Zehirlenmiş olabilir miyim?

yellowbomb

günün birinde!!!
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2010
2.845
7
66
Diğer
bugün bimden hani şu döner etlerini paketleyip satıyolar ya ondan aldım son kullanma tarihi bu ayın 22 sinde doluyor....satt 4 bucukta falan yedim azönce aniden dizlerim titreme başladı biraz bulanık görüyorm ayaklarım buzgibi şuanda hafiften midem de bulanıyor gibi uyku bastırıyor gitgide ayaklarım uyuşuyor..evde kimse yok acile falan gitsem..acaba zehirlenmiş olabilirmiyim .evde kendi yapıcağım bişey varmı lütfen bildiklerinizi yazın kızlar...zehirlendiysem naparım ben yaa annemle babamda evde yok şehir dışına gitmek zorunda kaldılar hastaneye götürebilecek kimse yok etrafımda...yeni yeni olmaya başladı bu titreme aradan 3 saat geçti yememin...evde yapacağım bişey varsa yazın lütfen çok korkuyorum konuyu açıcak uygun yer bulamadım kusuruma bakmayın en görülen yer burası ve hemen bişeler yapmam gerekio yapıcağm bişey varmı budurumda lütfen yl gösterin...

Son düzenleme:
cnm öncelikle kusmanı öneririm..yogurt içsen faydası olurmu acaba..bence yakınlarından birini ara allah korusun tek başınasın daha kötü olursan bakamazsın basının caresine.

cnm öncelikle kusmanı öneririm..yogurt içsen faydası olurmu acaba..bence yakınlarından birini ara allah korusun tek başınasın daha kötü olursan bakamazsın basının caresine.

yoğurdu bende duydum yesemmi acaba hepten kötü etmesin zaten bunu ayranla birkilte yedim ya gitgide tuhaf oluyorum kimsede yokki arabası olan falan

hemen bol bol yoğurt ye. acilen. büyük ihtimalle zehirlenmişsindir. canım.
bende mantardan zehirlenmiştim bi sefer aynı belirtiler olmuştu bende de
miden bulanıyosa tutma istifra et mutlaka ve yakın bi poliklinik falan varsa oraya görün. serum falan verirler zaten aradan 3 saat geçmiş kana karışmıştır artık.

kimse olmaz olurmu..komsundamı yok cnm saglık bu ayıp felan olmaz düşünme.. ama mutlaka kus..

yogurt ye git tuvalete cıkar tekrar yodurt ye bidaha cıkar..kanını temizlemiş ve midendekileri bu sayede çıkarmış olursun..2-3 defa tekrarla.

kızlar midem pek bulanmıyor bir ara bulandı geçti ama diğer şeyler devam ediyor komşulara gidemem ki utanırım da zaten gitsemde hiç birinde araba yok ..

yogurt ye git tuvalete cıkar tekrar yodurt ye bidaha cıkar..kanını temizlemiş ve midendekileri bu sayede çıkarmış olursun..2-3 defa tekrarla.

canım allah razı olsun şuanda sarımsaklı ayran içiyorum dediklerinide yapıcam allah razı olsun binkere inşallah bişey yoktur

Anladık burası "Bir derdim var" köşesi ama her derdin çaresi de burada aranmaz ki..
Evde ailenizden kimse yoksa bile dağ başındamısınız?

kızlar midem pek bulanmıyor bir ara bulandı geçti ama diğer şeyler devam ediyor komşulara gidemem ki utanırım da zaten gitsemde hiç birinde araba yok ..

ya araba olmasada belki bi şekilde yardım ederler..daha kötüleştiysen bekleme hemen çal kapılarını..

Back
X