Zeki Akkum Diyarbakır Bahçeci mi İstanbul Bahceci mi

Aynen canım kan ver hatta sağlık ocağında ver hormonlarada baktır cuma günü doktor görmek ister
Sağlık ocağına gitmek istemiyorum canım yaa olmadı yine idrar testi alırım yaparım iki gün yine koyulasirsa hergun direk özele gdier kan veririm..

Canım yarın sabah bi daha yap gittikce koyulaşır varsa hemen mi çıktı çizgi? Ne kadar bekledin?
Çok beklemedim hayalet görünce dedim bekleyeyim iyice belli olsun çünkü testemi sorun var bilmiyorum çok geç iki çizgide belli oldu c cizhiside çok geç çıktı bakalım yaa varsa vardır yoksa da napalim dünyanın sonu degilya 😣😣göğüslerim çok aciyo böyle qnlatamam acidigini hissediyorum dışarıdan hani öyle dokununca felan değil dokunmadan aciyo

🤣

Eklentiler

• IMG_20220913_113346.webp
    IMG_20220913_113346.webp
    72,9 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_20220913_113325.webp
    IMG_20220913_113325.webp
    58,8 KB · Görüntüleme: 59
Çok beklemedim hayalet görünce dedim bekleyeyim iyice belli olsun çünkü testemi sorun var bilmiyorum çok geç iki çizgide belli oldu c cizhiside çok geç çıktı bakalım yaa varsa vardır yoksa da napalim dünyanın sonu degilya 😣😣göğüslerim çok aciyo böyle qnlatamam acidigini hissediyorum dışarıdan hani öyle dokununca felan değil dokunmadan aciyo
İnşallah vardır canım ama dediyin gibi yoksada üzülüyoruz ama elimizden üzülmek ten başka bir şey gelmez Elbet hepimizin nasibi vardır Allah en kısa zaman da nasip etsin hepimize 🤲

İnşallah vardır canım ama dediyin gibi yoksada üzülüyoruz ama elimizden üzülmek ten başka bir şey gelmez Elbet hepimizin nasibi vardır Allah en kısa zaman da nasip etsin hepimize 🤲
Aminn canım sendende sağlıklı haberi alırız ins senin göğüslerin aciyomu

İnşallah canım İnşallah 🤲 çok ağrıyor ama dediyim gibi benim transferden önce ağrımaya başladı ilaçlardan iğneden dolayı bide transferden bi kaç gün sonra göğüslerde koyulaşma var hafif
Yaa ben hiç farkedemiyorum onu herhalde genelde koyu ondan herhalde🤣🤣

Canım bende beyaz tenliyim ama önceden yoktu bide bu saatlerde çok uykum geliyor akşam saat 6dan sonra da çok midem bulanıyor milletin sabah bulantıları olur benim akşam😀
Ksiiden kişiye değişiyor canım bnm çok belirginleşir yaa adetten önce genelde yada benim damarlarım çok herhalde 🤣🤣 bnmde kaç gündür acayip midem yaniyo sabahlari bn düzensiz besleniyorum kesin ondandır.. mide bulantısı da çok kötü insallh çok sürmez bulantılarn bu arada e nabizdan bakiyormusun testine

Ksiiden kişiye değişiyor canım bnm çok belirginleşir yaa adetten önce genelde yada benim damarlarım çok herhalde 🤣🤣 bnmde kaç gündür acayip midem yaniyo sabahlari bn düzensiz besleniyorum kesin ondandır.. mide bulantısı da çok kötü insallh çok sürmez bulantılarn bu arada e nabizdan bakiyormusun testine
Canım o kadar çok istedim bunu yaşamayı mide bulantısına her şeye razıyım😍Yeterki her şey yolunda gitsin İnşallah 🤲 bakıyorum canım ama muhtemelen saat 4den sonra falan çıkar

Canım o kadar çok istedim bunu yaşamayı mide bulantısına her şeye razıyım😍Yeterki her şey yolunda gitsin İnşallah 🤲 bakıyorum canım ama muhtemelen saat 4den sonra falan çıkar
Haklısın canimm bende senin gibiyim az önce eşim geldi işten yarın pazar var burada dedim kendimi hamile gibi hissediyorum yarın pazara felan gidemem tasiyamam bişey oda diyo canım bak bn sana belli etmesemde uzuluyorum bana ümit verme diyo çok duygulandım valla keşke benimde pzoitif çıksa

Haklısın canimm bende senin gibiyim az önce eşim geldi işten yarın pazar var burada dedim kendimi hamile gibi hissediyorum yarın pazara felan gidemem tasiyamam bişey oda diyo canım bak bn sana belli etmesemde uzuluyorum bana ümit verme diyo çok duygulandım valla keşke benimde pzoitif çıksa
Canım ben bişey yaptım 🤣🤣🤣🤣🤣kafayı tirlaticaktim evde sürekli teste bakıp durdum dedim kalk sen böyle deliriceksin bend kalktım geldim şimdi kan verdim allhtan ümit kesilmez belki mucizeme kavusurum bugün ins ikimizde bugün güzel haber alriiz elbet kanda varsa çıkar yoksa zaten daha test felan yapmayıp tedaviye odaklanicam o silik çizgi beni mahvetti çünkü

Back
X