- 9 Kasım 2022
- 376
- 179
- 53
- 28
- Konu Sahibi sevgiiiiii3
-
Ben 2. Transferimi oldum bekliyorum kan gununj zeki beyde 1. Transfer tutar 2.3 değişiyor sans işi bence çoğu kişi memnun cok yogun kendisiMerhabalar ben daha önce Bülent tıraşta bir denemem oldu çok şükür tuttu fakat ilerleyemedi düşük yapmak zorunda kaldım şuanda orada bir adet embriyom duruyor. Şehir olarak da biraz uzaktayım sizce yumurta toplayıp İstanbul’da mı devam edeyim yoksa Diyarbakır zeki akkumda taze transfer mi deneyeyim ? Zeki akkumda deneyenler yorumlarınızı yazabilirseniz çok sevinirim kafam çok karışık
İkincinin üçüncünün tutmama sebebi ne yada size bunu ne düşündürdüBen 2. Transferimi oldum bekliyorum kan gununj zeki beyde 1. Transfer tutar 2.3 değişiyor sans işi bence çoğu kişi memnun cok yogun kendisi
İkincinin üçüncünün tutmama sebebi ne yada size bunu ne düşündürdü
Sizin test gününüz ne zaman ilki düşük mü olduMesela arkadaşım 3. Pozitif aldi ayni doktordan hic bir sorun yok
Negatif olmasi icin dedi bendede ayni sekil 2. Bekliyorum bakalım bunda sonuçne olacak
Yol negatif oldu direkSizin test gününüz ne zaman ilki düşük mü oldu
9 ekimde kan vericemSizin test gününüz ne zaman ilki düşük mü oldu
Merhaba sonucunuz ne oldu Zeki hocada tuttu mu9 ekimde kan vericem
Ya bende Bülent trasta oldum bir ilkinde bir bebeğim var ama iki tanedir kimyasal oluyo ve son embiryom acaba taşisam mi diyorum acaba kalan embiryolarim zarar mı gördü bilemedim yaMerhabalar ben daha önce Bülent tıraşta bir denemem oldu çok şükür tuttu fakat ilerleyemedi düşük yapmak zorunda kaldım şuanda orada bir adet embriyom duruyor. Şehir olarak da biraz uzaktayım sizce yumurta toplayıp İstanbul’da mı devam edeyim yoksa Diyarbakır zeki akkumda taze transfer mi deneyeyim ? Zeki akkumda deneyenler yorumlarınızı yazabilirseniz çok sevinirim kafam çok karışık
Bende Bulent Tıraşda hamıleyım şu an , tasşınma sırasındakı zarar gorrur ?Ya bende Bülent trasta oldum bir ilkinde bir bebeğim var ama iki tanedir kimyasal oluyo ve son embiryom acaba taşisam mi diyorum acaba kalan embiryolarim zarar mı gördü bilemedim ya
Hayırlı olsun benimde ilkin oldu bir türlü ikiyi bulamadıkBende Bulent Tıraşda hamıleyım şu an , tasşınma sırasındakı zarar gorrur ?
InshAllah olurHayırlı olsun benimde ilkin oldu bir türlü ikiyi bulamadık
Malesef 2. Negatif yoruldum maddi cok yiprandimMerhaba sonucunuz ne oldu Zeki hocada tuttu mu
Benimde Zeki hocada 2.yi negatif aldım... yorumlarda zeki hocada ilki tutar ama 2.3. şans işi demişlerdi çok şaşırdım gerçekten kimle konuştuysam öyle olmuş ilki tutsada düşük ama ikinciler hep negatif güveniyoruz Rabbim herşeyi görüyorMalesef 2. Negatif yoruldum maddi cok yiprandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?