ben de netten gördüm bir kaç güzel duruyor.Kızkardeşim şimdi evi,ne böyle yaptırıyor Gayet güzel durur canım...
canım burayamı açmıştın n göremedim:)) neyse şimdi yazim bari yaptır canım bence stordansa zebra daha şık duruyor:))ben de salonuma zebra ve kruvaze perde yaptırmak istiyorum. konu açmıştım ama cevap veren olmadı. yorumlarınızı bekliyoruz arkadaşlar
Sorular sorunlar bölümüneaçmıştım canım. Teşekkür ederim cevabın için. Zebra perdenin temizliği kolay mı evinde kullanıyor musun canımcanım burayamı açmıştın n göremedim:)) neyse şimdi yazim bari yaptır canım bence stordansa zebra daha şık duruyor:))
canım düğünüme bir ay var bi fikrim yok :)) ama bazı kullananlar çook kolay diyor bazıları ise çok zor olduğunu söylüyordu:)) bende temizliğiyle ilgili bi araştırma yaptım stor yada zebra perdeleri yıkamıycakmışsın siliniyormuş:)) ama once elektrik süpürgesiyle tozunu ala sonraa sil çünkü leke kalıyormuş direk silince:))Sorular sorunlar bölümüneaçmıştım canım. Teşekkür ederim cevabın için. Zebra perdenin temizliği kolay mı evinde kullanıyor musun canım
Bu soru sakami.kızlar böyle söylemeyin ya zaten kararsızım şimdi verdiğim siparişleri iptal edicem offf(benimde perdelerim böyle ama ne bilim salonda hoş olur ya biride mutfak ta olur dye yazmış bu şekilde herkesin kendi zevkidir tabide mutfakta olur mu ya zebra üstüne kruvaze(
canım bunu ben sormuyorum ya biri yazmış bende ona şaşırdım zaten :)))Bu soru sakami.
Mutfak ve kruvaze bi aradami???
Yahu biraz sadelik.
Hayatinizi zorlastirmayin bu kadar.satafatli evlerde oturunca kasvet ve resmiyetten baska bisey hissetmiyorum
ayy canımm sade zebrayıda çok severim bende evde çok eşya olunca ruhum sıkılır zaten çok sıkılırsam çıkarırım :)) aslında oturma odamda sade zebram var perdecim çok boş durur dedi hoşuna gtmez fln deyince benimde katlamalı perdem vardı çeyizimde ilk etapta onu kullanıcam evinizde sade zebra çokmu boş duruyor :)) acaba oturma odama da zebrayımı kullansam diyorum cvp yazarsanız sevinirim:))bizim site full zebra kruvaze olmaz diye bir şey yok. hatta herkes öylbende zebra hastasıyımda e tercih ediyor ama estetik olarak senin zevkine kalmış
ekleme : ben salonumda ve oturma odamda sadece zebra kullanıyorum ama annem ısrarla her gelişinde tül yaptırsan tül yaptırsan diyip duruyor. bence hoş yani böyle
bir yıl oldu ben daha hiç temizlemedim kir ve toz tutmuyor ama pencereyi açmak istediğinde yaz boyu hep sinirlendim bu zebra perdeye... onu da düşünün bayanlar...
bu arada oturma odam hariç bütün evimde zebra kullancam ilk etapta hani ilk etapta hangisini kullansam acaba elim hep zebraya gdyr yaa:))ayy canımm sade zebrayıda çok severim bende evde çok eşya olunca ruhum sıkılır zaten çok sıkılırsam çıkarırım :)) aslında oturma odamda sade zebram var perdecim çok boş durur dedi hoşuna gtmez fln deyince benimde katlamalı perdem vardı çeyizimde ilk etapta onu kullanıcam evinizde sade zebra çokmu boş duruyor :)) acaba oturma odama da zebrayımı kullansam diyorum cvp yazarsanız sevinirim:))