2.5 sene bebğim olmadı suan 23 haftalık hamileyim ztb de nüvit birgili var ona gidiyorum memnunum.çok tecrübeli ve bilgilibir doktor.. bir tek doğum konusunda kararsızım çünkü doğuma girmiyor yönlendiriyor başka doktorları.
merhabalar zekai tahir burak iyi bir hastahane.bende orada tüp bebek tedavisi oldum.orada olmadı fakat dr murat bey vardı çok çok ilgili bir doktordu.hemşireler hepsi çok iyi ve ilgililerdi.benim olmadı çünkü orada kişiye özel bir tedavi uygulanmıyor.fakat anladıgım kadarı ile erkek infertilesi olunca bayanın tedaviye cevap vermesi daha çabuk oluyor.benim tüplerim kapalıydı,yumurtalıklarda yapışıklılık vardı,yumurta rezervim azdı.2. denememi özelde buişin uzmanına gittim.şükürler olsun hamile kaldım ve dogum yaptım şimdi kızım zeynep 45 günlük.tedaviye başlamadan sogan kürü yaptım,zayıfladım bikaç kilo.sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz.ALLAH yardımcınız olsun.
Ggebe kalman kendiliginden mi yoksa tedavi ile nuvit hanim mi yardimci oldu merak ettim? Bir de nuvitanim muayenehanede mi bakiyor. Hastanede idari gorevde diye duymustum.Allah hayirlisiyla vaktinde kucaginiza almayi nasip etsin meleginizi...
nuvıt ahnıma bend ecok gıtmek sıtedım ama muayehanesı kapanmış...
hastanede bakmıyodu sadece ozel hastaalrı alıyodu...
son durum nedır ?? bende ona gore gıtmek sıterım nuvıt ıcın cok olumlu seyler duydumm
Ggebe kalman kendiliginden mi yoksa tedavi ile nuvit hanim mi yardimci oldu merak ettim? Bir de nuvitanim muayenehanede mi bakiyor. Hastanede idari gorevde diye duymustum.Allah hayirlisiyla vaktinde kucaginiza almayi nasip etsin meleginizi...
nuvıt ahnıma bend ecok gıtmek sıtedım ama muayehanesı kapanmış...
hastanede bakmıyodu sadece ozel hastaalrı alıyodu...
son durum nedır ?? bende ona gore gıtmek sıterım nuvıt ıcın cok olumlu seyler duydumm
2.5 sene bebğim olmadı suan 23 haftalık hamileyim ztb de nüvit birgili var ona gidiyorum memnunum.çok tecrübeli ve bilgilibir doktor.. bir tek doğum konusunda kararsızım çünkü doğuma girmiyor yönlendiriyor başka doktorları.
nuvit hanım hangi bölümde ??
infertilitede yok da
nuvit hanım hangi bölümde ??
infertilitede yok da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?