Zeki Akkum Diyarbakır Bahçeci mi İstanbul Bahceci mi

Yaaa cokk sevindim nasıl geçti transfer 10.gunu belli oluyor diyolar haber ver bana kesin olurmu merak ediyorum sonuç ne olucak.. yumurtaları aldıktan sonra kaç gün sonrası transfer gerceklestirdiler
Canım benim 3.gun embriyosu koydular iki tane geriye 4 yumurta kaldı 2 tanesi 6.gune gitti onları dondurdular ayın 10 unda test günün haber veririm tabi 🥰

Ne ilacı verdiler canım hamilelikte olabilir valla zeki neye giden hamile kalıyormuş hamilesindir bide baktın ikiz 🤣🤭🤭🤣
Canım şu an progestan fitil iğne ve oksapar kan sulandırıcı kullanıyorum bide vitamin ilacı 😊ay insAllah insAllah gerçekten hocaya güveniyorum ama negtaifi göre göre ümitsizlik de var tabi

Ay keşke öyle mucize olsa bir arkadaşım öyle oldu tüp bebeğe başlayacağı ayy hamile kaldı 😂
İnsssss yaaa bende öyle olurum asilamamin 2.ayi biraz belki onada güvenerek olur diyroum ama zor eşimde sperm az olduğu için kendi kendine olucagini düşünmüyorum ama tabiki allhin mucizesi belli olmaz

İnsssss yaaa bende öyle olurum asilamamin 2.ayi biraz belki onada güvenerek olur diyroum ama zor eşimde sperm az olduğu için kendi kendine olucagini düşünmüyorum ama tabiki allhin mucizesi belli olmaz
Aynen öyle Rabbim ol derse önüne engel mi olur Muş 😊evet çoğu kişi dayanamayıp test yapıyor ama ben moralimi bozmak istemiyorum biraz daha beklicem 😂

Aynen öyle Rabbim ol derse önüne engel mi olur Muş 😊evet çoğu kişi dayanamayıp test yapıyor ama ben moralimi bozmak istemiyorum biraz daha beklicem 😂
Hayirlisi olsun bakalım ins güzel haberlerini duyucaz canım benim.. ben aşılama yaptığımda kaç kere yapmıştım😀😀

Canım varmı belirti merak ettim son 2gun kaldı valla heycanlandkm
Canım yaa😂😂bilmiyorum valla beklemedeyim kasıklarım da ağrı var göğüsler şiş ama ilaclardan olabilir benle transfe rolan herkes dayanamamış test yapmış ama bende cesaret yok yapamıyorum 😂😂 cuma günü vercem testi de sanki hiç bir zaman pozitif goremicem gibi ümitsizlik de var

Canım yaa😂😂bilmiyorum valla beklemedeyim kasıklarım da ağrı var göğüsler şiş ama ilaclardan olabilir benle transfe rolan herkes dayanamamış test yapmış ama bende cesaret yok yapamıyorum 😂😂 cuma günü vercem testi de sanki hiç bir zaman pozitif goremicem gibi ümitsizlik de var
Valla helal olsun sana yaa evde yap negstif çıkarsa da gününü beklersin adet olmassan tekrar kan testi veririsin bence göğüslerin sis se vardır biseyler çünkü adete çok az kaldı 2gun var şişi inmiş olurdu herhalde

Valla helal olsun sana yaa evde yap negstif çıkarsa da gününü beklersin adet olmassan tekrar kan testi veririsin bence göğüslerin sis se vardır biseyler çünkü adete çok az kaldı 2gun var şişi inmiş olurdu herhalde
Normalde benim adet zamanı da öyle sismez adet sancısı filan da olmaz ama belki progestan iğne ve fitildendir :) Evde belki yarın yaparım ya 😂

Back
X