doktora gidecek vaktiniz yoksa Alo 114 Ulusal Zehir Danışma Merkezi’ni arayarak zehirlenmeniz hakkında bilgi alabilirsiniz.
TeşekkürlerBozuk bir gıdadan biri yüz kişiden sadece altmisi zehirlenebilir diğer kişiler e bişey olmayabilir panik yapmayın biseyiniz yok bence
Ya sormayın vallaKusmanız iyi olmuş. Nane limon için mideye iyi geliyor.
Gözünü açar açmaz canı pasta çeken kişi ya hamiledir ya hamiledir zaten
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
Belirti yoksa rahat olun bisi olmaz demek ki çok bozulmamış ki basta fark etmemissinizHanımlar günaydın. Sabah uykudan kalkınca canım pasta çekti dolaptan bir dilim yaş pasta aldım ve büyük bi kısmını yedim. Sonlara doğru gelince fark ettim ki kreması ekşimiş. Gidip biraz kustum ama çok bir şey çıkmadı. Yoğurt filan yedim ama öylece bekliyorum. Daha önce benzer bi durumda bi tanıdığım önlem amaçlı hastaneye gittiğinde belirtiler olmadan müdahale edemeyiz demişlerdi. Aslında böyle şeylere takılmam ama 11 haftalık hamile olunca canım sıkıldı ne yapacağımı bilemedim. Tavsiyeniz var mı, aksi bir durum oluşur mu?
Pasta ürünlerinde yumurta bulunduğu için bozulmalarda zehirlenme riski taşır.Yok yok bişey olmaz. Küflü filan değilse tabii
Artık pastacilar cream patisserie yapımında eser miktarda yumurta kullandıkları için 5 dilim filan yemesi lazımPasta ürünlerinde yumurta bulunduğu için bozulmalarda zehirlenme riski taşır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?