Zehir gibi geçen gebelik stresi

Demek istediğim iyi olduğu değil kimse böyle şeyler yaşayacağı insanla evlenmek istemez emin olun,sadece şuan bebeğime birsey olmasından korkuyorum zaten 1 2 seneye kalmaz bir yol çizip bosanirim ama şuanda aşırı çaresiz kalıyorum annemde inanın bana demediğini bırakmadı,eşimin eski eşinden küçük çocuğu olduğunu bildiğinde bile sen boşanmam iştir o metreslik yapıyorsun diye arayıp azarlqmis biri,demediği kalmadı.
Devlete sığın biliyorum kolay değil o adamın yanında bebek olmaz çareleri kapatıp çaresizim deme İnan sen umrumda değilsin konu sahibi yalnızca o adamın yanında bebeği bırakamazdım her anın uyanık olmayacak

Demek istediğim iyi olduğu değil kimse böyle şeyler yaşayacağı insanla evlenmek istemez emin olun,sadece şuan bebeğime birsey olmasından korkuyorum zaten 1 2 seneye kalmaz bir yol çizip bosanirim ama şuanda aşırı çaresiz kalıyorum annemde inanın bana demediğini bırakmadı,eşimin eski eşinden küçük çocuğu olduğunu bildiğinde bile sen boşanmam iştir o metreslik yapıyorsun diye arayıp azarlqmis biri,demediği kalmadı.
1-2 seneye sağ kalacağınizin garantisi var mı.
Hayır yok.
Sizi birgün doverken o çocuğa zarar gelmeyeceğinin garantisi var mı.
Hayır yok.
Metres desin, pislik,o*u desin ne olacak bana da dedi annem.
2 sene çektim annemin tüm laflarını,yuttum herşeyi sonra çocuğumu alıp çıktım.
Ama ölmedim,çocuğuma da zarar gelmedi.
Bakın bu çocuk daha doğmadan psikolojik sorunlu çocuk olacak.
Çünkü bebekler hamilelikte yaşanan travmaları beynine yerleştirir.
Allah korusun ya sakat doğarsa,ya siz şiddet görürken kalbi durur ölürse o zaman ne olacak.
İnşallah olmaz ama ben korkuyorum bu riskler var.

İnşallah doğduktan sonra o şiddet bebege de yonelmez gerçi daha doğmadan öldürmeye çalışıyor çocuğunu..zira sizin boşanmaya niyetiniz yok..böyle konuları görünce aklıma haberlerde izlediğim 3 aylık bebeği döverek öldüren baba aklıma geliyor.. yazık yavruya inşallah engelli felan doğmaz karniniza aldığınız darbelerden dolayı...

Back
X