Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
diğer yorumlardan incelediğim kadar çok ilgilenemiyormuş hastalarıyla ama iyi doktor 5dkda başından savıyor vs diye yorumlar var nasıl ilgisi ? doğum tecrübeniz nasıl geçti , bunlar ne kadar önemli şeylermiş :)
diğer yorumlardan incelediğim kadar çok ilgilenemiyormuş hastalarıyla ama iyi doktor 5dkda başından savıyor vs diye yorumlar var nasıl ilgisi ? doğum tecrübeniz nasıl geçti , bunlar ne kadar önemli şeylermiş :)
Allah allah çok şaşırdım. Sibel hnm siz sormadan her şeyi en ince ayrınıtısına kadar anlatır. Çok ilgili bir dr dur. En azından bana karşı öyleydi. 5 dk da başından savdığına hiç rastlamadım. Maddi durumum müsait olmadığından doğumu orda yapamadım ama normal doğum yapabilmem için beni sonuna kadar destekledi. Onun sayesinde normal doğum yaptım. Ayrıca bir arkadaşım iki doğumunu da sibel hnmda yaptı ve çok memnun kaldı. Bana da zaten sibel hnmı o tavsiye etmişti.