zekai tahir burak hastanesi???

milasis

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2009
566
0
316
Ankara
kızlar zekai tahirde muayene olan var mı aranızda?benım farklı doktorların farklı teşhısler koyduğu birkaç sorunum var uzun zamandır dr.arayışındayım bır arastırma hastanesı ya da üniversite hastanesi arıyorum.gebe kalamama sorunum da var dr. özlem gün eryılmazı tavsıye etti bır arkadasım ama bılgısı olan ya da başka bir fikir verebılecek olann????

merhabalar zekai tahir burak iyi bir hastahane.bende orada tüp bebek tedavisi oldum.orada olmadı fakat dr murat bey vardı çok çok ilgili bir doktordu.hemşireler hepsi çok iyi ve ilgililerdi.benim olmadı çünkü orada kişiye özel bir tedavi uygulanmıyor.fakat anladıgım kadarı ile erkek infertilesi olunca bayanın tedaviye cevap vermesi daha çabuk oluyor.benim tüplerim kapalıydı,yumurtalıklarda yapışıklılık vardı,yumurta rezervim azdı.2. denememi özelde buişin uzmanına gittim.şükürler olsun hamile kaldım ve dogum yaptım şimdi kızım zeynep 45 günlük.tedaviye başlamadan sogan kürü yaptım,zayıfladım bikaç kilo.sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz.ALLAH yardımcınız olsun.

ne gusell, allah bağıslasın, mutlu sonla bıtmış hıkayenız, dılerım benım de oyle olur, su sıralar gercekten bunalımdayım..tam olarak hangı merkez ve hangı doktor sıze bu mutlulugu yasattı bılgı verırsenız cok mutlu olurumm

2.5 sene bebğim olmadı suan 23 haftalık hamileyim ztb de nüvit birgili var ona gidiyorum memnunum.çok tecrübeli ve bilgilibir doktor.. bir tek doğum konusunda kararsızım çünkü doğuma girmiyor yönlendiriyor başka doktorları.

Ggebe kalman kendiliginden mi yoksa tedavi ile nuvit hanim mi yardimci oldu merak ettim? Bir de nuvitanim muayenehanede mi bakiyor. Hastanede idari gorevde diye duymustum.Allah hayirlisiyla vaktinde kucaginiza almayi nasip etsin meleginizi...

sorun yaşayıp orda kesin sonuç alan çok fazla bende 2,5 yıl önce oğlumu orda doğurdum

mrblar eylemsura senın adına cok sevındım darısı bızlerın basına bende ankarada ıyı bı dokotr arıyorum zekaı tahıre gıttım ama her gıttımde farklı bı doktor bakıcanı ogrenınce vazgectım sonucta bu bı tedavı ve aynı doktor olmalı dıye dusunuyroum.benımde yumurta rezervım dusuk esımde bı sorun yok yas 26 .senın bana onerebılcen atvsıyelerın varsa benım ııcın cok onemlı olur..

suan yenıvıdıye gıdıyroum ama caresızlıkten her ozel doktorada gıdemıyorum emın gıden bırısıne sorup gıtmek daha mantıklı gelıyo sonucta muayenehanelr 250 300 tl ıstıyolar.. sasırıdm kaldım bende ne yapcamı bılmıyroum.. yardımlarını beklıyorumm

Ggebe kalman kendiliginden mi yoksa tedavi ile nuvit hanim mi yardimci oldu merak ettim? Bir de nuvitanim muayenehanede mi bakiyor. Hastanede idari gorevde diye duymustum.Allah hayirlisiyla vaktinde kucaginiza almayi nasip etsin meleginizi...

nuvıt ahnıma bend ecok gıtmek sıtedım ama muayehanesı kapanmış...

hastanede bakmıyodu sadece ozel hastaalrı alıyodu...

son durum nedır ?? bende ona gore gıtmek sıterım nuvıt ıcın cok olumlu seyler duydumm

bugun gıdecektım aslında ama hastaneyı her aradıgımda farklı bır kişi farklı birsey soyledıgı ıcım pazartesıye kaldı işim.randevuyla gelın yoksa muayene olamassın dedıler, bı daha aradım yok randevu falan normal geleceksın dedıler.en sonunda bugun kesınleştrdım..sabah erkenden gıdıyoruzzzz vee ıstedıgımız doktoru da secme hakkına sahıp olabılıyoruz.bu yuzden aklında oyle bır suphe kalmasın ıstedıgın doktru secersın ordan devam edersın...
murat ozel mustafa ozat ozlem gun eryılmaz bır de ozlem uzunlardı galıba bu doktorlardan hangısıne denk gelırsem ona muayene olucam...

merhaba Rabbimol dedi oldu.. Nüvit hanıma gidiyordum bir kere klomen kullandım onun dısında devamlı ilaç veren bi doktor değil. klomenden sonramı hamile kaldım önceden mi yoksa klomenle alakası yok mu bilmyorum. ama sanıyorumki klomenle alakası yok.
neyse nasıl kaldıgımın önemi yok tek bildiğim nüvit hanım iyi ve tecrübeli bir doktor..
muayenehanesi vardı ama suan kapatmış.. bende 1 kere gittim sonrasını hastanede yaptı.. klinik şefi hastanede.
aminn Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin.

ewet kapatmış ama hastanede bakıyor diye biliyorum 182 mi ne var ya telefonla randevu sistemi orayı ara nüvit hanım de hemen ona randevu veriyorlar oda bakıyor.. bakmaması gibi bir durum söz konusu değil. sadece oraya geldiğinde genede kendi hastası oldugunda cookkk uzunca bir sıra bekleyebiliyorsun.. bazende olmuyor kimse.. bazende az sıra oluyor..şansına kalmışş.

nuvit hanım hangi bölümde ??
infertilitede yok da

nuvit hanım hangi bölümde ??
infertilitede yok da

canım nuvıt hanım ınterfılıtede dgl hatta bınaları bıle ayrı nuvıtın oldugu yer jınekolojı bolumunde..

jınekolojıden gıdıp drek sıra aldında verıdklerını sanmıyorum cunku benı drek ınterfılıteye pasladılar 1 yılı geckındır cocuk ıstemı dıyınce bakmadı bıle bı erkek doktor avrdı..

ınterfılıte bolumune gıttım ordada sana hangı doktor denk gelrıse ona gırebılıyousn oyle ıstedıgın gıbı doktor secemıyosun..

ozlem uzunlarda cok ıstedım ama oda cok yogun oldugunu ınterfılıtede ıyı bı kadrosu oldunu falan fılan anlattı..

183ten alıp gıdıyosan mecbur bakıyolarr yoksa bu sımı gecen doktorlar hasta bakmıyorr canalrımmm

bosuna drek gıdıpte gırerız sanmayın..

ha eger yalnıs bılıyorsam baska gıden arkadaslar duzeltsınlerr

ayrıca 183ten ozlem uzunalr ıstedım calışma cızlegesı vermemıs veremeyzı gun dedıler...

sebnem ıstedım oda dolu dedıler bu yzuden bende drek ozel yenı vdıye kaydım..

yoksa ztb doktorları cok ı ama bu dedıkelrım alanalrında uzman ozlem nuvıt sebnem....
bıde nuvıt gıdeyım bakalımm ınsallah gerek kalmaz 183ten alabılırsemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…