Zekatlarimizi gazzeye verelim

Everdeen

pamuğum selenim
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2014
2.511
1.460
158
Arkadaslar icimiz kan ağlıyor elimizden birsey gelmiyor en azindan zekatlarimizi gazzeye gönderelim bir parcada olsun yaralarini saralim.

Reklam vermek gibi olmasın ama bu konularda en iyi ve güvenilir, tarafsız tek kurum var.. 3 harfli hani, i ile başlıyor, insani yardım vakfı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yeryüzü Doktorları... bence onlar harika işler yapıyor ve ben güveniyorum doğrusu çünkü para için değil gönüllü çalışan doktorların uğraştığı bir yer..

$nette.webp

Son düzenleme:
kızılay kampanya yapabilirmiş ayrıca oradan evlat edinme kampanyasıda yapabilirlermiş ve eğer oyle olursa bir evlat edinebilirim

arkadaşlar Türkmenleri de unutmayın malum onlar da ışid in baskısı altında ve onlar da gazzedekiler kadar acı çekiyorlar acı yarıştırmıyoruz burada tabii ki de aklınızda bulnsun diye bi teklif benim ki şahsen ben ve ailem 200 lira bağışta bulunduk nasıl mı bi siyasi parti organize etti nette araştırın bulursunuz Allah tüm müslüman aleminin tüm mazlumların yardımcısı olsun

şu an çalışmadığım için veremiyorum ama çalışsaydım yakınımdaki insanlardan başlardım

Etrafınızda hiç mi ihtiyaç sahibi yok? Zekatı fitreyi vermeye en yakınlarınızdan başlamanız gerekiyor benim bildiğim...

Etrafimizdada var elbet ama suan onlarin daha cok ihtiyaci var en zor durumda olan müslümanlar suan onlar

Etrafınızda hiç mi ihtiyaç sahibi yok? Zekatı fitreyi vermeye en yakınlarınızdan başlamanız gerekiyor benim bildiğim...

Evet. Ilk önce yakinimizdakiler olmalı ve ondan sonra diğerleri. Emin olun bir lokma ekmeği çöpten çıkarıp suyla islatip yiyen ve her gün ölmekten beter bir hayat yasayan vatandaşlarımız var. Ilk önce yakinlarimiz olsun ondan sonra da diğerleri. Ben de bu konuda çok katiyim.
Tabiki de yapın sizi kimse tutamaz ve tabiki de çok büyük sevap ama yakindakini unutursak bu da sorulur bizden. ..

bas ucumuzda yardima muhtac bir cok insan varken uzaklardakilere yardim etmek ulkece en buyuk zevkimiz. soma faciasi yasandi yakin zamanda, aileler perisan. her seyi bu kadar cabuk unutmayalim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X