Canım umutlandırmak istemem ama sanki bende çok silik bi çizgi görür gibiyimCanım çekmeye çalıştım ama canlı daha iyi yada yok bn psikolojik görüyorum yarın kan vermeyi düşünüyorum ins seninde güzel çıkar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım umutlandırmak istemem ama sanki bende çok silik bi çizgi görür gibiyimCanım çekmeye çalıştım ama canlı daha iyi yada yok bn psikolojik görüyorum yarın kan vermeyi düşünüyorum ins seninde güzel çıkar
Canım napıyon nasılsın doktorunla görüştünmü?Yok uok Allah'ın izniyle o da güzel çıkacak senin kaçıncı denemeydi canım
Sağlık ocağına gitmek istemiyorum canım yaa olmadı yine idrar testi alırım yaparım iki gün yine koyulasirsa hergun direk özele gdier kan veririm..Aynen canım kan ver hatta sağlık ocağında ver hormonlarada baktır cuma günü doktor görmek ister
Bende çok merak ediyorum ama hiç sesi çıkmadıCanım napıyon nasılsın doktorunla görüştünmü?
Çok beklemedim hayalet görünce dedim bekleyeyim iyice belli olsun çünkü testemi sorun var bilmiyorum çok geç iki çizgide belli oldu c cizhiside çok geç çıktı bakalım yaa varsa vardır yoksa da napalim dünyanın sonu degilyaCanım yarın sabah bi daha yap gittikce koyulaşır varsa hemen mi çıktı çizgi? Ne kadar bekledin?
İnşallah vardır canım ama dediyin gibi yoksada üzülüyoruz ama elimizden üzülmek ten başka bir şey gelmez Elbet hepimizin nasibi vardır Allah en kısa zaman da nasip etsin hepimizeÇok beklemedim hayalet görünce dedim bekleyeyim iyice belli olsun çünkü testemi sorun var bilmiyorum çok geç iki çizgide belli oldu c cizhiside çok geç çıktı bakalım yaa varsa vardır yoksa da napalim dünyanın sonu degilyagöğüslerim çok aciyo böyle qnlatamam acidigini hissediyorum dışarıdan hani öyle dokununca felan değil dokunmadan aciyo
Yaa canım valla bende görüyorum ama 1tane dahamı yapsanŞurada daha belli sanki
Aminn canım sendende sağlıklı haberi alırız ins senin göğüslerin aciyomuİnşallah vardır canım ama dediyin gibi yoksada üzülüyoruz ama elimizden üzülmek ten başka bir şey gelmez Elbet hepimizin nasibi vardır Allah en kısa zaman da nasip etsin hepimize![]()
Test alırsam yapicam yarın yada Perşembe günüYaa canım valla bende görüyorum ama 1tane dahamı yapsan
İnşallah canım İnşallahAminn canım sendende sağlıklı haberi alırız ins senin göğüslerin aciyomu
Yaa ben hiç farkedemiyorum onu herhalde genelde koyu ondan herhaldeİnşallah canım İnşallahçok ağrıyor ama dediyim gibi benim transferden önce ağrımaya başladı ilaçlardan iğneden dolayı bide transferden bi kaç gün sonra göğüslerde koyulaşma var hafif
Yaa ben hiç farkedemiyorum onu herhalde genelde koyu ondan herhalde![]()
Var var ama bn beyaz tenliyim ondanOla bilir canım yeşil damarlar falan varmı?
Canım bende beyaz tenliyim ama önceden yoktu bide bu saatlerde çok uykum geliyor akşam saat 6dan sonra da çok midem bulanıyor milletin sabah bulantıları olur benim akşamVar var ama bn beyaz tenliyim ondan
Ksiiden kişiye değişiyor canım bnm çok belirginleşir yaa adetten önce genelde yada benim damarlarım çok herhaldeCanım bende beyaz tenliyim ama önceden yoktu bide bu saatlerde çok uykum geliyor akşam saat 6dan sonra da çok midem bulanıyor milletin sabah bulantıları olur benim akşam![]()
Canım o kadar çok istedim bunu yaşamayı mide bulantısına her şeye razıyımKsiiden kişiye değişiyor canım bnm çok belirginleşir yaa adetten önce genelde yada benim damarlarım çok herhaldebnmde kaç gündür acayip midem yaniyo sabahlari bn düzensiz besleniyorum kesin ondandır.. mide bulantısı da çok kötü insallh çok sürmez bulantılarn bu arada e nabizdan bakiyormusun testine
Haklısın canimm bende senin gibiyim az önce eşim geldi işten yarın pazar var burada dedim kendimi hamile gibi hissediyorum yarın pazara felan gidemem tasiyamam bişey oda diyo canım bak bn sana belli etmesemde uzuluyorum bana ümit verme diyo çok duygulandım valla keşke benimde pzoitif çıksaCanım o kadar çok istedim bunu yaşamayı mide bulantısına her şeye razıyımYeterki her şey yolunda gitsin İnşallah
bakıyorum canım ama muhtemelen saat 4den sonra falan çıkar
Canım ben bişey yaptımHaklısın canimm bende senin gibiyim az önce eşim geldi işten yarın pazar var burada dedim kendimi hamile gibi hissediyorum yarın pazara felan gidemem tasiyamam bişey oda diyo canım bak bn sana belli etmesemde uzuluyorum bana ümit verme diyo çok duygulandım valla keşke benimde pzoitif çıksa