• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehirlenmiş olabilir miyim?

Şu saydığın belirtiler olsaydı eğer şu anda sende buraya bu konuyu yazacak mecalin olmazdı..
Ay diyecek bi şey bulamıyorum :68:İyisimi sus hece sen:36:

Dedim ve bunu yazdıktan sonra arkadaşın mecali tükendi galiba çıktı :68:

hece sana inanamıyorum esmer arkadaşımın dediğini uygulamaya gitmiştim wc meselesi
ve tekrar ayran yapıp geldim sarımsak ez falan uzun sürdü....
belirtiler aşırı değilki başlangıç gibi daha ileri durumda olsam heralde yazamam off bide nelerle uğraşıyorum ya esmer sende okadar önerileri verdin bir yoruma soru işaretleri yakmışsın hemen
neyse yardımcı olan herkeze teşekkürler

Yorumlarım canını sıkmasın canım, yeni konularını merakla bekliyorum:81:

kusarsan rahatlarsın ..ama devam ederse acıle gıtmen gerecek.

canım midem bulantım geçti ve diz titremem de geçti hadi inşallah acile gitmeme gerek kalmaz şuanda okadar kötü değilim şükür başlangıç ve ilerleyeceğinde korktum ama diz titremesi geçti başımın dönmeside hafifler gibi inşallah geçer canım

psikolojikde olabilir biraz baş dönmen mide bulantın varsa zehirlendim hissenimine kapıldıysan eyvah evde de kimse yok diye düşündüysen olabilir canım

geçmiş olsun..
ama bence devam ederse mutlaka bi yakınınızın, komşunuzun haberi olsun..
araba yok demişsiniz ama yinede birileri mutlaka birşey yapar herhangi ters bir durumda (olmazda umarım)

şuanda çok iyiyim yaa allahıma bi şükür bütün herşey geçti neden böle oldu bilmiorum ama daha asla bu tarz şeyler yemem çok şükür iyileştim

geçmiş olsun canım yoğurt ye nane kaynat soğusun yoğurdun içine dök naneyi ye bu karışımı.nar ekşisiyle suyu karıştır iç.çok iyi gelir bunlar mide bulantısı kusma zehirlenmeye.bende etten zehirlendim bunları yaptım teyzemin tavsiyesiyle geçti hemen.

geçmiş olsun canım yoğurt ye nane kaynat soğusun yoğurdun içine dök naneyi ye bu karışımı.nar ekşisiyle suyu karıştır iç.çok iyi gelir bunlar mide bulantısı kusma zehirlenmeye.bende etten zehirlendim bunları yaptım teyzemin tavsiyesiyle geçti hemen.

öylemi canım aklımda olsun çok saoll

Sen döneri sıcak sıcak acına acelemi yedin bacım belliki çarpmış. Aklında bulunsun zehirlenmelerde şiddetli bulantı ve istifra karın ağrısı gibi belirtiler olur. heleki gıda zehirlenmesinde.

bu baslik sayesinde acil durumlarda ne yapilmasi gerektigini ogrendim
bu onemli bilgiler icin yorum yazanlara ve konu sahibine tesekkur ediyorum
ama diger tarafindan banada pek inandirici gelmedi dogrusu...

Sen döneri sıcak sıcak acına acelemi yedin bacım belliki çarpmış. Aklında bulunsun zehirlenmelerde şiddetli bulantı ve istifra karın ağrısı gibi belirtiler olur. heleki gıda zehirlenmesinde.

Evet aynen zehirlenince karın feci ağrır. Anemden biliyorum ben zehirenmişdi biz yoğurt vedik daha bir kusmaya başladı. Doktor geldi dedi içirmeyin yoğurt sodalı su içirin midesi yatışsın birde iğne yapdı keçdi. Sanada geçmiş olsun canım

Son düzenleme:
Back
X