Zehirlenmiş olabilir miyim?

Probis02

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
532
En iyi cevaplar
1
782
23
Hanımlar günaydın. Sabah uykudan kalkınca canım pasta çekti dolaptan bir dilim yaş pasta aldım ve büyük bi kısmını yedim. Sonlara doğru gelince fark ettim ki kreması ekşimiş. Gidip biraz kustum ama çok bir şey çıkmadı. Yoğurt filan yedim ama öylece bekliyorum. Daha önce benzer bi durumda bi tanıdığım önlem amaçlı hastaneye gittiğinde belirtiler olmadan müdahale edemeyiz demişlerdi. Aslında böyle şeylere takılmam ama 11 haftalık hamile olunca canım sıkıldı ne yapacağımı bilemedim. Tavsiyeniz var mı, aksi bir durum oluşur mu?

Sona doğru farketmişsiniz. İç dolgu ile dış krema farklıysa birisi ekşimiş olabilir sadece. Belirti yoksa sorun yoktur. Rahat olun. Bi nane kaynatıp için.

İç kreması ekşiydi sadece. Tavsiyenizi dinleyeceğim, teşekkürler

Bozuk bir gıdadan biri yüz kişiden sadece altmisi zehirlenebilir diğer kişiler e bişey olmayabilir panik yapmayın biseyiniz yok bence

Kusmanız iyi olmuş. Nane limon için mideye iyi geliyor.
Gözünü açar açmaz canı pasta çeken kişi ya hamiledir ya hamiledir zaten
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
Ya sormayın valla Eşim de epey güldü zaten

Belirti yoksa rahat olun bisi olmaz demek ki çok bozulmamış ki basta fark etmemissiniz

Küflü değildi sadece iç kreması ekşimişti

ben hamileyken bozulmuş kaymak yemiştim. karnım ağrıdı sanki sancım başladı gibi oldu 7 aylıktı bebek. erken doğum olacak sandım hastaneye gittik. orada kustum rahatladım geçti:)

Belki de ekşimemiştir ama gebelikten kaynaklı size öyle gelmiştir. Geçmiş olsun, sorunsuz geçsin gitsin inşallah.
Bundan sonra önce eşinize tattırın sonra siz yiyin.

Üfff valla heyecanla bekliyorum bir şey olacak mı diye 12'de de sınavım var, artık koşarak çıkmazsam sınıftan iyi

Hanımlar aradan 1 gün geçti ve bir şeyim yok çok şükür. Benimle aynı durumda olanlar konuyu okursa içleri rahatlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…