Zeki Akkum Diyarbakır Bahçeci mi İstanbul Bahceci mi

Selam bende bahceciye gitcem istanbuldakine yurt disindayim kesinlikle istanbul ya doktor cem çelik yada Remzi abalı instagramdan arastirip bakabilirsin 🍀🙏

E niye dondurmadilar ilk aldıklarında.Canim bizde onları kullandık proxed hiç bir işe yaramadı bizde de ilk 0 çıkıyordu inrahimin saracoglunun azosperm kürünü kullandım onun sayesinde çıkış oldu kesinlikle tavsiye ediyorum.Bir kutu şeklinde gelmişti içinde testere dişli aslan pençesi kırk kilit otu bilmem ne bı sürü şey vardı ve ay ay 6 aylık tedaviyle 300-400 bine çıktı çok şükür ama her test verişinde dondurdular belki opu günü çıkmaz diye o gün de çıktı şükür teseye gerek kalmadı.Esin kilolu ve stresli mi
Bide Biz İnegölden İstanbula gidiyoruz tedaviye doktor burda devlet hastanesinde tahlil yaptır at dedi bana 2ayda bir omdam donduramadılar ama bu tüp bebek tedaviye başladığımız gün doktor test istedi eşimden çok güzel çıktı doktor ondan sonra onay verdi tüp bebeye ama dondurmadılar bide test 1000 TL sonra yumurta toplama günü çıkmadı hatta 2kere test aldılar çıkmadı

Aynen canım keşke dondursaydılar ilk amaliyatındada doktor dedi dondurmak için almadım 2cisi kendisinden olucak ama hiç birincisi bile olmadı tutmadı yani sonra ben doktora sordum niye dondurmak için almadınız çok kesmedim dedi sadece bir yumurtaya az kesikle ulaştım yetecek kadar aldım
Ayy zor muydu tese eşim çok korkuyordu yaa çok şükür gerek kalmadı ins bu defa tutar da ikimizin de bir daha ihtiyacı kalmaz 🥰

Bide Biz İnegölden İstanbula gidiyoruz tedaviye doktor burda devlet hastanesinde tahlil yaptır at dedi bana 2ayda bir omdam donduramadılar ama bu tüp bebek tedaviye başladığımız gün doktor test istedi eşimden çok güzel çıktı doktor ondan sonra onay verdi tüp bebeye ama dondurmadılar bide test 1000 TL sonra yumurta toplama günü çıkmadı hatta 2kere test aldılar çıkmadı
Perhizi kaç gundu peki

Selam bende bahceciye gitcem istanbuldakine yurt disindayim kesinlikle istanbul ya doktor cem çelik yada Remzi abalı instagramdan arastirip bakabilirsin 🍀🙏
Hayırlı olsun canım ben Diyarbakır Bahçeci Zeki Akkum da yaptım ama diğer hocaların adını çok duydum gerçekten iyi hocalar benim oraya gitme imkanım da yoktu 😊

Ayy zor muydu tese eşim çok korkuyordu yaa çok şükür gerek kalmadı ins bu defa tutar da ikimizin de bir daha ihtiyacı kalmaz 🥰
Yok canım hatta amaliyatdan sonra eşim araba kullandı Bırsaya döndük bir az ağrısı oldu o kadar çok şükür gerek kalmadı canım bide çok pahalı tese amaliyatı. Ay İnşallah canım İnşallah 🤲

Yok canım hatta amaliyatdan sonra eşim araba kullandı Bırsaya döndük bir az ağrısı oldu o kadar çok şükür gerek kalmadı canım bide çok pahalı tese amaliyatı. Ay İnşallah canım İnşallah 🤲
Yaaa canım valla Rabbim cektiklerimizi görsün yüzümüzü güldürsün bu defa 🥰

Baya olmuştu canım tedavinin başında tahlil vermişti yumurta toplama da 12gün sonra falan oldu galiba ama eşime bi kaç gün önce affedersen dışa akit dediler çünkü 3günlük falan pehriz olması lazımdı
Evet tabi bak benim eşim ilk verdiğinde bir günlük perhizi vardı haberi yoktu diğerinde 3 günlük perhizi vardı.Bir günlük perhizi de daha iyi çıkmışti.Soyle bir çıkarım yaptım demek ki çok kalınca spermleri ölüyor dedim belki sizin de öyledir

Hayırlı olsun canım ben Diyarbakır Bahçeci Zeki Akkum da yaptım ama diğer hocaların adını çok duydum gerçekten iyi hocalar benim oraya gitme imkanım da yoktu 😊
Bende hocalardan çok memnunum canım eşimin doktoru çok iyi pr. Doktor Bülent Erol gerçekten çok iyi doktor benimde Pr. Doktor Sabri Cavkaytar oda çok iyi bu sefer gerçekten çok uzun oldu tedavi çok uğraştık çok umutlular bu sefer İnşallah olur ikimizinde canım

Yaaa canım valla Rabbim cektiklerimizi görsün yüzümüzü güldürsün bu defa 🥰
Amin canım zaten bizim başımıza neler geldi dönüşte çantam çalındı kolyem vardı içinde paramız yetmezse bozdururuz diye aldık yanımıza o kadar para gitti üstünede çantamın çalınması çok üzüldük böyle sıkışık Bi zamanda bide o gitti

Yok canım kullanmadim ama aşılamanın 2.ayi bu ay doktor demişti eğer tutmazsa iki ay boyunca deneyin tutma ihtimali olabilir demişti ama olucagini düşünmüyorum nebileyim
Yaa canım hiç belli olmaz benim bir arkadaşım 38 yaşında senelerdir çocuğu olmuyor tuo bebeğe benle aynı ay başlayacaktı o an öğrendi ki hamile kalmış kendiliğinden 🥰Rabbimin mucizesi hiç biter mi biz inancımızı kaybetmeyelim 🥰

Amin canım zaten bizim başımıza neler geldi dönüşte çantam çalındı kolyem vardı içinde paramız yetmezse bozdururuz diye aldık yanımıza o kadar para gitti üstünede çantamın çalınması çok üzüldük böyle sıkışık Bi zamanda bide o gitti
Ayy yazık yaa bazen öyle üst üste geliyir zor geliyor herşey Rabbim sonucunu güzel etsin bu da bizim sınavımız işte napalim bende çocuğunu borç aldım bu dördüncü denemem para mı dayanır kredi üstüne kredi 😂😂

Yaa canım hiç belli olmaz benim bir arkadaşım 38 yaşında senelerdir çocuğu olmuyor tuo bebeğe benle aynı ay başlayacaktı o an öğrendi ki hamile kalmış kendiliğinden 🥰Rabbimin mucizesi hiç biter mi biz inancımızı kaybetmeyelim 🥰
Doğru diyorsun insallh benimde öyle olur allhtan ümit kesilmez.. ins sizden güzel habelrr alirimda mutlu olurum böyle olunca çok seviniyorum

Ayy yazık yaa bazen öyle üst üste geliyir zor geliyor herşey Rabbim sonucunu güzel etsin bu da bizim sınavımız işte napalim bende çocuğunu borç aldım bu dördüncü denemem para mı dayanır kredi üstüne kredi 😂😂
Kız bizde krediyle yapicaz🤣🤣🤣napalim para dayanirmj

İnsallh güzel soncular elde ediceksin canım yarın testini haber verirsin bize sen şuan baya olmuş idrarr testi yapsan şimdi keisn çıkar

İnşallah olsunda canım Paramız çalışılır yerine gelir ama bu öyle Bi boşluk ki hiç bir şey yerini dolduramaz İnşallah yarın seninde benim de en mutlu günümüz olur Rabbim bizede o duyguyu yaşatır İnşallah 🤲

Back
X