- 5 Ocak 2010
- 242
- 108
- 323
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi arkadaslar Herkes bir aLtındakine aşkLa sevgiyLe iLgiLi soruLar yöneLticek ve de o arkadas soruyu samimi oLarak cevapLıcak..umarım gönüL den cevapLar verirsinisss....
ben başLıyım...
aileni sevdiğin kişi için karşına aLır mısın?
eskiden olsa gözümü kırpmadan evet derdim,ama şimdi nayır diyorumm,hiç biri değmezzalsanaalsanasmile
çok ama çok seviyor ve seviliyorsunuz...annesiyle birlikte tek yaşayan birisi evlenince hep birlikte oturmak istiyor ,oturur musunuz?yalnız bir sorun var; oğluna aşık birisi bu kadınn
oğluna aşık birisi olduğunu yazana kadar herşey normal kesinlikle birlikte otururum derdim ama oğluna aşık bi kadınla kesinlikle oturmam ilerde çok büyük sorunlarla karşı karşıya gelmeden bi tercih yapmasını isterim..
pekiiii sevgilinizi neden tercih ettiniz ?? ilk hoşunuza giden neydii??
ilk hoşuma giden gözleriydi..sıcacık bakmasıı benii çok etkilemişti..opuyorumnanaktan samimi olduğu ve içten davrandığı için hala da beraberizz mutluyum çok şükür boshayallersmile
Sevgilinizin yalanını hiç yakaladınız mı?? ne tepki verdiniz??
bi keresinde ufak bi yalanını yakaladım ama çok büyüdülecek bi olay değildi hatta unttum bile ne tepki verdim önemsiz bi konudan dolayı yalan sölediği için aşırı bi tepki vermedim bunu bana diyebilirdin başka bi sebeb bulmana gerek yoktu dedim o kdr
siz sevgilinizle çıkarken başka bi kız sevgilinizden hoşlandımı?
onun için fedakarlık yapıp onu ruhen ezmemem fedakarlıktır. çünkü her fedakarlık, insanın karşısındakinden daha fazla ilgi görebilmek için yaptığı bir bencilliktir.
sevgilinin değiştiremeyeğin huylarıyla ilgili ne yaparsın?
bırak aldatmayı bi kadına göznün kaydığını görsem yaygara koparıyorum ne kadar vicdan azabı çekerse çeksin aldatırsa affetmem yapmadan önce çekicekti o vicdan azabını ki yapmıcaktı ! byk konuşmim ama sevgimin önüne geçer ihanet biter bnm için.Pekiii eşinizin yakın arkadaşının size ilgisi olduğunu öğrenseniz ne yaparsınız ? eşinize söylermisiniz kendinizmi halledersiniz ?
topic süper çok sevdimalkisalkisalkis
sevdiğim insan eşim olarak gördüğüm insansa ve en yakın arkadaşımla o arasında bir tercih yapmak zorunda kalırsam elbette sevdiğim insanı tercih ederim arkadaşım da bunu anlayışla karşılar bence...
pekiiiiiiii
sevdiğiniz kişi için dış görünüşünüzü değiştirir misiniz?
giyim kuşam saç baş filan?
Çok uçuk kaçık bi değişiklik değilse ona hoş görünmek için ve o istediğin için ufak tefek değişikliler yaparım tabi. :asigim:
Peki kendinizden yaşca büyük birine aşık olsanız ve aileniz bu ilişkiyi onaylamasa naparsınız???
Bırakmazdım Onuuu Hep Yanında Olurdum Allahım Gostermesın Ama Onun Elı Ayagı Kolu Gozu Ben Olurdum Ne Yaparsa Ne Derse Desin
Pekii Sewdıgınızın En Yakın Arkadasınızla Sızı Aldattıgını Ogrensenız Tepkınız Nasıl oLurdu
ikisinide asla affetmem yüzlerine bi bakmam benım ıcın biterler. onlarla ılıskısı olan herkeslede ya onlarla ılıskılerını koparmalarını ısterım yada gorusen arkadaslarımla ılıskılerımı bitiririm.. tabi Allah korusun yaa..
sevgilinizin/eşinizin yapmanızı istemediği ama sızın yapmayı cok ıstedıgınız bıseyde onu nasıl ikna edersiniz?
ikisinide asla affetmem yüzlerine bi bakmam benım ıcın biterler. onlarla ılıskısı olan herkeslede ya onlarla ılıskılerını koparmalarını ısterım yada gorusen arkadaslarımla ılıskılerımı bitiririm.. tabi Allah korusun yaa..
sevgilinizin/eşinizin yapmanızı istemediği ama sızın yapmayı cok ıstedıgınız bıseyde onu nasıl ikna edersiniz?