Zekai Tahir Burak - Nuri Danışman

tullymakker

rüzgarınannesi
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2009
157
8
96
Ankara
Kan pıhtılaşmasından 22 haftalık bebeğimi kaybetmiş ve hayata küsmüştüm.2009 dan bu yana da tekrar gebe kalmaya cesaret edemedim.Ta ki bugün nuri bey'le konuşana kadar.Çok babacan,çok tonton bir adam.Ankara'da yüksek riskli gebelik sorunu olanlara tavsiye ederim

1 ay önce gebeliğimin 29.haftasında preeklampsi olduğumu anlayınca beni takip eden doktorum acil olarak beni nuri beye gönderdi,aynı gün nuri bey beni hastaneye yatırdı ve 2 gün sonra acil sezeryana alındım bebeğim doğduktan 3 gün sonra ex oldu,bu süre içerisinde nuri bey izindeydi,bu benim büyük şanssızlığımdı fakat her durumumdan bilgi alıyordu ve izinli olmasına rağmen sürekli beni takip altında tutuyordu,,,çok ilgili bir doktor herkese tavsiye ederim..ona çok teşekkür ederim.

normal doğum yapacaksanız.. hastane korkunç her yer bağıran kadın dolu...

ben burda normal doğum yaptım, epidüral istedim çünkü 4-5 cm den sonra dayanamadım ve çok uykum vardı.. ama epidürali verince sancı azaldı orda suni sancı vermeleri gerekiyordu sanırım ve suni sancıyı vermek epidüral bittikten sonra akıllarına geldi...

epidüralin etkisiyle ıkınma sıkıntılı oldu, doğum çok uzadı, açlma tam olduktan sonra da sezeryana dönülmüyor... orada bir doktor vardı sanırım asistandı ve benden küçüktü, o olmasaydı doğuramazdım...

doğum sonrası sıkıntı yaşadım, bikaç doktor gördü hiçbirinin aklına madecassol adlı ilacı önermek gelmedi bu nasıl doktorluk anlamadım.. önerseler yaram daha çabuk iyileşirdi... 4-6 ay iyileşemedim...

bir de hamileyken gece kramplarım oluyordu . nuri bey bu konuda birşey vermediklerini söyledi ama ben gebeliğim boyunca magnezyum kullandım pınarın kalsiyumu %40 arttırılmış sütü de faydalı oldu. bir de doğuma yakın öksürük vardı. ıhlamur dışında bişey almamı önermedi ama geçte olsa parol içtim ben onu da içmesem yanmıştım. doğumdan sonra öksürmemek için hertürlü şeyi içtim..

Allah doğum yapacaklara kolaylık versin...

Kesinlikle dort dortluk bir doktor. ona tesekkuru bir borc bilirim. alaninda cok bilgili. teshislerinde hep hakli cikti. beni hicbir zaman bos yere korkutmadi ama gerektiginde de acik sozlulukle uyarmasini bildi. hamile iken, kontrole gitmek icin gunleri geri sayardim. kesinlikle tavsiye ederim.

Merhana arkadaslar konu malesef guncel degil ama ben suan 14 haftalik gebeyim bu 2. Gebeligim ilkini kaybettik malesef ve nuri beyle tanistik simdi hamileligimin basindan beri nuri beye gidiyorum.ozel muayenehanesine ama aklimda zekai tahirle ilgili ciddi soru isaretlerim var oncelikle

Toplu sanci odalarindan asiri korkuyorum
Ztb da ozel odada doguran var mi
Hastane steril mi
Sizce ztb yi mi secmeliyim yoksa belli bi haftadan sonra nuri beyi birakmadan koru hastanesine de gitsem diyorum en azindan ilgi alaka daha iyi olur isin icinden cikamiyorim bir el atsaniz:)

Back
X