Bebek Beslenmesi Zeka karti icin site onerisi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

gayrisafibeynihasila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
485
468
23
Merhaba;
Ben oğlum icin zeka kartlari almak istiyorum.Herhangi bir siteden siparis edip memnun kalan var mi? Varsa site hakkinda bilgi verebilir misiniz?

merhaba. ben de 6 aylık oğlum için arıyorum.sen arastırabildin mi?
pearson yayınlarından bebek dokun öğren kitaplarını gördüm. güzel gibi ama

Evet kesinlikle cok ilgisini cekiyor. Degisik hikayeler uydurarak anlatiyorum pur dikkat dinliyor.Ben delikler delerek pusetine de astim her gun farkli vi tane asiyorum.
Aldığınız kartların markası ne acaba? Bir de hisset kısmı var mı? Ben de arıyorum zeka kartı ama karar veremedim.

Aldığınız kartların markası ne acaba? Bir de hisset kısmı var mı? Ben de arıyorum zeka kartı ama karar veremedim.
Hisset kismi yok malesef,markasini bilmiyorum d&r dan aldim 'Bebeğimin ilk oyun kartlari' olarak geciyor.1 ay sonra sesli ve dokunma duyusuna faydali olan kitaplardan almayi planliyorum

Hisset kismi yok malesef,markasini bilmiyorum d&r dan aldim 'Bebeğimin ilk oyun kartlari' olarak geciyor.1 ay sonra sesli ve dokunma duyusuna faydali olan kitaplardan almayi planliyorum
Anladım. Çok teşekkürler. Ben de bakınıyorum kartlara, kızım henüz 64 günlük. İlk 6 ay için siyah beyaz ve kırmızı olanları kullanın diyorlar ama hisset özelliği olan kartlar daha çok hoşuma gidiyor.

Evet ilk 3ay sadece siyah ve beyazi algiliyorlar,4.ayda kirmizi da algilaniyor.Ben hisset özelligini yeni duyuyorum,bilseydim onlardan alirdim.

Monozebra'yı önerdiler. Kesinlikle ilgisini çekti. Kendi kendine sesler çıkarıyor. Ayrıca evin çeşitli yerlerine kare, üçgen, yuvarlak kırmızı, sarı, ruruncu ve yeşil renklerde kartlar astık. Yukarıdan aşağıya sallananlara da bakıyor.

Merhaba;
Ben oğlum icin zeka kartlari almak istiyorum.Herhangi bir siteden siparis edip memnun kalan var mi? Varsa site hakkinda bilgi verebilir misiniz?
sevgili bebek zeka kartlarından aldım.. henüz bebeğim dikkatli takibe başlamadı başlayınca kullanacağım.. gayet güzel gözüküyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…